tiistai 25. helmikuuta 2020

XZ uutuudet - lakritsi ja pihlaja

*saatu ilmaistuote


Heii!


Tänään pääsenkin kirjoittamaan teille tuotteista, joita olen kokeillut innolla! XZ on aina ollut sydäntäni lähellä ja olenkin käyttänyt merkin hiustenpesutuotteita jo kauan. Koskaan en ole niinkään ollut vaikuttunut merkin hoitoaineista, mutta shampoista sitäkin enemmän. Lempparini jo vuosien takaa on XZ Vanilla Cafe, jo tuoksu on vähintäänkin koukuttava!


Nyt XZ toi markkinoille Pihlaja-sarjan ja Lakritsijuurishampoon.

Makean marjaisa Pihjala-sarja pohjautuu yrityksen Plex-teknologiaan, joka rakennepaikkaa hiuksia, se onkin suunnattu kuiville ja värjätyille hiuksille. Näinköhän Plex-teknologialla viitataan samantyyliseen teknologiaan kuin Olaplexin sun muiden kanssa? Innovaationahan Olaplex sai aikaan kuohuntaa ja sai aikaan nopeasti oman fanikuntansa, sillä olisikin nerokasta jos suomalainen markettimerkki on pystynyt hyppäämään kelkkaan samantyylisiin tuotteisiin.

Sarjan shampoo* vaahtoutuu runsaasti ja pehmeästi, huuhdellessa hiukset tuntuvat yllättävän karheilta, mutta eivät takkuisilta. Tuntuu, kuin tuotteesta jäisi jotain hiuksen pintaan, ei niinkään että se olisi niin voimakkaasti pesevä. Hoitoaine* sen sijaan tuntuu aivan kuin häviävän hiukseen, tiedättekö sen saman tunteen kuin esimerkiksi luonnonkosmetiikan hoitoaineiden kanssa? Tästä syystä pelkäsin, etten pitäisi tästäkään XZ hoitoaineesta - olen kokenut ne liian kevyiksi omille käsitellyille hiuksille. Huuhdellessa huomaa kuitenkin hoitoaineen tehon, hiukset tuntuvat suorilta, sileiltä ja jänteviltä. Jätin jopa hiuksiin jätettävät tuotteet pois ensimmäiset kokeilukerrat, hiusten kuivuessa ne vaikuttavat napakammilta, ainoastaan aivan viimeinen sentti latvoista kaipasi jotain ekstraa. Tämä on ensimmäinen XZ hoitoaine, johon olen todella ihastunut!


Lakritsijuurishampoo* sen sijaan painii ihan eri sarjassa. Se on kehitetty puhdistamaan tehokkaasti ja hoitamaan hilsettä. Pelkäsin jotenkin tämän olevan tosi pesevä, mutta turhaan. Shampoossa on lääkeshampoissakin usein käytetty aktiivinen hilseenhoidossa käytetty tehoaine climbazole. Shampoon säännöllisen käytön lupaillaan hoitavan hilseongelmaa ja voin sen nähdäkin.

Ensimmäisenä vastaani iski shampoon tuoksu ja hymähdin, minulle tästä tulee eittämättä mieleen ennemminkin salmari kuin makea lakritsi. Tämä on kuitenkin tuoksunsa puolesta ehdottomasti suomalaisten mieleen, tuoksu leijuu aika voimakkaanakin suihkukopissa, mutta ei jää kummittelemaan seuraavaan päivään. Koostumus on hyvin vaahtoava ja hiukset jo suht selviksi jättävä, tuoksu on mielenkiintoinen vaihtoehto normaaleihin hilseshampoisiin.


Mainittakoon vielä, että tuotteissa ei ole silikoneja ja merkki mainitseekin siitä purkeissaan. Tämä onkin sitten hyvä pitää mielessä, jos etsii varta vasten silikonittomia tuotteita! Huomaatte varmasti Lakritsishampoon olevan erilaisessa pullossa verrattaessa Pihlajan pulloihin, XZ onkin käymässä läpi pakkausuudistuksia.

Tykkäsin tosi paljon näistä uusista lanseerauksista, oletko jo ehtinyt näitä kokeilla?


Aurinkoista uutta viikkoa💓




 

2 kommenttia:

  1. Nuo uudet pakkaukset on kyllä paljon paremmat, tosin ei siltikään sopisi yhtä aikaa meidän suihkutelineeseen, kun ne on superpienet :D

    Tuota lakritsishampoota pitää kyllä joskus ostaa, sopii varmasti myös miehiseen makuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti kestäisi kuitenkin helpommin pystyssä :) Ja joo, kannattaa kokeilla!

      Poista