keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Batisten ihanan viettelevä kausituoksu - Tempt

*pr-näyte


Heii!
 

Ai että Batiste, tuo kuivashampoomaailman klassikko. Batisteen verrataan helposti muita kuivashampootuotteita ja sitten siihen sorrutaan aina vaan takaisin, täytyy sanoa että samalla tavalla tunnen itsekin. En ole koskaan kokeillut Batistea voittanutta enkä tiedä tuleeko sellaista koskaan vastaankaan.


Batistelta tulee vuosittain kausituoksuja markkinoille ja oma suurin rakkauteni on tähän mennessä ollut vuoden 2017 kausituoksu Rose Gold, joka nyt ilmeisesti onkin ilmestynyt markkinoille takaisin. Kausituoksuissa sisältö on muuten samaa luotettavaa Batiste-laatua, tuoksut vain vaihtuvat. Rakastamani Rose Gold on tuoksultaan "perusbatisteen" verrattaessa syvempi ja naisellinen sekä selkeän parfyyminen. Nyt sille tulikin sitten kova kilpailija, nimittäin Tempt*.

Tempt on tuoksuyhdistelmä orientaalisista ja puisista nuoteista, lisänään ruusuinen sydän. Tuoksukuvaus onkin itseasiassa täydellinen, tuoksu on täyteläinen, pyöreä ja selkeän makea. Täyteläisemmässä kuivashampootuoksuissa on myös se positiivinen puoli, että se häivyttää päänahan ummehtuneen hajun täysin, se on itselleni ainakin yksi ällöttävimmistä asioista likaisissa hiuksissa. Kuitenkin, vaikka Tempt on tuoksuna syvempi, ei se silti jatkuvasti leijaile nenään - tosin tuoksuttomuutta arvostaviin paikkoihin en tätä välttämättä laittaisi. Sanottakoon vielä, tämä on itselleni yksi Batisten tuoksuyhdistelmistä, jota voisi kuvitella käyttävänsä hajuvetenä!


Batiste on jo kruununsa ansainnut kuivashampoorintamalla, olenko ainoa, joka on ajatellut mitähän seuraavaksi?


Ihanaa päivää💓




 

4 kommenttia:

  1. Juu, jostain syystä se Batiste vaan nousee ykköseksi. Olisin niin kovin halunnut suosia suomalaista Biozellia, mutta en vain kestä sen hajua! Itse tuote on käsittääkseni tuoksuton, mutta raaka-aineet haisee jotenkin pistävän metallimaiselle. Käytin joskus myös paljon Herbinan kuivashampoota, mutta ei se ole läheskään niin hyvää kuin Batiste. Dermosilin ja Oriflamen kuivashampoot taas on kovia kilpailijoita mielestäni Batistelle.

    VastaaPoista
  2. Se Rose Gold on munkin lemppari, eli pakko testata kyllä tätäkin jahka tulee vastaan :)

    VastaaPoista