torstai 30. tammikuuta 2020

Best Of The Best 2019

*vanha saatu ilmaistuote


Heii!

Kyllä, tämä postaus on ollut tekeillä! Mietin jo itsekin, että saankohan tämän edes alkuvuonna ulos..😅

Nyt on kuitenkin taas aika listailla tuotteita, jotka ovat olleet ehdottomia lemppareita vuonna 2019. En siis listaile lemppareita viime vuoden lanseerauksista välttämättä, vaan lemppareita koko vuoden aikana käytetyistä tuotteista.


Ensimmäisenä mainittakoon Ecotoolsin kuivaharjaukseen tarkoitettu harja. Tämä on avannut minulle taivaan. Minullahan on atooppinen iho ja atooppinen iho varsinkin on huono tiputtamaan kuollutta ihosolukkoa ihosolukon kuivuessa ja kuollessa sellaista tahtia, että kuivaharjausharja on tullut tarpeeseen.

Kuivaharjailen ihon yleensä ainakin kerran viikkoon ja rasvaan huolellisesti sen jälkeen, ihosta tulee samettinen ja kirkas. Kuivaharjauksen hyvä puolihan on myös pintaverenkierron lisääminen, joka voi pehmentää appelsiini-ihon näkyvyyttä.

Vanha postaus täällä.


Viime vuonna ihastuin myös molempiin Makeup Revolutionin SophX-paletteihiin. Niin alkuperäinen* kuin Extra Spicekin ovat sävymaailmaltaan kauniita ja käyttökelposia, mutta samalla niillä saa aikaan räväkkiäkin meikkejä. Palettien metallinhohtoiset sävyt ovat oikeasti hohtavia ja mattaiset yllättävän pigmenttisiä, jonkin verran epätasalaatuisuutta löytyy palettien sisältä, mutta tässä hintaluokassa sellainen ei minua haittaa.

Molemmat paletit ovat edelleen saatavilla ja ne löydät mm. Cocopandalta.

Vanhat postaukset täällä ja täällä


Yllättävinä hurmureina löytyi Lily Lolon siveltimet*. Lily Lolo on merkkinä jäänyt minulle hieman etäisemmäksi, värikosmetiikassa tartun enemmän synteettiseen kosmetiikkaan. Odotukseni siveltimille eivät siis olleet mitenkään kovin korkealla, mutta jestas!

Siveltimet ovat laadukkaita, pehmeitä, kestäviä ja varisemattomia. Näissä on kaikki kohdallaan ja todellakin aion haalia näitä lisää!

Vanha postaus täällä.


Tähän hurahtaminen minua hieman harmittaa, tosin hintansa puolesta lähinnä. Minähän suosin loppuun asti peittäviä, mattaisia meikkivoiteita. Niinpä kun pakkomiellemerkkini YSL toi markkinoille uuden mattameikkivoiteen, oli minun sitä kokeiltava.

Meikkivoiteen luokittelisin pehmeän mattaiseksi, se ei tunnu kuivalta ja antaa anteeksi jonkin verran pintakuivuuttakin. Peittävyys on selkeästi yli keskitason, käytän tätä myös silmien alla. All Hours on todella helppokäyttöinen, se käyttäytyy täydellisesti levitettynä niin sormin, sienellä kuin siveltimelläkin. Tämä ei tarraa ihoon niin kuin esimerkiksi Double Wear, mutta pysyy iholla omaan makuuni hyvin. Minulla on vaalein keltapohjainen sävy BD10, jota joudun vielä hieman vaalentamaan.

Vanha postaus täällä.


Ja tottakai, olihan se minunkin liityttävä ylistyskuoroon. Nimittäin ylistämään Laura Mercierin Translucent*-irtopuuteria. Ja ette usko, olen jo käyttänyt koko purkin!

Irtopuuteri on hieman kellertävää, pehmeää ja hienojakoista, mutta lähes kostealta näyttävää. Se saa ihon tuntumaan samettiselta, mutta tällä ei saa herkästi ihoa kuivan näköiseksi tai silmänalusia rumasti rypistymään. Tämä ei ole markkinoiden mattaavin, mutta pitäisin tätä tähän mennessä kokeilemistani puutereista kaunistavimpana - tämä häivyttää ihohuokosia ja tuo iholle luonnollista kuultavuutta.

Vanha postaus täällä.


Viimeisen vuoden aikana olen siirtänyt hoitovedet ainoastaan aamuun ennen meikkaamista ja se on ollut todellinen game changer. Meikin alle käytettävät hoitovedet pehmentävät ja "pullistavat" ihoa, ne tasoittavat pintakuivuutta ja saavat ihon näytämään kauniimmalta meikkivoiteen alla.

Aloitin tämän aamukokeiluni Clarisin Daily Energizer Wake-Up Boosterilla, joka onkin siis Clarinsin ohut hoitovesi. Hoitovettä voi kerrostella useita kerroksia ilman ihon tahmaantumista, se saa ihon kauniin kuultavaksi. Ja hintakin on parinkympin luokkaa!

Vanha postaus täällä.


Tämä alkaa olla jo vanha virsi, mutta listalle pääsi edelleen Isadoran Rock Base-aluslakka. Minulla on tätä nyt toinen pullo loppumassa, joten pakkohan tästä on teille muistutella.

Rock Base on vahvistanut kynsiäni niin, että kun muistan käyttää tätä kerran viikkoon lakkauksien alla lakkauksia vaihtaessani, on liuskoittuminen hävinnyt lähes täysin. Ja minähän kuulun siis niihin, jotka öljyävät kynsiään aivan liian harvoin! Loisto tuote, ostan taas lisää kun tämä hupenee.

Vanha postaus täällä.


Kappas, lisää Ecotoolsia pääsikin listalle. Kuvassa näkyy kokonainen sivellinsetti, mutta halusin nostaa esille lähinnä Ecotoolsin silmämeikkisiveltimet.

Siveltimet ovat laadukkaat, napakat, mutta pehmeät. Olen pessyt siveltimiä jo lukuisia kertoja, eikä yksikään liimaus ole alkanut antaa periksi tai harjakset menneet karheiksi.

Vanha postaus täällä.


Tämä tuttavuus olikin yllättävä. Minullahan on siis atooppinen iho ja ihottumakausia on ollut lapsesta asti, nyt taas uusin ihottumakausi on kestänyt noin viimeiset nelisen vuotta. Varsinkin vartaloni iho rohtuu ja alkaa kirvellä, ihottumaläiskiä tulee pääosin kainaloihin ja kasvoihin, kovettuneita kuivumia selkään. Inhottavin piirre atopiassani kuitenkin on kutina. Kutisen kausittain niin pahasti, että vaatteet tuntuvat pahalta päällä ja herään kutinaan. Olenkin syönyt tuhteja määriä allergialääkkeitä kutinaan, joskus se auttaa, joskus ei.

Viime vuosina suurin murhe minulle on ollut kainalot. Ihottuma menee niin pahaksi, että ne aivan kuin menevät vereslihalle asti ja alkavat erittää kudosnestettäkin. Jos jollain ilveellä saan ihottuman helpottamaan, alkaa iho seuraavaksi rupeentua ja kuoriutua pois. Pahimpina aikoina en voinut muuta kun pestä ja rasvata useita kertoja päivässä, kutina oli kuitenkin niin helvettiä, että minun oli nukuttava puuvillahanskat käsissä etten repisi ihoani. Siinä päästääkin sitten tähän Avenen Xera Calm Balmiin.

Sain tuubin jämän alunperin vuokraemännältäni kokeiluun ja tämä on ollut pelastus! Tuote on tyyris jos sitä käyttäisi koko vartalolle, mutta itse käytän sitä vain ongelmallisiin kohtiin. Voide on tuhtia ja ravitsevaa, mikä parasta, se auttaa kutinaan! Olen käyttänyt tätä kasvojen ja vartalon ihottumiin, eikä tätä ole enää voittanut mikään. Ihoni ollessa rohtuneempi vartalollani helposti kirvelee kaikki öljyä vesipitoisempi, mutta tämä ole kirvellyt koskaan.

Vanha postaus täällä.


L'Orealin Solar Sublimen* uusittu tuotesarja oli pakko ottaa mukaan. Tuoksu on taivaallinen (joillekin mango, toisille persikka) ja koostumukset todella onnistuneita. Näissä tuntee kampaamotuotteiden laadun!

Shampoota tarvitsee vain vähän kerralla, se vaahtoaa pehmeästi ja jättää jo hiukset aika sileiksi, hiusnaamio ja hoitosuihke tekevät hiuksista silkkiset ja aivan uskomattoman kiiltävät.

Vanha postaus täällä.


En olisi koskaan uskonut, että listalle pääsee suihkutuote, joka ei ole suihkuöljy. Kyseessä on siis Formula 10.0.6 Smooth Me Over Moisturixing Body Wash*, jonka itse koin erityiseksi.

Vaikka tuubin annostelusuuaukko on geelin ohuuden lukuunottaen hieman liian suuri, on sisältö kultaa. Greippi-Kookos kuulostaa tuoksuyhdistelmänä todella kummalliselta, mutta se on uskomattoman toimiva! Pesuaine pesee pehmeästi, jättää ihon pestyn, mutta ei narskuvan tuntuiseksi. Tuoksu leijailee iholla vielä hetken huuhtelun jälkeen.

Vanha postaus täällä.


En ollut koskaan kokeillut Herman'sin tuotteita ennen viime kevättä/kesää. Olen vuosien saatossa kokeillut vaikka kuinka paljon erilaisia suoravärejä ja vain muutama niistä on sykähdyttänyt.

Herman's Amazing suoraväri* tarttuu syntisen tiukkaan ja tuo selkeää väriä tummempaankin pohjaan. Olen oikeastaan tottunut siihen, että suoraväritkin kulahtavat selkeästi jo muutamassa pesussa, mutta Herman'sin suoravärin näkee hiuksissa ainakin kaksinkertaisen ajan.

Vanha postaus täällä.


Bielenda ei ole koskaan voittanut sydäntäni puolelleen, mutta nyt on. Suomessa Bielendan valikoima on pääosin hyvin kliinisen ja persoonattoman näköistä, tänne ilmeisesti tuodaan valtaosin Bielendan "virallisemman" näköistä valikoimaa. Merkillä on kuitenkin näitä hauskoja tuotesarjoja, jotka saavat uteliaisuuden heräämään.

Bielendan Manuka Honey Nutri Elixir puhdistusvaahto on helmiäishohtoisen vaaleaa ja hyvin maltillisesi (jos ollenkaan) vaahtoavaa. Tämän hienous on ihanan imelässä tuoksussa ja pehmeässä puhdistustehossa. Onneksi minulla on vielä yksi tuubi jemmassa!

Vanha postaus täällä.


Tästä löytyykin sitten useampi suosikki.

Catricen Fix&Care Spray ja Makeup Revolutionin Glow Fix kiinnityssuihkeet nousivat suosikeiksi samasta, mutta eri syistä. Makeup Revolutionin suihke poistaa meikin jauhoisuutta ja saa ihon tekstuurin näkymään vähemmän, Catricen suihke taas on kuin kosteuttavampi versio Glow Fixistä ja edellisten piirteiden lisäksi saa meikin/ihon näyttämään vähemmän kuivalta esimerkiksi talviaikaan. Molempia tykkäsin käyttää sen takia, että ne saivat ihon näyttämään kauniimmalta, Catricen koin vaan soveltuvan paremmin talviaikaan.

Vaalennustipat ovat aina aivan ykkösiä, mutta MUAn vaalennutipat nousivat listalleni sävynsä takia. Usein vaalennustipat ovat valkoisia tai taittavat vaaleanpunaiseen, nämä olivat ensimmäiset koskaan löytämäni vaaleankeltaiset. Ihonihan on siis enemmän keltapohjainen kauttaaltaan ja koen meikkivoiteiden usein olevan liian punaisia, samasta syystä listalle pääsi Makeup Revolutionin peiteaine sävyssä Banana, tällä voin säätää meikkivoiteitani keltaisemmiksi.

Viimeisenä näistä tuotteista kuvissa näkyy Catricen Glow Illusion-irtopuuteri. Puuteri on vaaleanpunaista ja hieman hohtavaa, tämän pitäisi olla täysin sävytön iholla. Kuitenkin jos tätä olen levittänyt märän meikkipohjan päälle, tummentaa tämä meikkipohjaani. Olenkin siis tykännyt sekoittaa tätä toisen irtopuuterin sekaan saadakseni siitä heleämmän. Vinkki: jos haluat irtopuuteristasi heleämmän eikä sinulla ole tälläistä tuotetta siihen sekoittaa, raaputa sekaan hieman vaaleaa korostuspuuteria.

Vanha postaus täällä.


Batistehan nyt on aina kuivashampoiden kuningas, mutta syy miksi nostin sen nyt listalle, oli tämänkertainen kausituoksu. Batistehan siis tuo käsittääkseni vuosittain yhdestä kahteen (?) kausituoksua markkinoille, jotkin niistä jäävät aika ajoin vakituisiksi.

Tempt on makea, mutta tuoksultaan hieman syvempi ja tummempi kuin mihin Batistella on tottunut. Batisten tuoksut ovat usein aika tyttömäisiä ja pirteitä, tämän koen aikuisemmaksi. Tämä singahti välittömästi tuoksuykköseksi!

Vanha postaus täällä.


Jäljellä olisi vielä kaksi tuotetta.

Essencen ripsarit ovat monen suosiossa ja oma viimeisin ihastukseni onkin False Lashes Mascara*. Kyseessä on vahamainen ripsari, jolla saa työstettyä kunnolla massaa ja näyttävyyttä ripsiin. Laitan tämän alle erottelevan ripsarin ja kuorrutan sen usealla kerroksella False Lash Mascaraa, avot!

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä löytyy The Ordinaryn Granacive Retinoid 5% in Squalane on merkin napakka retinoliseerumi. Näin pähkinänkuoressa - uudistaa ihoa, supistaa ihohuokosia ja häivyttää juonteita.

Vanha postaus täällä.


Löytyikö tästä postauksesta teille tuttuja tuotteita tai saitteko uusia vinkkejä?


Lämmintä loppuviikkoa ihanat💓
 

2 kommenttia:

  1. Ecotoolsin kuivaharja on niin parhautta, mulla on jo toinen menossa. Hygieaniasyistä pitää silloin tällöin vaihtaa. :D

    VastaaPoista