keskiviikko 18. lokakuuta 2017

What to read? - Blogisuosituksia

Tässä kun on itse kirjoitellut useamman vuoden, tulee myös seurattua kymmeniä blogeja. Yllättävän moni on lakannut päivittymästä joka harmittaa itseäni valtavasti. Blogimaailma on myös muokkautunut ja nykyään sitä leimaa aika ajoin "veren maku suussa" kilpaileminen, haluan tällä siis a) vinkata ihanista suomalaisista blogeista ja b) tukea kanssabloggaajia <3

Voisinkin alkaa kirjoitella näitä säännöllisemmin, ihanat kauneusbloggaajat kun eivät lopu tähän!


NEITI MINTTUKIHARA

Neiti Minttukihara-blogia kirjoittaa ihana estenomiopiskelija Nella jonka blogin pääperiaatteena on eläinkokeettomuus. Blogissa vilahtaa paljon tuotteita joihin ei välttämättä ole kiinnittänyt huomiota tai joihin ei edes törmää perusmarketeissa/kosmetiikkakaupoissa.


LIPSTICK LOVE

Lipstick Love-blogia kirjoittaa sympaattinen Linda. Linda keskittyy myös eläinkokeettomuuteen ja kertoo hyvinkin rehellisesti mikä toimii ja mikä ei. Blogissa näkyy niin yleellisempää kosmetiikkaa kuin "tavis"-meikkejäkin.


IN THIS LIGHT

In This Light-blogia kirjoittelee lämmin Salka. En tiedä mutta olen alkanut tykkäämään enemmän ja enemmän Salkan blogista mitä enemmän sitä luen! Salkalla on rento ote mutta silti pysytään faktoissa. Joskus Salkan blogista bongailee haaveiluakin.


MY PERSONAL GALAXY

My Personal Galaxy-blogia kirjoittaa hellyyttävä Sara. Saran blogi puikkelehtii osan ajasta enemmän lifestylen puolelle mutta blogista löytyy esimerkiksi ihania lookeja kynsiin. Ja kuka voi olla ihastelematta jatkuvasti Saran turkooseja hiuksia!Siinäpä nyt sitten pikkulistaus ihanista naisista ihanine blogeineen, käykää ihmeessä kurkkaamassa!Kaunista sadepäivää <3


 

15 kommenttia:

 1. Ihana postaus, tällaisia blogimaailma todella kaipaa! ♥ In this light olikin mulle aika vieras, vaikka nimi kuulostaakin tutulta. Mutta nyt pitää perehtyä siihen paremmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä♡ Miks repiä toisiaan alas kun voi kannustaa?

   Poista
 2. Kaikki löytyvät lukulistalta ja jokaisen blogista tykkään :) tuo veren maku suussa-kilpailu on vähän ärsyttävää ja ihan totisinta totta. Onneksi näitä blogeja on monia ja jokainen ihan omannäköisensä, kaikille kyllä varmasti riittää lukijoita. Itseä miellyttävät blogit joissa näkyy kirjoittajan persoonallisuus. Jostain jatkuvista tuote-esittelyistä en välitä jos ohessa ei ole yhtään omaa persoonaa :) jos blogi olisi liian tekemällä tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en ymmärrä sitä varsinkaan niiden kohdalla joille blogi on (tai ainakin joskus on ollut) rakas harrastus. Sä kuulut jo kirkkaimpiin tähtiin ni sillä tipuit listalta ;)

   Poista
  2. Ehdottomasti itsekin lukee näiltä listoilta uusia nimiä eikä meitä vanhoja konkareita ;)

   Poista
 3. Oi miten ihana yllätys oli bongata oma blogi tuolta joukosta<3 Kiitos kauniista sanoista! :) Just tollanen sun mainitsema "verenmaku suussa kilpaileminen" on ihan kamala ilmiö mun mielestä ja se on harmillista, kun niin monet blogit alkavat pikkuhiljaa muovautua siihen täysin samaan muottiin, jonka uskotaan eniten miellyttävän lukijoita. Musta on parasta, kun blogeja on niin monenlaisia ja siis vaikkei munkaan jutut niitä kaikkein persoonallisimpia ole, en mä kuitenkaan yritä mahduttaa itseäni ja blogiani mihinkään "muottiin" tai matkia muita. Etkä yritä säkään ja se on ihan mahtavaa<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin toivosin et blogien kirjottajat ennemmin löytäs "oman juttunsa" kun et kaikista muovautus samanlaisia. Sä oot paikkas ansainnut,oot ollu raikas tuulahdus blogimaailmassa :) Ja kiitos myös sinne kauniista sanoista♡

   Poista
 4. <3 Kiitos Nanna-ihana lämpimistä sanoista! Ja kyllä, meidän naisten olisi syytä enemmänkin kannustaa toisiamme, kuin kilpailla. Terve kilpailu on ihan ok, ja se parhaimmillaan saa toisetkin loistamaan mutta sellainen hampaat irvessä ja veren maku suussa..se ei taas ole rakentavaa! Ei toisen jutut tai menestys ole toiselta pois.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Nanna kauniista sanoistasi! Minäkin mielelläni luen sinun blogiasi ♡

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos kauniista sanoistasi<3 Seuraan itsekin vain blogeja, joissa oikeasti näkyy kirjoittajan persoona ja innostus kosmetiikkaan :) Maksettuja mainoksia on jo netti pullollaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle ehkä suurin "turn off" on postaukset joissa ei mennä yhtään pintaa syvemmälle tuotteiden kanssa,ei puhuta yhtään ainesosista sun muista. Ihanaa viikonloppua♡

   Poista
 7. Jes! Mä oon pitkästä aikaa nyt aatellu että ois kiva lukea taas enempi blogeja kun viimeiset parivuotta on mennyt youtuben beauty ihmisiin hurahtaessa. Mutta bloglovinissa seuraan vielä melko vähän tällä hetkellä aktiivisia ja kiinnostavia kirjottelijoita niin mahtavaa seurata uusia ihmisiä ja varsinkin tähän väliin suomalaisiaki :D

  VastaaPoista