tiistai 15. syyskuuta 2020

Uutta Suomessa - Coach tuoksut!

 *saatu ilmaistuote

 

Heii!

Minun piti teille kirjoitella tästä jos viime kuun puolella, mutta jäin niin fiilistelemään näitä tuoksuja etten meinannut muistaa kirjoitella sitten laisinkaan!

Uusin tuotemerkkien Suomeen tulo on aina todella jännittävää, ja minulle tuoksujen rakastajana mikä olisikaan jännittävämpää kuin uudet tuoksumerkit. Coach muotitalo on perustettu jo vuonna 1941 ja tuli tunnetuksi laukkujensa kautta, vuonna 2007 se alkoi tehdä myös tuoksuja. Muotitalolla on yhteensä 31 tuoksua, mutta käsittääkseni näistä tulee Suomen markkinoille vain kourallinen.

Coach The Fragrance EDP* on kauniissa lasipullossa tuleva parfyymi naisille. Coachin muotokieli iskee minuun, pullot ovat kauniisti hiottu loppuun asti yksityiskohtineen. Pullosta löytyy merkille ominaiseen tapaan hevoskärryt, käännettävä suihkemekanisni ja suihkeosan tyvessä tuleva koriste.

Tuoksunuotit:
Alkunuotit: vadelman lehdet, roseepippuri, päärynä
Sydännuotit: turkkilainen ruusu, gardenia, syklaami
Pohjanuotit: santelipuu, suede musk (nahkamainen myski?) 

Kun sain pullon käteeni, arvelin ensimmäisenä, että tuoksu on minulle aivan liian kevyt. Se on jännä, usein jo pullon perusteella voi sanoa, onko tuoksu itselle se sopivin. Tämän kanssa olin kuitenkin väärässä ja sain aikamoisen ahaa!-elämyksen kun olin sen ensimmäisen kerran suihkuttanut iholleni. Tuoksu on kukkainen ja jonkin verran lämmin. Haistan siinä myskin, pippurin, ruusun ja gardenian. Se on täyteläinen kukkaistuoksu, joka ei kuitenkaan mene imeläksi tai "keskenkasvuiseksi". Vaikka tämä käy hyvin päiväänkin, näen mielessäni itseni laadukkaassa iltapuvussa syksyn kirpeässä yössä. Ihana!

Coach for Men EDT* on pulloltaan tyylikäs, lähes kohtalokkaan näköinen. Pullo on kauniin liukuvärjätty ja siinä näkyy Coachille tunnuksenomainen hevoskärrykuvio. Pullosta löytyy myös sama näppärä käännettävä suihkemekanismi, ettei pullo suihkuttele korkittomana minne sattuu laukussakaan.
 
Tuoksunuotit:
Alkunuotit: japanin päärynä, bergamotti, kumkvatti
Sydännuotit: kardemumma, korianteri, kurjenpolvi
Pohjanuotit: haitilainen vetiver, nahka, ambra

Pohdiskelen harvemmin miesten tuoksuja, sillä tämän kanssa istuminen ottikin aikansa. Haistan pinnalta kirpeyttä, joka pehmenee pohjaa kohti. Omaan nenääni nousee selkeimmin bergamotti, kumkvatti, korianteri ja nahka. Tästä tuoksusta tulee mieleen iänikuinen vitsailu erään tuttavani kanssa Finnairin "Gold Memebereistä" - tämä tuoksuu Finnairin "kultajäseltä", arvonsa tuntevalta bisnesmieheltä. Siitä huolimatta koen tuoksun nuorekkaaksi, tuoksu sopii niin päivä kuin iltakäyttöönkin. Tuoksun lämmetessä iholle sen terävyys pehmenee ja sen tuoksunuotit lämpenevät.

 
 
Merkin tuoksut ovat lokakuuhun asti myynnissä yksinoikeudella Sokoksilla, mutta näkyvät sen lisäksi myös Stockmanneilla tämän jälkeen.


Ihana uutta viikoa💓
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti