lauantai 1. toukokuuta 2021

Meikki epätoivopaletilla ja vapun toivotukset

Heii!
 
Tiedättekö niitä paletteja, joissa laatu on niin epämääräistä, ettei olisi mitään järkeä pitää sitä kokoelmassa, mutta samalla siinä on muutama niin loistavasti toimiva sävy, joten et raaski hankkiutua siitä eroon? Sitä on J.Catin X-Treme Access Pocket Shadows-paletti sävyssä Pops Of Paparazzi (palettikuvassa ylimmäinen).
 
 
Kahdestatoista sävystä noin puolet ovat pigmenttisiä ja loistavasti toimivia, puolet taas kovia ja huonopigmenttisiä. Ne pigmenttiset sävyt kuitenkin toimivat niin kauniisti, etten malta heittää tätä pois!
 
Mattaisista todella pigmenttisiä ovat tummanvihreä, oranssi ja kirkkaan sininen - keltainen ja likainen vaaleanpunainen on koostumukseltaan hyviä, mutta eivät sitten enää niin pigmenttisiä. Metallinhohtoisista pehmeitä ja ultrahohtavia ovat pastellinen vaaleanvihreä, pronssi ja lämmin pronssi. Metallinhohtoiset toistuvat iholla upeasti sormin paikoilleen painellen, mattaiset taas toimivat hyvin siveltimen kautta. En muuten ymmärrä, tämän paletin ehdottomasti huonoimmat ja tiiviimmät sävyt ovat muutama metallinhohtoisista, yleensä kun niissä on ilmeisesti helpompi onnistua muutenkin, niin mikä meni vikaan?😅

Kuvan meikki on toteutettu ainostaan kahdella sävyllä, paletin mattaisella tummanvihreällä ja reippaasti hohtavalla hieman pastellisellakin vaaleanvihreällä. Tummanvihreä on pimenttinen, häivyttyy hyvin eikä varise, metallinhohtoinen sävy taas on pehmeä ja ekstrahohtava. Miksiiii tämän paletin kaikki sävyt eivät ole tälläisiä?

Samalla halusin toivotella teille ihanat vaput💓 Tämä on nyt jo toinen vuosi, kun vappua ei voi sen suuremmin vietellä, mutta jospa ensi vuonna asiat olisivat edes hieman erilailla. Täytyy sanoa, viimeinen 1,5 vuotta on saanut kaipaamaan omaa mökkiä! Mikä olisi sen ihanampaa, kuin saunoa ja istua ihmetellä kauniina vappukelinä :)

Vanha hankintapostaus tästä paletista muuten täällä.
 

Rauhallista viikonloppua💓
 
 
 
 
 
 
 


4 kommenttia:

  1. Tuo meikki on todella upea ja sinä huikaisevan kaunis <3

    VastaaPoista
  2. Mullakin on yksi paletti, joka ei laadultaan ole kovin hyvä, mutta osa sävyistä on ihan ok ja värit tosi uniikkeja, joten en ole raaskinut heittää pois.

    VastaaPoista