keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Valmistaudu syksyyn - ACOn loistotuotteet kuivaihoisille

 *saatu ilmaistuote

 

Heii!

Ajattelin, että nyt olisi hyvä aika ravistella kuiva-ihoisia ja atoopikkoja siitä, että syksy tekee uhkaavasti tuloaan. Ihonhoidossa höllää herkästi lämpiminä kesäpäivinä, mutta se alkaa äkkiä kostautua, kun ilmat viilenevät äkisti.

En ole koskaan aiemmin kokeillut ACOn ihonhoitotuotteita näin laajasti, sillä onkin mielenkiintoista päästä kertomaan näistä teille! Ostin vuosia sitten useampana talvena ACOn kausituoksulla varustettuja vartalovoiteita, liekö noita vielä olemassa?


Cano+ Moisturizin Body Cleanser* oli se tuote, jonka suhteen minulla oli ennakkoluuloja. Minullahan on ollut siis atooppisen ihon kanssa ongelmia lapsesta asti ja minua on pesty milloin milläkin perusvoiteella, koskaan en ole kokenut niitä millään tavalla sen suuremmin kosteuttaviksi tai tilannetta enemmän helpottaviksi. Kun lähdin kokeilemaan tätä puhdistusvoidetta, odotukseni olivatkin lähinnä miinuksen puolella. Pesuvoide on hajusteeton ja perinteisen emulsiomainen, se levittyy liukkaasti ja noh, voidemaisesti. Pesuvoiteiden tarkoitushan ei ole vaahdota ja siinä mielessä pestä, vaan puhdistaa iho hellävaraisesti sitä kuivattamatta. Huudellessa iho tuntuu puhdistetulta, mutta kuivausvaiheessa huomaan eron - tuntuu kuin iholla olisi käytetty suihkussa käytetävää ns. vartalonhoitoainetta. Iho tuntui joustavalta ja hieman nahkealta, tämä jatkoon!

Moisturising Shower Oil*
on suihkuöljyjä vaalivalle hunajaa. Kyseessä on hajusteeton suihkuöljy, joka on koostumukseltaan hieman vettä paksumpaa ja emulgoituu huuhdellessa veden kanssa. Suihkuöljyjen ainoa miinus usein on, etteivät ne ole aivan kamalan riittoisia, aivan niin kuin puhdistusvoiteetkaan. 300ml pakkaus tässä on pesuvoiteen tapaan kuitenkin sen verran hyvänkokoinen, ettei pesuöljy lopu aivan heti. Ihotuntuma tässä eroaa huuhtelun jälkeen jonkin verran puhdistusvoiteesta. Suihkuöljy emulgoituu veden kanssa, mutta siinä missä puhdistusvoide jätti nahkean kosteutetun pinnan, jättää tämä mielestäni hieman öljyisen, ravitun tunnun. Minullehan tämä on pelkkää plussaa, eipähän ole niin kiire kosteusvoiteiden luo suihkun jälkeen.


Protecting Body Cream* muistuttaa minua kovasti lääkärien suosimista perusvoiteista ja tätä ensimmäisen kerran kokeiltuani harmittelin hieman ääneen, ettei ACOn tuotteita käsittääkseni ole saatavilla reseptillä korvattavuuksineen. Voide on paksuhkoa, mutta riittoisaa ja helposti levittyvää. Heti suihkun jälkeen levitettynä voide imeytyy hyvin kuitenkin jättäen nahkeahkon ravitsevan tuotteen ja välittömästi kuiva kutina on poissa. Levittäisin tämän itse mielummin juurikin hieman kostealle iholle, jotta tuote imeytyy vaivattomammin. Voide on tuhti ja varmasti monelle liiankin, mutta oma kuiva ja kutiseva ihoni ei ole ollut muuta kuin tyytyväinen. Olen käyttänyt tätä myös ihottumaan herkästi taipuvaisiin kainaloihini ja vaikuttaa siltä, että hajusteeton voide sopii intiimialueellekin. Perustuotteena ihan kymppi!

Protectin Hand Cream* on koostumuksessaan samaa sopivan tuhtia luokkaa kuin vartalovoidekin. Käsivoide puristuu purkista ulos helposti, mutta tuntuu käsiä yhteen hieroessa yllättäen paksummalle kuin mitä olisi voinut odottaa. Mietinkin siis, olisikohan tämä tuote parempi yökäyttöön kun mihinkään ei tarvitse enää koskea, mutta yllätyksekseni tämä imeytyikin lähes kokonaan käsiin. Joko käteni olivat tosi kuivat tai tässä on vaan tosi hyvä koostumus, mutta pystyin ihan muutamissa minuuteissa käsien rasvaamisesta nappaamaan jo puhelimen käteen ilman että se lähmääntyy. Nyt käsienpesun ja käsidesien kulta-aikana tuhdimmat ja hajusteettomat käsivoiteet ovat todella tervetulleita, rohtunut iho kun reagoi tuoksuihinkin herkemmin.

Olen positiivisesti yllättynyt ACOn kuivan ihon tuotteista niin hoitavuudessaan, kuin hinnoissaankin. Kun teille näitä linkittelin, huomasin kaikkien näiden tuotteiden olevan vain kympin molemmin puolin! Perusvoiteet ja apteekin tuotteet ovat herkästi aika arvokkaita (varsinkin suhteutettuna niiden käyttömääriin), mutta näissä hinnoittelussa on pysytty kohtuudessa.

Käytätkö itse perusvoiteita tai apteekin tuotteita? Suositko hajusteita tuotteissa?

ACOn muita tuotteita voit tutkailla vaikka täältä.


Ihanaa päivää💓

 

 

 

4 kommenttia:

  1. Pitää laittaa kokeiluun. Kainalot on se inhottavin kohta rasvata kun tuntuu että rasva sulaa hikoillessa mutta jos ei rasvaa niin ne kutisee niin kuivina.

    VastaaPoista
  2. Hei! Löysin vanhemman blogipostauksesi sillä olen pitkään halunnut kokeilla ACO:n tuotteita, ja suositukset ovat erittäin tervetulleita. Pitääkin käydä lähiapteekissa katsomassa olisiko heillä edelleen tätä samaa tuotesarjaa, tai vastaavaa, sillä minulla on myös kuiva ja erittäin herkkä iho.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, huippua että törmäsit tähän postaukseen :) ACOn apteekkituotteet on ihan älyttömän laadukkaita ja tartun jatkuvasti vähintään merkin suihkuöljyyn.

      Poista