torstai 19. maaliskuuta 2020

What to read? - Blogisuosituksia 3

Heii!


Ajattelin nyt vihdoin kirjoitella tähän "sarjaan" lisää osia, aiempia lukusuosituksia löydät täältä ja täältä. Aika moni on nyt enemmän ja vähemmän poteroitunut koteihinsa, joten tässä teille jotain piristävää luettavaa💓


GINGERBISCUIT

Blogi on minulle itsessään aika tuore tuttavuus, mutta olen ihastunut sitäkin enemmän ihmiseen sen takana. Tiitu on sydämellinen, ajatteleva ja taitava. Jos omistat instan, kannattaa ehdottomasti kytistellä tämän naisen meikkivideoita stooreista!


KEYWORD: LOVE

Olen vältellyt täällä näitä suurempia jaloillaan tukevasti olevia blogeja, mutta mitä ne sellaiset lukuvinkit olisivat, joissa ei rehellisesti nosteta esiin laadukkaita tai viihdyttäviä kauneusblogeja? Jonna on jo käytännössä katsoen ammattilainen blogirintamalla ja Keyword: Love huokuu arvokkuutta, panostamista ja tasapainoa.



WASTING LIFESTYLE

Tässä on toinen jo enemmän paikkansa blogimaailmasta löytänyt, vakaa kauneusblogi. Vaikka kynsistähän tämä taisi alunperin tulla tunnetuksi? Wasting Lifestyle on kirjoitettu hauskasti ja rennolla otteella, joskus blogi päivittyi tiuhempaan, mutta sieltä löytyy kyllä vuosien varastot viihdyttävää luettavaa josset malta odotella seuraavaa päivittymistä!


NENA SOFIA'S

Ihmisenä lämmin ja helposti lähestyttävä, bloggaajana asiallinen, taitava ja kiinnostava. Nena tekee upeita kynsiä ja loistavia oivalluksia. Blogi ei tällä hetkellä päivity verkkaiseen tahtiin, mutta laatu on sitäkin parempaa.


Ja viimeisenä viimeisimpäänkin listaukseen päässyt Villikortti.

BRITISH BEAUTY BLOGGER

Ytimekkäitä tuote-esittelyjä englanniksi laidasta laitaan, mutta myös äärimmäisen mielenkiintoisia Beauty Business News-postauksia, joissa ruoditaan uusimpia yrityskauppoja, kosmetiikkayritysten oikeusjuttuja ja pinnalle putkahtavia uusia merkkejä. British Beauty Blogger-blogi on jo klassikko, josta löytää varmasti ne uusimmat tuotteet.


Joskohan näistä löytyisi teille jotain mieleistä?


Rentouttavaa loppuviikkoa💓







3 kommenttia:

  1. Lämmin kiitos listalle pääsystä <3 Tällaiset jutut myös kannustaa yritykseen päästä takaisin siihen aiempaan postaustahtiin. Valitettavasti elämä aina heittelee muuttujia kehiin, mutta en ole luovuttanut vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se on että elämä kyllä heittää omia kapuloita rattaisiin.. :D Oot ihan ykkönen!

      Poista
  2. Kiitos tosi paljon, olen otettu! Voisin jokaisen noista sanoista sanoa sulle takaisin ihanuus <3

    VastaaPoista