perjantai 28. kesäkuuta 2019

Pirteät tuotteet kesäpesuun!

Heii!


Formula 10.0.6 on minulle hieman tuttu jo vuosien takaa, mutta nyt valikoima on alkanut laajentua oikein kohinalla. Siinä missä ennen olin nähnyt merkin ihonhoitotuotteita, näkyy merkillä nyt myös vartalonhoitotuotteita.

Tänään tutustellaankin tähän pinkkiin kaksikkoon!


Formula 10.0.6 Smooth Me Over Moisturizing Body Wash* on pakattu isoon, 300ml tuubiin. Suihkugeelin luvataan olevan hellävarainen ja ihoa pehmeästi pesevä. Geeli on kauniin helmiäshohtoista, mutta tuubista aika jouhevasti ulos tulevaa, puristelkaa siis pakkausta varovammin. Tuoksukuvauksen koin aika mielenkiintoiseksi, tämän sanotaan tuoksuvan kookokselle ja greipille - kookos on usein kaiken alleen syövää, joten mietin, millainen tuoksu täällä voisi olla vastassa. Tuoksu on kuitenkin hyvin "epäkookosmainen", tästä puuttuu se ällömakeus ja voimakkuus, kun sitä on greippi vähän toppuuttelemassa. Tuoksultaan tämä on siis todella onnistunut ja herkullinen! Miten sitten se hellävaraisuus? Voin kyllä allekirjoittaa tämän. Suihkugeeli vaahtoaa maltillisesti ja jättää iholle aivan kuin liukkaamman, pehmeän pinnan jo huuhdellessa. Sopii siis hienosti kesäpesuihin, jos ihoaan on hikisyyden takia pestävä useammin.

Wipe Your Face Off Make-Up Removing Facial Wipes* ovatkin nimensä mukaisesti puhdistusliinoja. Liinojen sanotaan sopivan meikinpuhdistukseen tai sitten vaan kasvojen puhdistukseen muuten. Itsehän en yleensä puhdistusliinoja käytä meikinpuhdistukseen vaan lähinnä aamupuhdistukseen esimerkiksi reissussa. Näistä löytyy muun muassa greippiä, omenaa ja kamomillaa - puhdistuslappujen sanotaan puhdistavan ja kuorivan ihoa hellävaraisesti. Ensimmäisenä on sanottava, nämä ovat IHANAN KOSTEITA! Usein puhdistusliinat ovat juuri ja juuri kosteita, nämä ovat selkeästi märempiä. Tuoksu tässä kallistuu todella vienosti sinne omenan puoleen, tuoksu on kuitenkin niin mieto, että raaka-aineiden oma tuoksu tulee siitä läpi. En koe näitä ihoa kuivattavana vaan ennemminkin raikastavana, iho ei huuda välittömästi rasvaakaan.


Se on jännä miten nopeasti voi romuttua oma ajatusmaailma ns. nuortensarjasta. Formula 10.0.6 tuotteiden ulkonäköhän on värikäs, leikkisä ja "nuori", sisältö näissä on kuitenkin laadukas eikä mitenkään "ensituotteisiin" rinnastettava. Varsinkin näistä tämä kosteuttava suihkugeeli oli sellainen, jota on ehdottomasti saatava lisää!

Formula 10.0.6-merkin tuotteita löytyy muun muassa Stockmannilta.


Rentouttavaa viikonloppua💓


















*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti