lauantai 8. toukokuuta 2021

Näillä tuotteilla tuot kesän ja tropiikin kylppäriin

*saatu ilmaistuote
 
 
Heii!
 
Ilmat ne ovat ollaat epävakaat taas jo jonkin aikaa, joten mikä sen parempi, kuin lohduttautua kesäisen trooppisilla tuotteilla! Halusin kasata teille tähän postaukseen kaikki ihanat suihku- tai ihonhoitotuotteet, joista tulee mieleen aurinkoiset päivät ja lämpimät yöt.
 
 
Biloun Pink Melon teille onkin teille varmasti jo tuttu, sillä olen puhunut tästä ennenkin. Olen käyttänyt näitä jo useamman purkin, oman täydennykseni löysin Sokokselta. Tästä postauksesta löytyy muuten kaiken kaikkiaan kolme melonituotetta, arvannettekin, että tykkään melonista. Biloun suihkuvaahto tulee purkista ulos suoraan vaahtona, pesee ihon hellävaraisesti ja jää hennosti iholle tuoksumaan vielä joksikin aikaa huuhtelun jälkeen. Melonin tuoksu on suihkuvaahdossa jotenkin kermainen, aivan kuin melonidrinkki, johon on sekoitettu kuohukermaa. Biloulla on merkkinä vaikka kuinka paljon tuoksuvaihtoehtoja, mutta Suomeen taisi kantautua vain muutama. Oma suosikkini merkin suihkuvaahdoista on hieman mausteinen Cotton Candy.

Seuraavaksi pääsemme taas Bielendaan ja merkin niihin tuotteisiin, joita olen aiemmin kantanut mukanani Englannista. Bielendan Exotic Bath&Shower Oil tuoksussa Melon on hunajamelonin omainen, todella makean meloninen paksu suihkugeeli. En sanoisi tätä suoraan suihkuöljyksi, koska tämä on geelimuodossa, käyttäytyy geelinomaisesti ja vaahtoutuu jonkin verran. Mietin aina silloin tällöin, miksi sellaisiakin suihkutuotteita nimetään öljyiksi, jotka eivät sitä selkeästi ole. Ainoa öljymäistä muistuttava piirre tässä on varovainen pesuteho ja se, ettei iho jää lainkaan kuivaksi suihkun jälkeen. Plussaa muuten 400ml pullosta!

Treaclemoon on monille tuttu massiivisista puolen litran suihkugeeleistään ja niiden herkullisista tuoksuista. Brazilian Loven* sanotaan olevan lähes kopio Brazilian Bum Bum Creamin tuoksusta. Ja voisin sanoa, että kyllä nämä muistuttavat toisiaan, kokisin Brazilian Bum Bum Creamin tuoksun tosin olevan hieman syvempi ja vieläkin makeampi. Brazilian Loven tuoksu on kuin varovaisen suolaista kinuskia. Se on makea, trooppinen ja rantalomamainen. Suihkugeeli käyttäytyy normaalin suihkugeelin tavoin, vaahtoaa hyvin ja pesee puhtaaksi. Vaahtoutuessaan tuoksu pehmenee selkeästi ja yllätyksekseni se ei jää iholle tunneiksi pyörimään.
 

Seuraava tuote onkin jo niin kulttiklassikko, että ilman tämän sarjan tuotteita minkäänlainen kesähän ei edes tule. Saanen nostaa estraadille Yves Rocherin Monoi de Tahiti-öljyn*. Yves Rocherin Monoi-tuotteet ovat olleet markkinoilla ja todella kauan ja rakastuin näiden tuotteiden tuoksuun jo kauan aikaa sitten. Vartalo- ja hiusöljy on kookosöljypohjainen ja tuoksu on peräisin gardeniankukista, jotka on uutettu siihen. Öljy käy niin hiuksille kuin vartalollekin ja se jättää jälkeensä huumaavan tuoksun. Öljy on kuvassa jähmettyneessä muodossa, kookosöljyhän tunnetusti jämähtää yhtään viileämmässä ja sulaa juoksevaksi taas lämpimässä. Tuoksulinjasta löytyy myös monia muita tuotteita, niitä voit ihastella täältä.
 
Viimeisenä kurkataan toiseen Bielendan melonituotteeseen. Moisturizing Watermelon Body Scrub oli nyt sitten näistä melonituotteista ensimmäinen, jossa oli todella keinotekoinen melonintuoksu. Muut tässä postauksessa olevat melonituotteet ovat kyllä imeliä, mutta tämä oli jotenkin "ontto" ja keinotekoinen. Watermelon Body Scrub on myös tuote, jossa tuoksu muuttuu, kun sen hieroo ihoon. Tämä muuttuu hedelmäisestä aivan kuin hieman parfyymiseksi. Vartalonkuorinta-aine kuorii sokerilla ja murskatulla kookoksella, kuorinta onkin siis ennen kaikkea rouhea ja takuuvarma karhean talvi-ihon poistaja. Kosteuttavana en tätä niinkään koe, vaikka tätä kosteuttavaksi tuubissa sanotaan. 200ml on yleisesti ottaen ihan hyvä koko, mutta kuorintatuotteissa koen sen aika nopeasti kuluvaksi. Googlettelin tätä juuri hieman ja saattaisi olla, että merkin maahantuoja on tuonut näitä myös Suomeen. Jos muuten ylipäätään harmittelette näitä Englannista tuomiani tuotteita, googlettelemalla löydätte aivan varmasti verkosta myyjän, jossei näitä Suomesta löydy :)


Tykkään yleensä kaikenlaisista makeista, mausteisista ja täyteläisistä tuoksuista suihkutuotteissakin, sillä onkin ollut hauska nyt tuoksutella ja kokeilla läjää tuoksumaailmaltaan aivan erilaisia tuotteita. Ja onhan se myönnettävä, kyllä tuota pikkuhiljaa alkaa kesää kaipaamaan, kun on taas muutaman päivän tullut lunta..🙈


Rentouttavaa viikonloppua ja ihanaa huomista äitienpäivää💓
 
 
 
 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti