tiistai 18. helmikuuta 2020

Ylellisyyttä aamuihin - Sensain hoitovesi

*saatu ilmaistuote


Heii!


Tänään haluankin huikata teille itselläni aamuisin käytetystä tuotteesta, tosin käytin tämän juuri viimeisen pisaraan eli tämä onkin viimeinen hetki jakaa kokemuksia.. 😅

Huomasin hoitovesien hienouden aamuisin vasta jokin aika sitten. Huomasin, että aamuisin käytettynä hoitovesi pehmentää ihoa ja pintakuivuutta, sekä täytelöittää ihoa. Edes ilmejuonteet tai kuivat silmänaluset eivät näytä niin selkeiltä. Ensimmäinen hoitoveteni aamuun olikin Clarinsin (kuulin, että tämä on nyt jo lopetettu) ja lähdinkin sen jälkeen mielenkiinnolla kokeilemaan muitakin hoitovesiä samaan tarkoitukseen.


Sensain Cellular Performance Lotion 2 Moist* on hoitovedeksi täyteläistä, iholla lähes geelimäisen liukkaasti liukuvaa. Se on pakattu raskaan ylelliseen 125ml lasipulloon, jossa on tippanokka. Hoitovettä onkin helppo annostella, eikä sitä karkaa vahingossa liikaa. Tämä onkin tuotteena hieman arvokkaampi (vaikka pakkauskoko antaakin jonkin verran anteeksi), joten se on hyvä piirre!

Hoitovedellä on jonkin verran lupauksiakin. Se lupaa häivyttää ihohuokosia, syväpuhdistaa ihoa ja ehkäistä ikääntymisen merkkien muodostumista - näissä lupauksissa selkeästi nojataan tuotteen sisältämään niasiiniamidiin, joka toden totta pystyy kaikkeen tähän. Oli myös hyvä huomata, että niasiiniamidi oli ainesosalistassa aika ylhäällä, eli pitoisuus tuotteessa pitäisi olla edes jonkin verran tuntuva.

Täyteläisyydestään huolimatta hoitovettä voi kerrostaa iholle useita kerroksia, eikä se jätä tahmeaa pintaa. Se on ollut täydellinen kylminä kuukausina ja varsinkin silloin jos iho on päässyt jostain syystä kuivaksi. Jos iho on päässyt ekstrakuivaksi, olen sujauttanut viimeiseen hoitovesikerrokseen tipan tai kaksi öljyä mukaan. Sen lisäksi, tottakai, tämä antaa meikille kauniin pohjan, eikä saa meikkivoidetta liukumaan rumasti.

 

Minähän en tuotteiden suhteen niin välitä, onko kyseessä edullinen vai kallis merkki. Usein itse tartun edulliseen juuri siitä syystä, että niitä uskaltaa enemmän riskillä kokeillakin ilman vararikkoa, mutta samalla niille antaa enemmän anteeksi esimerkiksi ihotuntumassa. Tämän tuotteen kohdalla tuntee hinnan ja sen, että koostumus on hiottu loppuun asti. Tuoksu on miedon ylellinen ja tuntuma pehmeä, tätä on ollut kirjaimellisesti ilo käyttää. Jos siis jossain kohtaa tulee hetki kun voin panostaa ihonhoitoon enemmän, tartun tähän uudelleen taatusti!

Miten teillä muuten meni viikonloppu ja ystävänpäivä?


Ihanaa päivää💓





 

4 kommenttia:

  1. Mulla on tästä testeri ollut käytössä ja miten enemmän oon käyttänyt, sitä enemmän tästä tykännyt :).

    VastaaPoista
  2. Yksi parhaita hoitovesistä ikinä. Riittää pitkään. :)

    VastaaPoista