torstai 16. huhtikuuta 2020

Dr. Hauschkan monitoimituote - Silk Body Powder

*saatu ilmaistuote


Heii!


Tänään kurkataankin sitten siihen perinteisempään luonnonkosmetiikkaan, nimittäin Dr. Hauschkan tuotteeseen. Dr. Hauschkalta olen itsenikin yllättäen tykästynyt merkin ruusuvoiteeseen ja aurinkopuuteriin (pannu näkyy jo!), sillä olenkin varovaisen uteliaasti lähtenyt tutustumaan muihinkin tuotteisiin.

Dr. Hauschkan tuotteet jakavat varmasti hyvin perinteiseen tapaan mielipiteitä, niistä nimittäin löytyy usein aika luonnonläheinen, yrttisempi tuoksu.


Silkkipuuteri* onkin tosiaan varsinainen monitoimituote. Sen sanotaan sopivan raikastamaan jalkoja tai kainaloita, hoitamaan vauvan ihoa talkin asemesta ja toimivan esimerkiksi kuivashampoona. Silkin sanotaan tasapainottavan ihon happamuutta ja sillä on antibakteerisia vaikutuksia. Jauheen koostumus onkin sekoitus jauhettua raakasilkkiä ja muun muassa salviaa, katkeroa ja tammen kuorta. Tuoksu on hieman luonnonkosmetiikkamainen, mutta yllättävän maltillinen.

Niin kuin arvata saattaa, on kyse hienojakoisesta tuotteesta. Jauhe tuntuu sileältä käsien välissä ja levittyy parhaiten itselleni ihoon painellen. Olen itse käyttänyt tätä pääasiassa pitämään ihon kuivempana, minulla atooppinen ihottuma kun lehahtaa helposti hiestä. Levitänkin silkkipuuteria taipeisiin ja kainaloihin vielä muiden tuotteiden päälle ennen ulos tai lenkille lähtemistä. Huomaan puuterin myös selkeästi vaikuttavan ihon raikkauteen - vaikka olisinkin hionnut, ei haju ole niin "ummehtunut" tai terävä. Kosteutta talkkimaiset tuotteet eivät pidä loputtomiin poissa, mutta en malta odottaa lämpimämpiä kuukausia, jolloin pääsen kokeilemaan miten tämä käyttäytyy reilumman hikoilun kanssa. Jalkoihin haluan myös tätä vielä erikseen kokeilla!


Arvelisin tämän toimivan mainiosti (varsinkin vaaleammille hiuksille) kuivashampoona, sekä deodoroivana tuotteena niillä, joille hikoilu tai voimakas haju eivät ole ongelmia. Hyvinhän tämä myös toimii muiden tuotteiden lisänä tai pika-apuna, pullo ei paina oikeastaan mitään ja on helppo kantaa mukana.

Oletko itse käyttänyt Silkkipuuteria ja mielenkiinnosta, oletko käyttänyt tätä lapsille talkin asemesta? Miten vertailisit näiden vaikutusta/käyttäytymistä iholla?

Dr. Hauschkan tuotteita voit kurkkailla esimerkiksi täältä.


Lämmintä loppuviikkoa💓






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti