tiistai 28. tammikuuta 2020

Hauska kuplanaamio - Formula 10.0.6 Total Take Away

*saatu ilmaistuote

Heii!


Piristetään tätä aamua höpöttämällä tosi hauskasta tuotteesta! Formula 10.0.6 ei ole merkkinä ainoa, joka on hypännyt näihin kuplanaamioihin, mutta se on ainoa, joka minuun on iskenyt.


Total Take Away Self-Purifying Bubble Maskin* tarkoituksena on syväpuhdistaa iho saven ja teen avulla, sitä neuvotaankin käytettävän yhdestä kolmeen kertaan viikossa normaalin puhdistustuotteen asemesta. Naamio on pakattu pehmeään muovituubiin, jossa on pumppu - tämä onkin siis helppo pumppailla ulos. Naamiota on tarkoitus levittää ohut kerros iholle ja antaa sen kuplia turvoten kasvoilla kolmesta viiteen minuuttia sitten huuhdellen se hieroen pois. Tässä on muuten aivan ihana tuoksu!

Ensimmäisillä kerroilla annostelin naamiota aivan liian paljon ja olin sen kanssa liian hidas, tuote alkoi turvota jo kämmenellä. Kupliminen tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä, ihoa ei sen suuremmin kihelmöi tai ärsytä. Huuhdellessa iho tuntuu selkeästi puhdistetummalta, mutta ei kuitenkaan narskuvalta. Kokisin tämän siis olevan hyvä syväpuhdistavampi naamio vähän herkemmällekin iholle! Jos harrastat kaksoispuhdistusta, on tämä oiva kumppani sen toiseen vaiheeseen muutamia kertoja viikossa tuomaan puhdistukseen ekstrapotkua.


Mitä naamioita teillä on arkikäytössä, onko ne vakkareita vai vaihteletteko? Minulla vakkareita naamioissa muodostuu tosi harvoin.

Formula 10.0.6 merkin tuotteita löydät esimerkiksi Stockmannilta.


Ihanaa aamua💓




 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä tuotteelta! Mä en oo koskaan käyttänyt minkäänlaista kuplanaamiota, kun oon jotenkin mieltänyt ne aina jotenkin tositosi puhdistaviksi, mikä ei välttämättä oo omalle kuivalle iholle kaikkein paras vaihtoehto :D Kiva jos tää ei kuitenkaan tee ihosta narskuvan puhdasta :)

    Mulla vaihtelee käytetyt naamiot hyvin paljon sen mukaan, mitä kaapeista milloinkin sattuu löytymään. Niitä tulee myös sen verran paljon noista Jenkkibokseista, ettei uusia tarvitse kovin paljon itse olla ostamassa :D Paitsi kangasnaamioita tulee hankittua lisää aina silloin tällöin, kun niitä mulla kuluu se 1-2 viikossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillähän sulla onkin niin upea iho, kun sitä jaksat hemmotella! Ja toisaaltahan tuo on ihan kiva, että niitä erilaisia naamioita tulee, kokeilet varmaan sitten sellaisiakin, joita ei tulisi muuten hankittua :) Ja joo, yhdistän itsekin kuplanaamiot tosi kuivattaviin, mut tämä ei kyllä ollut sellainen.

      Poista