tiistai 24. maaliskuuta 2020

Helppo, mutta upea huulituote - Clarins Lip Comfort Oil

*saatu ilmaistuote


Heii!


Miten siellä meni viikonloppu? Miten olette sopeutuneet vallitsevaan tilanteeseen?

Täällä oltiin pääasiallisesti kotona, mutta kävin pidemmällä kävelyllä lauantaina, kun ilma oli niin kaunis. Meitä on kyllä siunattu uskomattoman aurinkoisilla ilmoilla jo useampi päivä! Löysittekö muuten lukuvinkkejä itsellenne torstain postauksesta?


Tänään halusin huikata ehkä maailman helpoimmasta, mutta upean mehukkaasta huulituotteesta! Nyt siis tottakai puhun Clarinsin Lip Comfort Oil*-huuliöljystä.

Käytän itse huulituotteista pääasiallisesti huulikiiltoja tai ekstra kiiltäviä huulivoiteita. Huulipunat kuuluvat erikoispäiviin, lähinnä sen takia, että olen mukavuudenhaluinen ja kiiltoja on helpompi lisäillä "lennossa".

Clarinsin huuliöljy on kolmea kasviöljyä sisältävä paksuhko, geelimäistä muistuttava ja isolla tassulla varustettu. Huuliöljyjä on tällä hetkellä saatavilla seitsemää eri sävyä ja kausittain niitä näyttää putkahtelevan väliaikaisesti muitakin. Se levittyy huulille hieman paksumpana kerroksena kuin olen yleensä tottunut huuliöljyjen tai kiiltojen levittyvän, mutta koostumuksen hienous tuleekin siinä, että se kuluu huulilta pois hitaammin kuin ohuemmat kiiltävät tuotteet.

Kuvissa näkyy retiisinpunainen 04 Candy* ja keltainen 01 Honey*. Huuliöljyissä on miellyttävän makeat tuoksut, jotka eivät kuitenkaan jää leijumaan nenään. Mitä sarjan huuliöljyihin tulee, yllätyksenä minulle tuli, että huuliöljyillä on osittain hieman erilainen vaikutus toisiinsa nähden. 01 Honey on tosi kiiltävä ja läpinäkyvä huulilla, 04 Candy (ja 05 Tangerine) sen sijaan antaa myös näille huuliöljyille ominaisen huikean kiillon, mutta siitä jää sen lisäksi herkullinen sävy huuliin kiillon kuluttua. Sarjaan kuuluu myös esimerkiksi mintunsävyinen, huulille läpinäkyväksi jäävä huuliöljy, jonka olisi tarkoitus täytelöittää huulia. Sitä on vielä kokeiltava!


Mielestäni tälläiset tuotteet ovat aivan loistavia arkeen - nopeita käyttää ja ne ovat näyttävän kiiltäviä. Eikä tietenkään pidä unohtaa sitä, että nämä hoitavat huulia vielä näyttävyyden lisäksi.

Clarinsin tuotteita löydät muun muassa Sokoksilta.


Aurinkoista uutta viikkoa ihanat💓






 

2 kommenttia:

  1. Ihan mun lemppareita. <3 Tosi huolettomia kanttaa laukussa mukana tai sipaista kotona huulille. :)

    VastaaPoista