perjantai 14. helmikuuta 2020

Ystävänpäivä

Heii!


Halusin kirjoitella teille ystävänpäiväpostauksen, ystävistä kun tulee itselleni vuosi vuodelta aina vaan tärkeämpiä. Aivan niin kuin ystävien kanssa kuulumisia päivitellessä, on aina ihana kuulla mitä teille kuuluu tai miten teillä menee, varsinkin arvontapostauksista on aina ihana lukea mitä kenenkin elämässä on meneillään💓

Kuvituksena tänään toimii instastakin (_nannatee) jo löytyvät meikkikuvat, jotka sopivat sävymaailmansa puolesta täydellisesti tähän päivään.


Olen aina tykännyt pienemmästä kaveripiiristä, mutta jokainen ihminen siinä on minulle sitäkin rakkaampi. Tunnen oloni turvallisemmaksi ihmisten kanssa jotka tunnen läpikotaisin ja joiden kanssa minulla on yhteys. Olen aina ollut yksi niistä, joille henkisen yhteyden löytäminen on ystävyyden tärkein kulmakivi. Yritän pitää ystäväni mukana jokaisessa elämän mutkassa, muistaa kortein ja paketein, yritän myös järjestää aikaa aina kun energia riittää. Yritän olla se turvasatama, kun kaikki muut turvaverkot elämässä antavat periksi. Olen leiponut pullaa ja keittänyt kaakaota neljältä aamulla tai pedannut sohvalle petiä kun omaan kotiin ei uskallakaan mennä.

Mitä sitten on minulle ystävyys? Ystävyys on sitä, että voi laittaa viestin milloin vain tai soittaa, kun on yksinäinen. Se on sitä, että hädän hetkellä voi ottaa yhdeyttä ja päästä yöksi sillon, kun yksin olo ahdistaa tai on sydänsuruja. Se on hassuja hetkiä, sisäpiirijuttuja ja toisen huomioimista. Ystävyys on toisen elämän helpottamista ja toiseen nojaamista. Se on kompromisseja ja vaikeita hetkiä, mutta myös kiintymistä ja epäitsekkyyttä. Sitä unohtamatta, että ystävyys on riehakkaita kokemuksia ja yhteisiä älyttömiä reissuja!


Tänä ystävänpäivänä laitoin vanhanaikaisesti rakkaimmilleni kauniin hempeät kortit ja koitan muistaa vielä kysellä viestitsekin, miten heillä menee. Ilman tukiverkkoja ja ystäviä elämä on pelottavaa ja toivoisinkin, että jokainen löytää elämäänsä edes sen yhden erityisen. Jos olet koskaan yksinäinen, minullekin saa laittaa instan kautta viestiä, ihan vaikka vaan niitä näitä höpötelläksesi.


Lämmintä Ystävänpäivää Ihanat💓



 

2 kommenttia: