tiistai 4. helmikuuta 2020

Haluatko varovaisen päivetyksen mutta pelkäät itseruskettavia? Tässä ratkaisu!

*saatu ilmaistuote


Heii!


Nyt kun aurinkoa ei ole näkynyt aikoihin, onkin hyvä puhua itseruskettavista.. 😅 Oma ihoni on todella vaalea eikä rusketu, sillä minun onkin turvauduttava itseruskettaviin tai päivettäviin tuotteisiin jos aion saada ihoon jotain lämpöä.


Todella vaaleaihoisena olen kuitenkin törmännyt ongelmiin itseruskettavien sävyjen kanssa - ne saavat minut joko oranssiksi tai keltaiseksi. Olen kokeillut niin luonnonkosmetiikan tuotteita kuin synteettistäkin kosmetiikka ja ongelmat ovat aina samat. Tottakai sitten jotkut levittyvät laikukkaammin kuin muut tai kuluvat rumasti iholta.

Luonnonkosmetiikalta olen kokeillut Evolven ja Atopikin päivettäviä vartalotuotteita, Evolve saa ihon keltaiseksi ja Atopik oranssimmaksi. Molemmat levittyivät yllättävän laikukkaaksi, mutta Evolvelle plussaa tulee siitä, että se päivetti ihoa kerrallaan tosi varovasti jolloin sen kanssa ei tarvinnut olla niin varovainen.

Esityö päivettävienkin tuotteiden kanssa on oleellista. Itse kuorin ja rasvaan ihon aina edellisenä iltana ja seuraavana päivänä ennen päivettävän tuotteen levitystä rasvaan vielä ihon kuivimmat kohdat. Itsellänihän on atooppinen iho, joten edes huolellisen kuorinnan ja rasvauksen jälkeen iho ei ole ihanteellinen, mutta näin olen saanut päivettävät tuotteet toimimaan itselläni.


Olen aina pelännyt varsinaisia itseruskettavia niiden intensiivisyyden takia, sillä innostuinkin ajatuksesta kokeilla Clarinsin Radiance Plus Golden Glow Booster*-tippoja, jotka sekoitetaan oman ihovoiteen sekaan. Tippojen määrää voi itse säädellä ja mikä parasta, voit käyttää tippojen kanssa juuri sellaista voidetta, joka sinun ihotyypillesi sopii. Oma ihoni onkin siis ollut enemmän kuin tyytyväinen, kun olen voinut sekoittaa nämä paksun vartalo- tai kasvovoiteen sekaan.

Tippoja myydään erikseen kasvoille (15ml) ja vartalolle (30ml), vartalotippoja suositellaan käytettäväksi 4-6 tippaa vartalovoiteen sekaan ja kasvotippoja n. 3 tippaa kasvovoiteen sekaan. Itse pumppaan siis esimerkiksi vartalovoidetta kämmenkuppiin yhden pohkeen verran, tiputan joukkoon n.4 tippaa, hieron kädet vastakkain ja rasvaan yhden alueen kerrallaan. Jos päivetystä tahtoo syventää/ylläpitää seuraavina päivinä, laitetaan tippoja voiteen sekaan hieman vähemmän. Tipoissa ei ole sen suuremmin tuoksua, mutta toki värin kehittymisestä tulee jonkin verran se kaikille tuttu itseruskettavan haju.

Mitä sitten sävyyn tulee, olin enemmän kuin positiivisesti yllättynyt. Itseruskettavat tai päivettävät tosiaan yleensä nojaavat joko oranssiin tai keltaiseen, Clarinsin tipoissa on kahta erilaista sokerijohdannaista eli ne antavat itseruskettavaan molemmat sävyt. Siksi tippojen antama päivetys näyttääkin niin luonnolliselta. Lisää positiivista palautetta tulee siitä, että päivettynyt sävy on uskomattoman tasainen ja kuluu pois yllättävän tasaisesti. Rehellisesti, en ole koskaan saanut päivettävillä tai itseruskettavilla tuotteilla näin tasaista lopputulosta!


Koin tipat todella näppäräksi tavaksi saada iholle lisää hehkua, näillä tulee todellakin sellainen auringon suutelema look. Kun tämä tulee ulos, yritän vielä etsiä instaan (_nannatee) kuvia tuotteen antamasta sävystä iholla.

Clarinsia löydät esimerkiksi Sokoksilta.

Käytättekö itseruskettavia tai päivettäviä tuotteita, miten esivalmistelette ihonne siihen ja mitkä ovat lempituotteesi?


Aurinkoista uutta viikkoa💓




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti