perjantai 10. joulukuuta 2021

Kauneusbloggaajien Joulukalenteri 2021 - Luukku 10 - Helppo vinkki joulukynsiin

Heii ihanat!

En ole nyt tainnut olla muutamaan vuoteen kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa mukana, mutta tänä vuonna halusin osallistua joulumielen luomiseen💓

Olen usein jouluna puuhannut teille arvontaa, mutta tänä vuonna joulukalenterista löytyy jo tähän mennessä niin upeita juttuja, että jätetään arvonta vähän tuonnemmaksi :)

 
Kaikki luukut löytyvät linkattuina LinkTreestä ja ihanasta bannerista on ollut vastuussa äärimmäisen lahjakas Hannamaria 💓 Yhdeksännen päivän luukku aukesi vanhassa suosikissani Keyword: Love-blogissa ja yhdennentoista päivän luukku aukeaa Ilona's Makeup Bag-blogissa.
 
Tänä vuonna halusin vinkata äärimmäisen simppeleistä, joulutunnelmaan sopivista kynsistä, jos siis sinun jouluusi valmistautumiseen kuuluu myös huolitellut kynnet :)
 
 
Koko kynnen peittävät kynsitarrat kuuluvat tuoteryhmänä niihin, joiden kunnolla toimimiseen en olisi ikinä uskonut ennen kuin kokeilin niitä itse. En pitänyt mitenkään mahdollisena, että kynnet ihan oikeasti pysyisivät hyvinä useita päiviä!

Näiden paikalleen laittamiseen ei tarvita muuta kuin puhtaat kynnet ja mukana tuleva viila. Kynsiin valitaan sopivan kokoiset tarrat (ennemmin liian kapeat kuin liian leveät), tarrat painetaan kynsiin kiinni ja kynnen kärjen jälkeen ylimenevä osa viilataan pois. Halutessa näiden päälle voi levittää myös päällyslakan ja laitoinkin sen itse ihan sen takia, että sain kynsitarrojen sivut paremmin "sinetöityä" kynteen kiinni.

Poistaminen käytännössä katsoen yhtä simppeliä. Tarra nostetaan kynnen pinnasta ylös pieni osio kerrallaan ilman minkäänlaisia apuvälineitä. Tarrat alkoivat nousta reunoilta minulla noin viidennen päivän kohdalla (huom! kesti ennen tätä esimerkiksi useat hiuksien pesut) ja silloin poistinkin ne. Kynsiin jäi lähinnä hieman nahkea pinta, mutta se lähti kynsilakanpoistoaineella puhdistamalla.

Jos normilakat kestävät sinulla huonosti, mutta et halua käydä pelaamaan liimattavien kynsien kanssa esimerkiksi yhtä iltaa varten, saavat nämä minulta täydet suositukset! Tarroista löytyy kivan näyttäviäkin versioita :)

Kynsitarroja voit kurkkailla esimerkiksi täältä, itsehän valitsisin Spiced Wine-tarrat jouluksi🙈


💓Lempeää joulun odotusta💓
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti