maanantai 4. maaliskuuta 2019

Clarins Daily Energizer Wake-Up Booster

Heii!

 
Minun on pitänyt kirjoitella tästä teille jo jokusen kuukauden, joten hupsista! Nyt tämäkin kuitenkin muistui mieleen, joten höpötelläänpäs vähän tuotteesta, joka on minulla ollut nyt käytössä joka aamu.


Clarins Daily Energizer Wake-Up Booster on ohut hoitovesi, jonka on tarkoitus "herätellä" ja kirkastaa ihoa aamuisin. Se lupaa kiinteyttää, kosteuttaa, supistaa ihohuokosia ja suojata vapailta radikaaleilta. Hoitovedessä on muun muassa glyseriiniä ja trehaloosia kosteuttamaan ja sitomaan kosteutta sekä erilaisia uutteita, arvelisin juurikin tuon kahvi- ja ginseng-uutteen olevan niitä, joiden ajatellaan ihoa virkistävän. Ja olipa ihana suklaan ystävänä huomata, että tässä on myös kaakaouutetta!

Hoitovesi on hieman vettä paksumpaa ja itse tykkään levittää sen kasvoille käsien kautta taputtelemalla. Tuotteessa on mieto pirteä tuoksu, mutta itselläni se hieman "ummehtuu" - tosin tuoksu ei ole läsnä pitkään joka tapauksessa. Kun hoitovesi kuivahtaa ihoon, jää iho hieman nahkeaksi, tämä ei kuitenkaan itseäni haittaa ja laitankin vielä tämän päälle päivävoiteen. Koen, että tämä tuotteena tuo lisäkosteutta varsinkin pintakuivuuteen ja pehmentää jo olemassa olevia kuivia kohtia ihossa ennen meikkipohjan levitystä.


Usein, jostain syystä, hoitovedet tahtovat ärsyttää ihoani varsinkin aamuisin, mutta tämän kanssa en ole sitä ainakaan vielä huomannut. Sillä kai tämä onkin jäänyt aamuiseen ihonhoitooni vaikka lisäaskeleet aamuisin eivät olekaan niin toivottuja :D



Pirteää maanantaita💓








 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti