maanantai 15. heinäkuuta 2019

Väriä festareille - Herman's suoravärit

Heii!
 

Se on nyt festarisesonki kuumimmillaan ja halusinkin näyttää teille ohimennen vähän Herman'sin räväköitä suoravärejä. Tai no, yksi esimerkkikappalehan minulla tässä on, mutta tämä antaa kyllä hyvän kuvan!


Herman's Professional on itseasiassa suomalainen, Cybershopin tiimin kehittelemä brändi. Merkillä on useita todella räväköitä ja erilaisia suoravärejä, voisikin melkein sanoa että löytyy jokaiselle jotakin. Herman'sin suoravärit ovat hoitoainepohjaisia, ne levitetään pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia. Lämpö tehostaa vaikutusta, joten miksi ei tämän kanssa voisi mennä saunaankin. Suoravärin pitäisi pysyä hiuksissa 8-12 pesua, riippuen hiuksen kunnosta ja laadusta.

Suoravärit ja värinaamiot tarttuvat pääasiallisesti jo käsiteltyyn, huokoiseen hiukseen. Suoraväri on värinaamiota voimakkaampi pigmentiltään, sillä se sotkeekin helposti ja tarraa kiinni joka paikkaan. Suoraväri ei siis kuitenkaan ole sama kuin hiusväri, siinä ei ole hapetetta ja se tarttuukin ainoastaan hiuksen pintaan. Itselläni on siitä hyvä tilanne, että omassa kylppärissäni on tumma lattia, mutta olen useita vaaleita kylpyhuoneen lattioita/saumoja nähnyt menevän pilalle suoraväreistä. Suoravärien kanssa onkin siis tärkeää käyttää suojahanskoja, ne tarttuvat myös ihoon ja päänahkaan, tosin niistä kuluen pois.

Itsellänihän on punaiset hiukset, mutta ne haalistuvat nopeasti ja tykkäänkin taittaa punaista sävyä hieman erisuuntiin. Normaalisti sekoitan violetin ja punaisen värinaamion keskenään saadakseni hiuksistani viileämmät, tällä kertaa halusin kokeilla Herman'silta lähinnä retiisin sävyistä, Cynthia Cyclamen*-sävyistä suoraväriä. Purkki sisältää 115ml suoraväriä, joka ei ole niin suuri määrä ajatellen pitkiä hiuksia, arvelisinkin että saisin tästä neljään tai viiteen käyttökertaan. Tosin, suoravärinhän voi myös sekoittaa hoitoaineeseen, jolloin siitä riittää pidempään, mutta väri ei ole aivan niin intensiivinen.

Ensimmäinen kokeilukerta oli VAIKUTTAVA! Väri tarttui todella voimakkaasti ja kestikin yllättävän pitkään. Vaikka oma pohjani onkin tummempi, tuli hiuksistani tumman retiisin sävyiset. Kuluminen sujui myös sulavasti, vaikkeikaan täysin tasaisesti - tottakai väri alkoi haalistua ensimmäisenä läheltä tyveä, jossa on uudempaa ja parempikuntoista hiusta. Mutta se on sanottava, tämä on intensiivisin ja tarttumisessaan voimakkain suoraväri, mitä olen ikinä kokeillut!


Suoravärit eivät siis ole ainoastaan vaalennettujen hiusten juttu, vaan niillä saa kivaa vaihtelua myös tummempaan, värikäsiteltyyn hiukseen. Todennäköisesti kokeilen vielä itsekin toista sävyä!

Muita Herman'sin suoravärejä löydät täältä.

Lähdetkö sinä suoravärikokeiluihin vai käytätkö esimerkiksi helpompia värinaamioita?Energistä uutta viikkoa!💓
*pr-näyte
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti