tiistai 21. huhtikuuta 2020

Naamiohetki - Madara Anti-Pollution Charcoal&Mud Repair Mask

Heii!


Tänään kirjoitellaan tästä nimihirviöstä😅 Tämä on taas niitä hetkiä kun pohtii, kuka on ollut suunnittelemassa tuotteen nimeä. Vuorossa onkin siis Madara Anti-Pollution Charcoal&Mud Repair Mask.

Tämän korkatessa en enää edes muistanut milloin olen tämän ostanut, siitä on siis valehtelematta varmaan ainakin vuosi. Jostain syystä kuvittelin kokoajan että tämä on rasvoittuvamman ja epäpuhtaamman ihon naamio, sillä olen sitkannut sen käyttöä kun iho on tuntunut niin kuivalta.


Tämä aktiivihiiltä ja mutaa sisältävä tuote on kuitenkin suunnattu kaikille ihotyypeille, jopa sille kuivemmalle. Ainesosalistasta löytyy muun muassa aktiivihiiltä puhdistamaan ja imemään epäpuhtauksia pois ihosta, mutaa aktivoimaan solujen uusiutumista ja neutralisoimaan vapaiden radikaalien vaikutuksia sekä jäkälää pehmentämään, rauhoittamaan ja parantamaan ihon kosteustasapainoa. Naamion onkin tarkoitus puhdistaa epäpuhtauksia, kirkastaa ja vähentää ikääntymisen merkkejä.

Tätä hieman geelimäistä, mustaa naamiota levitettäessä se tuntui hyvin tyypilliselle puhdistavalle naamiolle. Naamiota voi käyttää 2-3 kertaa viikossa ja vaikutusaika on 5-10 minuuttia, siitä arvelinkin ettei kyseessä ole yltiöpuhdistava tai iholle ankara tuote. Tuoksu minulle ei ole jäänyt mitenkään mieleen, se oli muistaakseni aika olematon. Vaikutusaika meni nopeasti, huuhteluun kannattaa varata hieman aikaa tai ottaa liina avuksi, mustien naamioiden kanssa kannattaa ottaa myös huomioon tuotteen mahdollinen tahraavuus.

Huuhtelun jälkeen minua odottikin yllätys. Iho ei ollu kireä tai kuivan tuntuinen, se näytti joustavalta ja aivan kuin kirkkaammalta. Naamio oli pienentänyt mustapäitä ja huomasin mustapäiden myös olevan enemmän pinnassa. Sehän onkin sitten hunajaa niiden korville, jotka haluavat mustapäitä kotioloissa poistaa.


Harvoin sattuu kohdalle tuotteita, jotka ylittävät odotukset, mutta minulle tämä naamio oli yksi sellaisista tuotteista. Ja miten tyytyväinen olen, kun tämä sopii iholleni silloinkin, kun se on kuivempi!

Onko sinulla suosikkeja ns. monitoiminaamioista?

Madaraa myydään aika laajalti, mutta naamion löydät esimerkiksi täältä.



Ihanaa alkuviikkoa💓



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti