torstai 17. lokakuuta 2019

Makeup Revolution SophX Extra Spice Palette

Heii!


Kurkkailin juuri luonnoskansiotani ja huomasin tämän roikkuneen luonnoksissa jo vaikka kuinka kauan, mitä ihmettä! Tämä kuuluu taas niihin tapauksiin, jotka ovat minulla aivan vakkarikäytössä, mutta joista kirjoittaminen on jäänyt ihan täysin.

Minähän kirjoitin teille aiemmin Soph Ultra Eyeshadow-paletista (täällä) ja tykkäsin siitä todella paljon, sen takia hankinkin itse sen jälkeen tämän Extra Spice-paletin (löytyy esim täältä). 


Aivan kuin ensimmäisessäkin paletissa, löytyy tästä pääasiallisesti mattaisia ja voimakkaan hohtavia sävyjä. Koen mattaiset aika tasalaatuisiksi, mutta paikka paikoin jauhoisiksi (annettakoon se anteeksi tässä hintaluokassa), metallinhohtoisemmat ovat hieman tiiviimpiä kuin alkuperäisessä paletissa. Paletista löytyy 12 mattaista ja 6 metallinhohtoista. Hohtavat luomivärit levitän itse aina poikkeuksetta sormella, siveltimellä nämä eivät mielestäni pääse oikeuksiinsa. Vaikka paletin sävyt iskevät minuun täysillä, on mielestäni alkuperäinen Soph-paletti helppokäyttöisempi sävyiltään. Se mistä olen tykännyt näissä molemmissa paleteissa on, että nämä sopivat todella monenlaisille ihonsävyille.

Ensimmäiseen Soph-palettiin verrattaessa tässä on vähemmän neutraaleja sävyjä ja enemmän kirkkaita. Mainittakoon UPEA mattakeltainen Vitamin C, jota olen käyttänyt häivytyksessä lukuisia kertoja tai huikea retiisinpunainen twenty one, näistä ei voi valittaa!  Kummallisin väri paletissa on mielestäni todella voimakkaan metallinhohtoinen hopea Infinity, sitä ei automaattisesti jotenkin yhdistäisi minkään muun paletin sävyn kanssa.


Vaikka laatu on hieman napakampaa tässä paletissa verrattuna alkuperäiseen Soph-paletiin, on tästä silti tullut yksi vakkareistani. Metallinhohtoiset sävyt eivät ole aivan niin pehmeitä ja murenevia, mutta se tarkoittaa myös sitä etteivät ne ole yhtä öljyisiä ja pysyvät paremmin useammalla ihotyypillä. Kaiken kaikkiaan olen ollut todella tyytyväinen tähän Makeup Revolutionin yhteistyöhön, en tiedä pitäisikö vielä kurkata loppujakin Soph-tuotteita!

Siitä puheenollen, seuraatko sinä miten paljon erilaisia lanseerauksia? Onko sinun mielestäsi kosmetiikkabisneksessä mennyt julkaisutahti vähän överiksi?

 Messuthan ovat alkamassa huomenna, aiotko mennä? Minä olen suuntaamassa messuille lauantaina ihanan Lipstick Loven Lindan kanssa ja meitä saa kyllä nykäistä hihasta jos meihin törmää. Kirjoitinkin jo teille postauksen omien lemppari näytteilleasettajien messutärpeistä ja instan puolella puhutaan messuvinkeistä myös, suuntaa siis sinnekin!


Aurinkoista loppuviikkoa💓
4 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä nätti paletti!


    Makeup Revolutionilla keulii julkaisut aika paljon, jatkuvasti jotain uutta. Suklaapalettejakin jo se 40 + ja siihen erikoisemmat ja uutuudet vielä päälle (nyt on se avocado, pizza...).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herranjumala, mä oon tippunu noilta kärryiltä varmaan jo vuos sitten :D

      Poista
  2. Tää on kyllä nätti paletti! ♥ Mutta toi hieman harmittaisi mua, jos metallinhohtoiset sävyt ei toimi siveltimellä kunnolla :/ Toki se on vähän kaikkien shimmersävyjen kanssa sama, että sormella saa parhaimman lopputuloksen, mutta en silti tykkää sellaisista sävyistä, joista ei saa jo siveltimen kanssa kunnon pigmenttistä lopputulosta :D

    Huomenna nähdään<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja tässä nuo napit oli alkuperäistä Sophx-palettia kovemmat, vähän pehmeämpiä metallinhohtoisia on helpompi saada näyttävämmäks. Joo, en malta odottaa! :)

      Poista