maanantai 26. huhtikuuta 2021

Luonnollinen meikkipohja ja ajatuksia rokotuksen jälkeisestä elämästä

Heii ihanat!

Tällä kertaa en ehtinytkään kirjoitella teille postausta lauantaiksi, joten vähän myöhässä nyt mennään. Sain ensimmäisen asentohuimauskohtaukseni reippaat kolme vuotta sitten ja tällä viikolla asentohuimaus on taas tahtonut iskeä päälle.

En tiedä miten tuttu se on teille, mutta kyseessähän on tosi rampauttava tasapainon häiriö, joka usein kestää kuukausia puhjetessaan. Tällä kertaa se ei onneksi iskenyt minulle päälle yhtä pahasti kuin viimeksi ja toivonkin, että se tässä hissukseen menisi nopeasti ohi. Ensimmäisellä kerralla oksensin ensimmäisen viikon, koska koko huone pyöri pyörimistään ja olin käytännössä katsoen kotini vanki kuukausia. Nyt siis sormet ja varmaat ristiin!

Mutta itse asiaan! Halusin kirjoitella teille tänään tälläisen yhdistelmäpostauksen, vähän niin kuin jokaiselle jotakin :) Ensimmäisenä haluan esitellä teille aivan ihanan kombon meikkipohjatuotteita, joilla ihosta tulee heleä ja luonnollinen. Tälläinen meikkipohja jättää tilaa ihon omille "virheille", eikä pyrikään peittämään kaikkea. Satuin tekemään tämän ensimmäistä kertaa kauniin aurinkoisena päivänä, sen takia teille näitä auringossa otettuja havainnollistavia kuvia.

Jos olet huono käyttämään aurinkosuojia muuten, on nyt viimeisen kuukauden aikana ollut vihonviimeinen aika alkaa taas kaivaa aurinkosuojat esiin. Minulla on todella vaalea ja aurinkoherkkä iho, sillä tartunkin aina SPF50-tuotteisiin. Lierac Sunissime Anti-Age Global SPF50 on hieman tuhdimpi, hoitavampi aurinkosuoja. Tämä kuuluu niihin tuotteisiin, joihin itse tartunkin enemmän vielä viileämpinä päivinä enkä laita aurinkosuojan alle muita tuotteita aamuista puhdistusta lukuunottamatta ollenkaan. Aurinkosuojaa on hyvä muistaa levittää tarpeeksi, muutamalla tipalla ei saavuteta haluttua suojaa.

Aurinkosuojan levityksen jälkeen annan voiteen rauhassa imeytyä ja imeytymisen jälkeen levitän suoraan kynästä Zuiin peitekynää viivana silmänalusen tummimmalle kohdalle. Taputtelen vahamaisen tuotteen silmien alle tasaisemmaksi ja siirryn meikkivoiteeseen. Madaran Skin Equal on matalan peittokyvyn luonnollinen luonnonkosmetikan meikkivoide, joka peittää hieman ihon epätasaisuuksia, mutta jättää oman ihon aivan selkeästi näkyviin. Levitän meikkivoiteen ihoon sormin, hieman pyörivin liikkein, unohtamatta silmänympärysihoa ja silmäluomia. Tämä on erinomainen luonnonkosmetiikan meikkivoide, koska se on levittyvyydeltään aivan yhtä helppo kuin synteettiset kaverinsa.

Meikkivoiteen levityksen jälkeen tartun ELF Cosmeticsin Soft Luminance-irtopuuteriin. Irtopuuteri kiinnittää meikkipohjan täysin, mutta ei tee siitä raskaan tai kuivan näköistä. Muistan puuteroida myös silmäluomet huolella, sillä luomiväriin en tälläisinä päivinä tartu. Kuvasta unohtui Lumenen Brow Definer Eyebrow Duo, jossa on toisella puolella kovan vahamainen kynä ja toisella puolella kulmapuuteri. Minulla on tästä muistaakseni tummin sävy, mutta se on kuitenkin liian vaalea ja punertava, sillä käytänkin sitä lähinnä päivinä, kun meikkaan kulmat pehmeämmin. Tämän meikin viimeinen silaus minulle on ripsien taivuttaminen ja satiinisen, maltillisesti hohtavan aurinkopuuterin levittäminen. Loistava sellainen löytyy IDUN Mineralsilta sävyssä Midnattsol. Midnattsol on riittoisa, kauniisti häivyttyvä ja laadukas aurinkopuuteri, se sopii täydellisesti hehkuvampaan luonnolliseen meikkipohjaan!

Seuraavaksi hyppäänkin sitten aiheeseen, joka koskettaa varmasti monia. Nimittäin koronarokotteeseen. En ole täällä sen suuremmin koronasta puhunut, koska se tulee varmasti jo useilla korvistakin ulos. Koen kuitenkin tärkeänä nostaa esiin nämä rokote-asiat, ne kun tuntuvat jakavan ihmisten mielipiteitä. Kysyin itseasiassa instan puolella stooreissa, kuinka moni teistä on ottanut, ei ole saanut vielä tai ei tahdo rokotetta. Iso osa teistä ei ole vielä rokotetta saanut, muutama sanoi sen jo saaneen. Sitten sieltä näkyikin muutama, jotka eivät rokotetta halua. Rokotteista on puhuttu paljon ja uskonkin suomalaisten olevan pääosin rokotteiden puolella. Kuitenkin, tottakai, se on jokaisen henkilökohtainen päätös haluaako sen vai ei. Mitä enemmän kuitenkin rokotevastaisuutta, sitä suurempi mahdollisuus siihen, että ihmiset jatkavat laajemmin sairastamista ja toisten tartuttamista.


Minä sain viime viikon lopussa oman ensimmäisen rokotteeni. Olin samana aamuna herännyt asentohuimaukseen, mutta päätin, että en ala perumaan jotain näin itselleni tärkeää. Niinpä siis huojuen menin sairaalalle ja pistin omalta osaltani rokottautumisen käyntiin. Minulla itselläni on astma ja sydänvika, silti koen, että haen rokotteet enemmän toisia ajatellen. Lähipiiriini kuuluu ihminen, joka ei voi lääketieteellisistä syistä rokotetta saada ja se sai minut miettimään, kuinka paljon keskuudessamme on niitä, jotka haluaisivat suojautua mutta eivät itse siihen pysty.

Pidetään toisistamme huolta, huomioidaan toisiamme ja pidetään toisiimme väliä. Vaikka rokotukset ovat alkaneet jo hyvä tovi sitten, ei se vielä tarkoita, että tämä kaikki on ohi.


Lempeää uutta viikkoa💓

 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti