maanantai 1. huhtikuuta 2019

Yllättävän miellyttävä - Lily Lolo Coralista

Heii!
 

Joko siellä ollaan uuden kuukauden mukana valmiita kevääseen?

Jokin aika sitten kirjoitin Suosikit-postauksessa Lily Lolon siveltimistä (täällä) ja tänään haluankin kertoa teille merkin kasvopaletista. Itseäni naurattaa hieman kirjoitella poskipunista - vielä joitain vuosia sitten en voinut sietää niitä ja nyt tuntuu ettei meikki ole kokonainen ilman sitä!


Lily Lolon Coralista-paletti* sisältää kaksi puuterituotetta, poskipunan ja korostuspuuterin. Ensimmäisenä on mainittava nimestä ja yrityksen omista kuvista, eihän tämä ole persikkaista nähnytkään vaan ennemminkin luonnollisempi, vanha roosa. Verkosta löytyvät viralliset kuvat nimittäin huijaavat ilmeisesti aika paljon!

En ole koskaan kokeillut Lily Lolon kosmetiikkatuotteita ja lähdinkin tämän kokeiluun kovin kiinnostuneena, vaikkakin voin myöntää olevani aika ajoin aika ennakkoluuloinen luonnollisemman kosmetiikan värikosmetiikasta. Lily Lolo on englantilainen mineraalimeikkisarja, joka ei kuitenkaan ole sertifioitua luonnonkosmetiikka, vaikkakin ainesosat ovat mahdollisimman luonnonmukaisia.

Ensimmäinen yllätys oli molempien koostumus, se on pehmeähkö, pigmenttinen ja hyvin häivyttyvä. Poskipunalla saa kuitenkin myös todella luonnollisen ilmeen halutessaan. Korostuspuuteri näytti pannussa omalle iholleni aivan liian tummalta, siksi olikin yllätys, että se toistui iholla huomattavasti kylmempänä mitä odotin (huomaa swatchin alalaita). Ihanintahan toki oli, että korostuspuuteria hieman kerrostettaessa sen sai loistamaan vaikka kuuhun asti! Molemmat napit ovat hajusteettomia, näistä voi ainoastaan haistaa raaka-ainetuoksun, eikä sekään hyökkää nenään.


En olisi uskonut, miten mieleinen ja näppärä kaksikko tämä on! Merkiltä löytyy ainakin vielä muutama erilainen kasvopaletti, niitäkin on ehdottomasti käytävä hypistelemässä, kun ne sattuvat eteen.

Lily Lolon tuotteita löydätte esimerkiksi House Of Organicilta, Biodellyltä tai Ruohonjuuresta.



Ihanaa alkuviikkoa kaikille💓


















*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti