sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Kuivan ihon suihkutuotteet marketista

Heii ihanat!

Näin ilmojen rytinällä kylmetessä halusin mainita teille muutamasta suihkutuotteesta, jotka ovat olleet minulle näin kuivaihoisena hyödyllisiä. Nyt vasta huomasin, että läjästähän löytyy kaksi Doven tuotetta - mikä lienee kertoo siitä, että useat Doven tuotteet ovat sopivia kuivaihoisemmillekin :)
 
 
Otetaan ensin nämä suihkuvoide-tyyliset tuotteet. Ensimmäisenä onkin Doven suihkuvoide. Sensitive Care on hajusteeton, mutta ei suinkaan tuoksuton. Usein hajusteettomissa tuotteissa on hyvin mieto raaka-aine tuoksu, tässä koen sen aika voimakkaaksi. Puhdistusvoide kuitenkin pesee hellävaraisesti ja vain hieman vaahdoten, joten iho ei hermostu puhdistamisesta. Raaka-aine tuoksu tässä jakaa aivan takuulla mielipiteitä, mutta tykkään tästä varovaisen pesutehonsa ja hajusteettomuutensa takia. Tykkään pitää hajusteetonta pesutuotetta kylppärissä niitä päiviä varten, kun ihoni on ekstra vihainen. Voisin itseasiassa kirjoitella teille enemmänkin hajusteettomista tuotteista lähiaikoina, sillä työkaverini on hajusteyliherkkä ja olen joutunut töitä varten kokeilemaan vaikka minkälaisia hajusteettomia tuotteita. Siedätkö itse tuoksuja?

Seuraavana on varmasti monen suosikkilistalle päässyt Dermosilin Vitamin E suihkuvoide. Minä tykkään Dermosilin valikoimasta ja erityisesti merkin perustuotteista, suihkutuotteet kuuluvatkin niihin. Plus hei kaikki ne ihanat kausituotteet, joulua odotan aina erityisesti! Suihkuvoide ei vaahtoa, mutta liukuu iholla liukkaasti eikä jätä ihoa ollenkaan kuivan tuntuiseksi. Dermosilin tuotteiden tuoksut eivät ole yleensä voimakkaita ja tässäkin tuntuu vieno (ehkä omenan?) tuoksu. Ainoa miinus tulee pakkauskoosta, riittoisammaksi tämän tekisi suurempi pullo. Suihkuvoiteisiin kannattaa jokaisen kuivaihoisen tarttua, sillä se jo vaahtoamattomuus itsessään vähentää pesun kuivattavuutta.
 
 
Seuraava tuote on tuskin kenellekään yllätys, joka on seurannut minua yhtään pidemmän aikaan. Eihän tämä nimittäin olisi minun listani, jollei siltä löytyisi suihkuöljyä. Markettipuolelta löytyy kahta edullista suihkuöljyä, tämä ja sitten Nivean versio. Tässä on Niveaa enemmän tuoksua, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Suihkuöljyt eivät yleensä niinkään vaahtoa, vaan leviävät öljymäisen liukkaasti iholle ja emulgoituvat pois maitomaisena joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Jotkin suihkuöljyt jättävät selkeän öljyisen pinnan (esimerkiksi Joik), mutta tämä jättää ihon huuhtelun jälkeen vain pehmeän tuntuiseksi.

Viimeinen onkin sitten hieman villikortti, nimittäin Lidlin oman merkin Cienin suihkussa käytettävä "vartalonhoitoaine". Kyseessä on siis vartalovoide joka levitetään iholle suihkussa, annetaan hetki olla ja huuhdellaan pois. Näitähän on ollut markkinoilla millon milläkin merkillä ja ne ovat usein kadonneet yhtä nopeasti kuin ovat ilmestyneet. Jos siis haluat kokeilla tätä, kannattaa piakkoin kipittää omaan Lidliin😂 Itsehän siis rakastan näitä palavasti ja aina kun uudelle merkille on ilmestynyt tälläinen tuote, olen ensimmäisenä jonossa huutamassa. Koostumus Cienin versiossa on paksua, mutta esimerkiksi lainkaan öljyiseksi en tätä kuvaisi. Kosteuttavuutensa puolesta tämä toimii minulla paremmin lämpimämpinä kuukausina - tälläisiin pakkasiin voide on aivan liian kevyt. Vinkkinä kuitenkin, jos haluat tälläisestä tuotteesta tuhdimman, voit itse lisätä purkkiin vartaloöljyä sekaan. Näin siitä jää huuhtelunkin jälkeen selkeästi ravitsevampi kerros iholle. Tuoksu tässä on jotenkin hyvin perusvoidemainen, mutta ei hirveästi iholle jäävä.

 
Kaikki listan tuotteista ovat alle viisi euroa, eli ne käyvät hyvin pienempäänkin budjettiin. Suihkutuotteissa en yleensä panosta kalliimpiin merkkeihin, vaan yritän löytää suosikkeja edullisimmilta merkeiltä.

Onko sinulla suositusta minulle kuivan ihon suihkutuotteista?
 
💓Haluan huikata vielä, että muistakaa kytistellä Kauneusbloggaajien Joulukalenteria, oma luukkuni aukeaa 10. päivä💓


Lempeää uutta viikkoa ja kaunista Itsenäisyyspäivää💓
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä, olikin just etsinnässä joku mikä auttais ihoa selviämään näistä ihan liian pitkistä ja kuumista talvisuihkuista ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva jos löytyi uusia vinkkejä :) Täälläkin on jatkuvasti uudet helpotukset haussa!

      Poista