keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Taas uusi suihkuöljy löytö - Florame Jasmin Shower Oil

Heii!


Tässä se vaan on tuoteryhmä, josta olen aina yhtä innoissani! Suihkuöljyjä tuntuu löytyvän niin kovin huonosti ja aina kun niihin törmään, en malta olla niitä kokeilematta. Florame on jäänyt minulle merkkinä etäisemmäks, joten tulipa sitten siihenkin vähän tutusteltua ;)


Jasmin Shower Oil* on Ecocert-sertifioitu, 99% luonnollista alkuperää oleva suihkuöljy. Suihkuöljystä löytyy useita erilaisia öljyjä, auringonkukkaöljy päällimmäisenä, jota seuraa muun muassa jojobaöljy ja arganiaöljy. Tuotteesta löytyy myös todella hentoinen jasmiinin tuoksu. Odotin tämän jotenkin tuoksuvan jasmiinille voimakkaamminkin, mutta valtaosin vastaan tulee raaka-ainetuoksu, joka sekin häviää huuhdellessa. Pumppupullo on hyvä lisä, mutta tämän kanssa se on hieman kömpelö tuotteen ollessa paksuudeltaan täysin vesimäistä vastaava. Pullon ulkonäkö tosin iskee minuun täysillä!

Suihkuöljy on hyvin tavanomainen luonnonkosmetiikan suihkuöljy, tämä ei vaahtoa vaan emulgoituu veden kanssa huuhtoutuen pois, kuitenkin jättäen jälkeensä selkeän öljyisyyden. Itsehän rakastan tätä ominaisuutta, sehän vain lupaa atooppiselle iholleni enemmän ravitsevuutta ja kosteuden sitomista ihoon. Huuhtelun jälkeen iho ei todellakaan huuda kosteusvoidetta, vaan uskoisin monen selviävän vain tällä, itse olen tykännyt viimaisten päivien jälkeen vielä rasvata ihon öljyn imeydyttyä.


Hinta on tämän tuotteen kohdalla kohtuullisempi (n.20e) kuin esimerkiksi JOIK:n suihkuöljyn ja olenkin sitä mieltä, että ostan tätä jatkossakin!

Tätä kyseistä tuotetta en juuri nyt löytänyt verkkosivuilta, mutta muita Floramen tuotteita voitte selailla täältä.



Ihanaa päivää💓



















*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Ootko testannut Acon suihkuöljyjä? Mun lempparit löytyvät L'Occitanelta, mutta siinä missä Loksun öljyt ovat hintavia, Aco oli edullinen (n. 12€/400ml) ja melkein yhtä ihana. Nyt näkyi tulleen myös tuoksuton vaihtoehto, mikä on kiva, sillä en ihan vilpittömästi ihastunut öljyn sairaalamaiseen tuoksuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei oonkin kattonu tuota jo aiemmin! Ostin vuosia Eucerinin versiota niin hyvin vois nyt kokeilla tuotakin :) L'Occitanelta en ole itse ostanu just tuon hinnan takia. Ihanaa, että meitä suihkuöljyjen rakastajia on muitakin xD

      Poista