keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Ecotools Day-To-Night-sivellinsetti

Heii!


Ihasteltaisiinko tänään vähän lisää siveltimiä?


Day-To-Night-sivellinsetti* koostuu viidestä hyvin erilaisesta siveltimestä. Teeman mukaisesti, tämän pakkauksen siveltimillä meikin voi vaihtaa päivämeikistä yörientoihin sopivaksi. Pakkauksesta löytyy siveltimiä niin kasvoille, silmille kuin huulillekin, toki on mainittava vielä niiden mukana tuleva kotelokin. Eikö muuten olekin vetoketjukotelossa kauniit sävyt?

Haluan tässä vaiheessa huomauttaa, näitä settejä liikkuu sitten samalla nimellä muutamaa erilaista, ettette ihmettele!

Pakkaus sisältää (alhaalta ylöspäin) peiteainesiveltimen, kasvosiveltimen, huuli/silmänrajaussiveltimen, viuhkasiveltimen ja luomivärisiveltimen. Ja niin kuin usein käy, voi siveltimille myös itse keksiä käyttötarkoituksia, sopivat ne nimittäin moneen muuhunkin!

Omalla kohdallani peiteainesivellin alkoi toimia isomman kynäsiveltimen tavoin, tämä on kärjestään sen verran napakka, että koen tämän oivaksi alaluomelle! Luomivärille tarkoitettu sivellin on litteähkö, leveä ja aika jäykkä, sen koen mieluisimmaksi joko häivytyssävyn levitykseen tai luomivärin pakkaamiseen suuremmalle alueelle. Pienehköä kasvosivellintä tykkään käyttää poskipunassa ja täysin litteää huuli/silmänrajaussivellintä rajauksiin silmillä. Ainoa sivellin, josta ei tullut suosikkiani, oli viuhkasivellin ja sekin ainoastaan paksuutensa takia, pidän tässä tarkoituksessa ohuemmista ja väljemmistä.


Ecotools on aina hyvin tasalaatuinen ja luotettava, tykkään sen tavasta tehdä erilaisia settejä erilaisilla teemoilla. Merkin siveltimet ovat pehmeää keinokuitua sekä kierrätettyä alumiinia ja bambua. Olen kokenut Ecotoolsin siveltimien kestävän hyvin pesua ja käyttöä, minulla on ihan oikeasti edelleen käytössä merkin siveltimiä lähemmäs kymmenen vuoden takaa!

Mitä mieltä sinä olet, tykkäätkö näistä Ecotoolsin lämpimämmän värisistä varsista vai uudistuneista vaaleammista?

Muita Ecotoolsin tuotteita voit kurkata täältä.



Aurinkoista päivää💓





















*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Myös mulla on monenlaisia Ecotoolsin settejä, ja tosiaankin niitä kulkee vähän erilaisia samoilla nimillä, mutta haitanneeko tuo;)? Myös jonkinlaisia "kausisettejä" on tullut vastaan, joita ei välttämättä löydä uudestaan. Ecotoolsin silveltimet ovat todella hyviä ja laadukkaita, sekä kohtuuhintaisia. Valikoima on laaja ja suurin osa siveltimistä on todella käyttökelpoisia, mutta viuhkasivellintä tulee käytetty todella harvoin. En vaan osaa;) !

    VastaaPoista
  2. Uusi ilme on freesimpi mutta eipä se näistä vanhemmista huonoja tee:) Mulla on käytössä tuo oikeanpuolimmainen silmänalusien puuterointiin ja vasemmaista käytän peitevoiteen häivyttelyyn, jos siistin kulmien alapuolen sillä. Arkimeikissä ei yleensä kyllä ole aikaa tai intressejä moiseen kikkailuun, mutta siinä hommassa tuo toimii mainiosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on jotenkin klassisemman näköisiä? Ja joo hei, tuohan kävis hyvin sy-puuterointiin!

      Poista