sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Loppuvuoden edulliset värikosmetiikkalöydöt

Heii!
 
Nyt ajattelinkin näpytellä teille sellaisen postauksen, jonka harvoin ymmärrän kirjoitella. Teen usein hankintoja tipotellen sieltä täältä, on tosi harvinaista, että ostain tuotteita köntässä. Sillä aina unohtuukin koota näitä läjään ja avata niitä enemmän.

Hankin loppuvuonna yhteensä neljä tuotetta kasvoille ja silmille, ja haluaisin nyt hieman höpöttää näistä teille.
 
 
Ensimmäisenä J.Cat merkin värikäs luomiväripaletti X-Treme Access Pocket Shadows sävyssä Pops Of Paparazzi. Voin sanoa heti ensimmäisenä, että tämä on epätasalaatuisin paletti mihin olen törmännyt varmaan vuosiin. Osa mattaisista sävyistä on kovia ja pigmentittömiä, osa pöllyäviä ja pigmenttisiä. Metallinhohtoiset sävyt ovat usein helpompia, ja neljä paletin hohtavista sävyistä onkin UPEITA, kaksi muuta sitten ei niinkään. Paletti oli Cocopandan poistossa, mietin, että näinköhän ihan laatuongelmien takia. Muita J.Catin tuotteita voit kurkata täältä. Tilasin muuten paletin alunperin sen takia, kun J.Catin tuotteita näkyi yhdessä vaiheessa aika paljonkin youtuben puolella.

Seuraava paletti oli minulle todellinen yllätys. I heart Revolutionin Turkish Delight paletti on ollut minulla aivan jatkuvassa käytössä jo kuukausia. Mattasävyt ovat kiinteitä, mutta pigmenttisiä. Metallinhohtoiset sävyt aivan huikeita ja pressatut glitterit kivan erilaisia. Hohtavien sävyjen ainoa miinus on se, että ne ovat sen verran kosteampia, että jopa minulla ne tahtovat pitkän päivän kuluessa karata luomivakoon. Minähän en siis yleensä käytä luomivärinpohjustajaa ollenkaan. Tämä oli minulle nappilöytö! Palettiia voit katsoa vaikka täältä, linkittäisin mielelläni vaikka Cocopandalle kun sieltä ostan tuotteita usein itsekin, mutta Cocopandalla ei tätä nyt ole.
 
 
E.L.F Cosmetics HD Powder Soft Luminance on ollut yllättävän hyvä tuttavuus. Miten tämä listaus muuten näyttää siltä, että lähdettiin huonommasta parempaan päin..😅 Kyseessä on hienojakoinen, heleä irtopuuteri. Tässä on neutraali, todella vaalea ja hieman kellertävään taittava sävy. Tai siis ns. sävytönhän tämä taitaa olla, mutta minua ilahduttaa aina kun värittömissä puutereissa ei ole vaaleanpunaista kajoa, se nimittäin näkyy todella vaalealla iholla. Puuteri ei yllätyksekseni tunnu kuivalta ja sen heleys perustuu selkeästi helmiäiseen. Suorassa auringonpaisteessa kasvoni tuntuvat läheltä katsottuna kimmeltävän, mutta ei se minua varsinaisesti haittaa😂 Tykkään irtopuuterin suljettavasta välikannesta. Jäin ihmettelemään puuterista löytyviä pieniä, aivan kuin glitterpalasia, niitä ei tosin siirry kasvoille asti missään vaiheessa.

Viimeisenä vielä toinen kasvotuote, nimittäin I heart Revolutionin Rose Gold Hightlighter paletti. Ja kuulkaas, nyt loistaa sinne kuuhun asti. En ymmärrä, miten Revolution onnistuu näissä korostuspuutereissa, mutta se vain onnistuu. Paletissa on kaksi nappia, kylmä vaaleanpunaiseen taittava ja kylmähkö vaalea kulta. Napit ovat tiiviitä, mutta jo hennommallakin otteella nämä korostaa takuuvarman näkyvästi. Molemmat sävyt toimivat todella vaalealla iholla ja näitä pystyy kerrostamaan tarpeen mukaan. Paletin löydät esimerkiksi täältä. Käytän molempia myös säännöllisesti silmien sisänurkkiin, näissä on upeat sävyt!


Olen usein täällä puhunut, miten suosin edullisia tuotteita ja etsinkin jatkuvasti uusia ykköslöytöjä. Jos mietin, mihin meikkituotteeseen olen valmis sijoittamaan enemmän rahaa, on se varmasti meikkivoiteet. Niissä mielestäni hinta näkyy usein selkeimmin. Sen sijaan huulipunat ja ripsivärit eivät kuulu niihin, joihin laittaisin ensimmäisenä enemmän rahaa kiinni.
 
Missä sinä panostat tai pihistät? Mihin kannattaa satsata?


Rentouttavaa sunnuntaita💓
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti