maanantai 11. helmikuuta 2019

Tammi/Helmikuun suosikit

Heii!


Harvemmin kirjoitan suosikeista, mutta nyt oli pakko. Olen löytänyt muutaman niin ihanan tuotteen, että onhan se nyt hehkutettava!


Lily Lolon siveltimet*. Siis mitä ihmettä? Miten näistä ei kirjoita kukaan?

Itsehän käytän ainoastaan synteettisiä siveltiä ja vaikka niiden laatu on parantunut huomattavasti vuosien aikana, ei siihen aina voi sokeasti luottaa. Koska en ollut koskaan kuullut kenenkään puhuvan Lily Lolon siveltimistä, ajattelin, että ne kuuluvat siihen "huonoon keskiluokkaan".

Ei. Siveltimet ovat pehmeitä ja sileitä, mutta nappaavat silti tuotetta itseensä hyvin ja häivyttävät puuterituotteet todella vaivattomasti. Nämä ovat muutenkin laadukkaita, "karva" ei varise ja liimaukset pysyvät hyvin. Alle olevassa kuvassa ylhäältä alas ovat pieni viuhkasivellin*, sivellin varjostuksiin* ja kaareva häivytyssivellin*. Ja ihan sivuhuomautuksena, tuon mallinen contour-sivellin on aika nerokas keksintö!


Dr. Hauschkan Ruusuvoide*. Tässä onkin jo niin monien rakstama klassikko. Keyword: Love-blogin kirjoittakin kirjoitteli vasta Ruusuvoiteesta, tosin sen kevyemmästä sisaresta.

Ruusuvoide on kymmeniä vuosia sitten syntynyt kasvovoide, joka suojaa ja ravitsee kuivaa, herkkää tai ennenaikaisesti ikääntyvää ihoa. Koostumuksesta löytyy muun muassa ruusuöljyä, karitevoita, avokadouutetta ja ruusuvahaa.

Koostumus on tuhti ja lähes kitkainen, sen takia päivävoiteeksi tämän voiteen merkitseminen on itselleni jotenkin vieras ajatus. Voide levittyy iholle helpoiten ihoon painelemalla ja tämä antaakin kuivalle iholle juuri sen kaipaamaa rasvaista ja vahamaista ravitsevuutta. Tämä on ollut aivan ykkönen kuivien pakkaspäivien jälkeen!


YSL All Hours-meikkivoide*. Listan viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä! Itselläni on tästä sävy BD10 eli merkin vaalein, keltapohjainen sävy. Ja ilokseni tämä olikin oikeasti aika keltainen. Vaikka kyseessä on YSL:n keltapohjaisista vaalein sävy, ei se tietenkään ole minulle täysin sopiva, vaan olen joutunut vaalentamaan sitä hieman valkoisella meikkivoiteella.

All Hours-meikkivoiteen tultua markkinoille mietin pitkän aikaa, hankkisinko sen itselleni. Loppujen lopuksi se jäi jotenkin muiden lanseerauksien jalkoihin. Jäin kuitenkin miettimään sitä, tykkäänhän täyspeittävistä ja mattaisemmista meikkivoiteista. All Hours lupaa keveyttä, peittävyyttä ja kestävyyttä, suojakertoimen 20 sekä tukkimattomuuden. Tuoksuherkille tiedoksi, tässä on selkeä vesimäinen tuoksu, joka kuitenkin häviää levityksen jälkeen.

Meikkivoide levittyy iholle todella ohuena, helposti levittyvänä kerroksena ja kuivuu pehmeän satiiniseksi - tämä ei kuulu meikkivoiteena niihin, jotka kuivahtavat kuivan mattaiseksi. Levitettäessä sinulla on aikaa häivytellä ja työstää meikkivoidetta, tämä ei jämähdä ihoon ja onkin helposti myös kerrostettavissa. Koostumus on laajentuneille ihohuokosille armollinen, eikä tämä liejuunnu nimeksikään. Meikkipohja saattaa rasvoittua, mutta meikkivoide ei ala liukumaan edes siinä tapauksessa ja onkin puuteripaperilla helposti pelastettavissa. All Hoursin loppulos ei ole pakkelimainen tai tunkkainen, peittävyys on yli keskiluokan. Esimerkkeinä, tästä kuivempi mattameikkivoide on Clarinsin Everlasting, tarraavampi Double Wear ja koostumukseltaan paksumpi on Lumenen mattameikkivoide. Olenkin kokenut tämän helpoksi meikkivoiteeksi joka päiväiseen käyttöön, sanoisinko, että tämä on mattameikkivoiteeksi todella ystävällinen talvikauteenkin.

Yllätyin muuten miten paljon Cocopandalla on nykyään luksustuotteita!


Miten voikin tulla niin hyvä mieli, kun vastaan tulee itselle sopivia, laadukkaita tuotteita?Ihanaa uutta viikkoa💓

*pr-näyte

1 kommentti:

  1. Ooh toi meikkivoide ja siveltimet meni heti mun ostoslistalle!! :D <3

    VastaaPoista