torstai 27. syyskuuta 2018

What to read? - Blogisuosituksia 2

Heii!




Ensimmäisestä osasta tunnuttiin tykkäävän sen verran, että ajattelin kirjoitella teille toisenkin osan! Tässä siis aiemmalle listalle jatkoa, että mihin blogeihin kannattaa tutustella, jos olette uutta lukemista vailla.

 Muuten, jos olet itse bloggaaja, linkitä kommentteihin blogisi niin voin käydä siihen tutustumassa!


THE DIARY OF A SHOPAHOLIC

The Diary Of A Shopaholic on blogi, jonka nimi kuvaa sitä hyvin. Blogin takana häärää nainen, josta näkyy että kosmetiikka on hänelle intohimo. Blogista löytyy paljon tuotearvosteluita merkeistä, jotka eivät ole Suomessa saatavilla, joka tekeekin blogista äärimmäisen mielenkiintoisen. Meikki-keskiviikoista löytyy aina toinen toistaan kauniimpia lookkeja!


KIVIPUUTERI

Jäin oikein miettimään miten kuvaisin Kivipuuteri-blogia. Ehkä rakkainta minulle tässä blogissa on se, että siitä huokuu tyyneys. Jutuista näkee, että ne on ajateltu loppuun asti ja blogissa vilahtaa tuotteita, jotka olisivat muuten voineet herkästi jäädä ilman parrasvaloaan.


IN THIS PART OF TOWN

In This Part Of Town onkin sitten hieman erilainen blogi verratessa kahteen aiempaan. Tästä blogista löytyy pääasiassa luovia, värikkäitä ja taitavasti tehtyjä meikkityylejä. Tyylit rikkovat hienosti rajoja ja rohkeasti hyppäävät yllättäviinkin väriyhdistelmiin.


ALOHAIR

Alohair on minulle blogina hieman uudempi, mutta halusin listata sen tähän monipuolisuutensa takia. Kirjoittaja taitaa olla eniten mukavuusalueellaan hiuksien saralla, mutta blogista voi löytyä juttuja aina pyykkietikasta lähtien. Ja luoja miten upeat hiukset löytyvätkin kirjoittajalta!


Viimeisenä voisin heittää tähän Villin Kortin, toisin sanoen tässä tapauksessa englannikielisen blogin.

THE HAPPY SLOTHS

Tässä on blogi, johon törmäsin vahingossa (kiitos Bloglovinin). Kyseessä on kanadalainen blogi, joka keskittyy valtaosin tuotearvosteluihin. Blogista löytyy yleensä uutuuksia ja kokonaisia kokoelmia, swatchit ovat laadukkaita ja kieli kursailematonta.


Löytyikö tästä teille uutta lukemista vai oliko kaikki jo tuttuja? Kiinnostaisiko teitä lukea listausta myös pelkästään englanninkielisistä blogeista?

Tällä viikolla postaus tulee poikkeuksellisesti myös lauantaina - pysykää kuulolla, tiedossa on nimittäin postauksen lisäksi arvonta!



Ihanaa loppuviikkoa💓






10 kommenttia:

  1. Voi kiitos ihana, olipa kiva törmätä omaan blogiin :) <3

    VastaaPoista
  2. Ja näistä kaikki löytyy myös mun lukulistalta, viimeistä lukuunottamatta (johon käynkin tutustumassa nyt heti, kiitos vinkistä! :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on aika näppärä jos tykkää lähes lehtimäisistä arvosteluista :)

      Poista
  3. Löytyi niin tuttuja kuin uusiakin mielenkiintoisia blogeja :) Ihan huippua, kun oot tehnyt tällaisia postauksia! Näistä saa kivasti vinkkejä uusiin blogeihin :)

    VastaaPoista
  4. Kiitti, taidan minäkin ottaa vinkistä vaarin ja lisätä tuon viimeisen listalleni (muut ovatkin jo). Tervetuloa myös minun blogiani lueskelemaan!

    VastaaPoista
  5. Oi kiitos, oli mukava löytää itsensä täältä. Tyyneys kuvaakin aika hyvin sitä miltä vaikutan ulospäin ja minkä annan itsestäni näkyä blogissa :)

    VastaaPoista