keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Ekstraa ihonhoitoon - Vivania Beauty Shot

 *saatu ilmaistuote


Heii!

Niin kuin olette ehkä panneet merkille, olen viime viikkoina kirjoitellut vain yhden postauksen viikossa. Olen ollut jotenkin todella väsynyt ja tuntuu, että vähän joka elämän osa-alue kärsii sen seurauksena.

Halusin kuitenkin kirjoitella teille tänään lisäravinteesta kauneudenhoidon puolelta, tämä olikin tosi mielenkiintoinen!


Olen silloin tällöin kirjoitellut täällä lisäravinteista tai muusta kauneuteen liittyvästä ei-kosmetiikasta, tällä kertaa jatketaankin sitten niillä kauneuden "oheistuotteilla". Olen vuosien saatossa nähnyt Vivanian tuotteitta siellä sun täällä, koskaan niihin sen suuremmin kiinnittämättä huomiota.

Vivania Beauty Shot-tuotteesta löytyy kollageenia, C-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Sen on tarkoitus kaunista, kosteuttaa ja tehdä ihosta kimmoisamman. Ikääntymisen mukana elimistön kyky valmistaa kollageenia ja hyaluronihappoa heikkenee, tällä valmisteella siis selkeästi yritetään hypätä siihen väliin. Kollageenituotteet jakavan mielipiteitä voimakkaasti, enkä itse ole hypännyt oikein kumpaankaan leiriin. En yksinkertaisesti tiedä tarpeaksi aiheesta ollakseni sitä tai tätä mieltä siitä, pystyykö lisäravinteista tuleva kollageeni toimimaan halutulla tavalla elimistössä.


Neste on paksuhkoa ja lähes siirappisen makeaa, ei kuitenkaan makeudessaan ällöttävää. Alkuperäisen Vivanian maku on persikkainen, kuvassa toisena näkyvä mango-meloni kausimaku on hyvin nimensä mukainen. Minusta on ihana huomata, että kausimauista tehdään vähän erikoisempia! Valmistetta suositellaan käytettävän 4-8 viikon kuurina, parhaimman tuloksen sanotaan näkyvän 12 viikon jälkeen. Suositeltava annos on 50ml päivässä ja pullo on 500ml, yhden pullon kesto on siis alle kaksi viikkoa. Olen tykännyt ottaa tämän päivällä aterioiden välissä, tämä ei ärsytä mahaa.


Vaikka käyttöaikani oli vain kolmisen viikkoa kahdella pullolla, yllätyksekseni huomasin tämän vaikutuksen parhaiten vartaloni iholla. Iho tuntui jotenkin joustavammalta ja kimmoisammalta, vähemmän karhealta. Tämä nosti esiin uteliaisuuden siitä, millaiset vaikutukset voisivat olla jos tätä käyttäisi hieman pidempään. Olen aina ollut epävarma vartaloni ihosta atopian takia - iho on laikukas, rohtunut, kuiva ja epätasainen. Ja nyt sitten tottakai sen lisäksi ihoni on menettänyt voimakkaasti kimmoisuuttaan painon tippumisen seurauksena.

Kaikenkaikkiaan, koen ihoon vaikuttavat lisäravinteet tosi mielenkiintoisiksi. Näissä tärkeintä on pitkäjänteinen käyttö, ihohan ei esimerkiksi uudistu kovinkaan nopeasti vaan kulkee enemmän sykleissä. Sama pätee hiuksiin ja kynsiin. Saattaisin hivuttaa näitä kuureja arkeeni enemmänkin, mutta toivoisin yhden pullon olevan riittoisampi.

Onko sinulla mitään lisäravinteita käytössä tai oletko kokeillut lähiaikoina joitain mielenkiintoisia?


Ihanaa viikkoa💓

 

 

 

2 kommenttia:

  1. Noita kollageenituotteita tuntuu olevan nyt markkinoilla paljon. Omassakin tuttavapiirissäni minulle on suositeltu niitä esimerkiksi nivelvaivojen hoitoon. Tähän mennessä itselläni ei ole ollut mitään lisäravinteita käytössä. Iän lisääntyessä kuitenkin nämä alkavat tulla ajankohtaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä tuntuu olevan kasvavissa määrin nykyään tarjolla kyllä! Käsittääkseni tutkimustieto on näistä aina ollut aika ristiriitaista, mutta jossei niistä ole haittaakaan, voihan niitä kokeilla :)

      Poista