tiistai 11. helmikuuta 2020

Yönaamiot Iroha Naturelta ja Freemanilta

*saatu ilmaistuote


Heii!


Voitaisiinkin aloittaa tämä viikko kurkkaamalla muutamaan yönaamioon! Yönaamioitahan on nyt tullut laajemmin markkinoille muutaman vuoden - ne ovat hoitotuotteita, jotka suositellaan käyttämään yövoiteen asemesta. Monet niistä suositellaan käyttämään täysin puhtaalle iholle ilman muita ihonhoitotuotteita, toki riippuu omasta ihotyypistäsi, riittääkö pelkkä naamio sinulle.

Halusin itse nyt kokeilla kahta yönaamiota, joista löytyy C-vitamiinia. Oma ihoni kestää C-vitamiinia yleisesti ottaen aika huonosti ja olikin kiva huomata, että ihoni otti vastaan nämä molemmat tosi hyvin! Ihonihan on todella vaalea ja saan helposti pigmenttiläiskiä, sillä C-vitamiinituotteet ovatkin hyvä lisä ihonhoitorutiiniin auttamaan niiden kanssa.


Freeman Beauty Infusionin Brightening Overnight Mask* on C-vitamiinia ja hibiskusta sisältävä yönaamio. C-vitamiini on tunnettu sen kirkastavista ominaisuuksista, se minimoi ihon värivirheitä ja epätasaista sävyä. Kirkastava naamio näyttää purkissa täysin geelimäiseltä, mutta kun sen levittää kasvoille, tuntuu lopputulos iholla enemmän voidemaiselta. Yönaamio on sävyltään hempeän oranssia ja tuoksuu miedon miellyttävällä, paksumpanakin kerroksena iholle painellen tämä imeytyy hyvin iholle, mutta jättää jälkeensä selkeän tuotetunnun ja kostean nahkeuden.

Tämä oli tuotteena täyteläisempi, mitä koostumus ja kuvaus antoi olettaa. Oletin tämän olevan sen verran kevyt, ettei se riittäisi minulle yökäyttöön, mutta yllättäen olinkin väärässä. Tykkään myös tuotteen tuoksumaailmasta, mielummin tosin ottaisin tälläisenkin tuotteen tuubissa.


Iroha Naturen Her[b] Nourishing and Renewal Sleeping Face Mask* onkin sitten aivan selkeä geelinaamio. Hamppu on nyt ainesosana trendikäs, joten tämäkin merkki on lähtenyt siihen mukaan, yönaamio sisältää C-vitamiinia, hyaluronihappoa ja hampunsiemenöljyä. C-vitamiinihan kirkastaa ja hyaluronihappo sitoo kosteutta, hyvä kombo siis! Suurin yllätys oli minulle tuotteen koostumus, jotenkin odotin ravitsevaksi ja uudistavaksi mainitulta yönaamiolta voidemaisempaa koostumusta.

Miedolta tuoksuva naamio tulee tuubista ulos paksuna, mutta levittyy käsien välissä aika liukkaasti. Geeli on sävyltään sameahkon vaaleaa, jossa on tummia palluroita, lieko hampunsiemenöljy pakattu niihin. Painelen yleensä voiteet kasvoille ja tämä asettuukin kasvoille hyvin, mitä nyt jättää jälkeensä geelituotteille tutun tahmeahkon pinnan. Huomasin tosin jo aika ajoissa, että tämä on minulle talvikäyttöön liian ohutta - niinpä olenkin sekoittanut tämän joukkoon muutaman tipan öljyä ennen levittämistä. Taidan siirtää tuubin odottamaan kesää, jolloin siihen on koostumuksensa puolesta parempi tutustua!


Iroha Naturen tuotteita löydät helpoiten täältä ja Freemania täältä, varsinin Freeman on kokenut muutoksia lähiaikoina, enkä esimerkiksi löytänyt enää yönaamiota maahantuojan sivuilta vaikka se löytyykin vielä yrityksen omilta sivuilta.


Ihanaa uutta viikkoa💓


P.S: Tämän viikon toinen postaus tulee perjantaina torstain sijaan!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti