keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Rakastettu Laura Mercier Translucent Powder

Heii!


Tänään haluankin kirjoittaa teille värikosmetiikkatuotteesta, johon puolet maailmasta tuntuu rakastuneen ja joka säilyttää maineensa vuodesta toiseen. Kyseessä on nimittäin Laura Mercierin Translucent-irtopuuteri*!


Vaikka olen kuullut hehkutuksia jo jonkin aikaa, en halunnut lukea tuotteesta ennakkoon tai ottaa selville sen "lupauksia". Lähdinkin siis kokeilemaan tätä täysin tietämättä, millaista jälkeä tällä tulee tai että mikä tässä on se "juttu".

Heti kannen avatessani huomasin ilokseni, että puuteri on aika keltasävyistä, jota kirkastavana piirteenäkin pidetään, mutta joka sopisi minulle muutenkin vallan mainiosti. Annosteluna purkissa on irtopuutereille hyvin tyypillinen "lävikkö", joka on peitetty tarralla - koen nämä vähän hankalaksi, koska tarran liimahan ei ikuisesti kestä pois ottamista ja uudelleen liimaamista, toivoisin, että useampi yritys vaihtaisi kannessa olevan tarran ja lävikön kierrettävään sulkemismekanismiin.

Naputeltuani puuteria kannen sisälle yllätyin puuterin koostumuksesta. Odotin kannen sisäpuolen peittyvän silkkiseen huntuun, mutta irtopuuteri kasautuikin kannen sisäpuolelle epätasaisiin kasoihin, aivan kuin puuteri olisi jotenkin kosteata. Levityksessä sitten tulikin esille se taika.

Puuteri häivyttää selkeästi ihohuokosia, mattaa tekemättä kuivaksi ja mikä parasta, jättää hieman valoahohtavan pinnan. Edes siis kuivin tai mattaisin pinta ei näytä elottomalle! Mikään ultramattaava tämä ei kuitenkaan ole, jos ihosi rasvoittuu, rasvoittuu se tämänkin kanssa, mutta uskoisin tämän sopivan myös kuivempi ihoisille ominaisuuksiensa takia. Tämän irtopuuterin jäljiltä iho tuntuu samettisen pehmeältä ja muut puuterituotteet levittyvät sen päälle kauniisti.


Tällä on uskomaton, ihoa kaunistava vaikutus ja voin myöntää, etten ole montaa kertaa tätä laskenut käsistäni tämän kotiini saapumisen jälkeen. 29g irtopuuteria on myös todella iso koko, todennäköisesti käytän tästä vuosia. En siis voi muuta kuin yhtyä ylistyskuoroon!

Oletteko te kokeilleet Laura Mercierin tuotteita tai tätä Translucent-irtopuuteria? Mitä kaipaatte irtopuuterilta tai kiinnityspuuterilta?

Muita Mercierin Cocopandan tuotteita voitte kurkata täältä.



Aurinkoista päivää💓

















*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Olen ainoa, joka ei ole kokeillut tätä:D Mulla on nyt hieman korkea kynnys testata, sillä olin aika pettynyt hypetettyyn By Terryn puuteriin jonka piti olla kosteuttava, mutta mulla se lähinnä kuivatti ihoa. Toisaalta tää on ihan eri tyyppinen ja etenkin valoa heijastavat ominaisuuden kiinnostavat aina. Harkitaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta kun tuntui, että mä olin ainoa :D Muakin jäi kiinnostamaan se By Terry.. O.o Toisaalta, tässä on sen verran iso purkki, että jos tämä löytyy joltain tutulta, voisi se varmaan antaa tätä sulle ns. matkapurkkiin :) Tykkäsin tuosta varovaisesta heijastavuudesta just sen takia, ettei edes mattapinta näyttänyt niin elottomalta, mutta samaan aikaan ei korostanut huokosiakaan.

      Poista
  2. En ole kokeillut mitään LM:n tuotteita, mielessä tosin on ollut monesti. :)

    VastaaPoista