torstai 17. syyskuuta 2020

XZ Natura uutuus - Nokkonen

*saatu ilmaistuote

 

Heii!

Vaikka hyvin moni lanseeraus tuntuukin olevan jäissä tämän vallitsevan tilanteen takia, on kiva huomata, että joitain uutuuksia putkahtaa hyllyihin. XZ Natura sarjahan ei ole vielä kovin pitkään edes ollut maisemissakaan ja olen jo ehtinyt ihastua tuotteiden tuoksumaailmoihin. Suosikkini taitaa olla Kanerva.

Vaikka nämä ovat nokkostuotteita, ei tuoksu ole kuitenkaan vihreä vaan mieto ja makea. XZ Naturan tuotteet on pakattu reippaisiin pumppupulloihin ja jotenkin yhdistän nämä ulkonäöltään mökkisaunaan, biohajoavaisuudessaan nämä olisivat oivia sinne muutenkin. Olen muuten tykännyt uudelleen käyttää XZ Naturan pumppupullot, nämä iskevät minuun.

Shampoo* on sulfaatiton ja tästä syystä pesee kuivemmat ja värjätys hiukset hellävaraisesti - shampoo vaahtoaa, mutta ei holtittomasti. Kokisin tämän ennen kaikkea hyväksi kuiville hiuksille ja hiuspohjalle tai sitten usein toistuvaan pesuun. Jos hiuksesi ovat likaisemmat tai niissä on reilusti tuotejäämiä, joudut pesemään hiukset todennäköisesti kahdesti.

Hoitoaine* on paksuudessaan keskiluokkaa hieman alempana ja tämän kanssa kipuilin hoitotehojen kanssa. Pitkä, käsitelty hius tarvitsee usein enemmän tehoja ja tämän kanssa joudun vielä selkeästi turvautumaan hiuksiin jätettäviin hoitotuotteisiin. Tämä hoitoaine muuten soveltuu myös hoitoainepesuihin ja siinä ajattelinkin sitä kokeilla seuraavana!

Hinta-laatu-suhteeltaan XZ:n tuotteet ovat aina olleet mainioita. Suosikkini XZ:n normaalista linjasta on Suklaa-Vanilja shampoo ja uudet Pihjala tuotteet. XZ Naturan tuotteet taas ovat hyviä koko perheen käytössä jo pakkauskokonsakin puolesta.

Onko sinulle muotoitunut lemppareita XZ:n tuoteperheestä?


Rentouttavaa loppuviikkoa💓

 

 

 

2 kommenttia:

  1. Hei! Onpa kiva, kun suomalaisia tuotteitakin mainitaan! Nyt kyllä kannattaa kääntää katseet kotimaisuuteen kosmetiikassakin, aika nuivat on työllisyys näkymät tässä maassa. Itse ostin XZn lakritsijuuri-shampoon, on tarkoitettu hilseilevälle hiuspohjalle, mutta käy meille muillekin.. Tuoksu oli niin fantastisen lakritsinen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa :) Olen itse yhden pullon käyttänyt sitä lakritsishampoota, oli kyllä ihana!

      Poista