maanantai 19. elokuuta 2019

Garnier Bio - mitä mieltä olen?

*pr-näyte


Heii!


Kuulitte jo varmaan että ihonhoitojätti Garnier toi markkinoille Ecocert-sertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan? Tämä oli kaikille ihan yhtä yllättävä uutinen, mutta käy kyllä järkeen - luonnonkosmetiikka on kuumaa valuuttaa, joten miksi ei tuoda sitä myös lähemmäs valtaväestöä ja ennen kaikkea helpommin saataville.

Sainkin Bion tuotteita kokeiltavakseni kivan läjän, kurkataanpa tarkemmin niihin.


Anti-Wrinkle Eye Care silmänympärysvoide* on pakattu näppärään tuubiin, josta tuotetta on helppo puristaa ulos pieninä määrinä. Koostumus on paksuudessaan keskiluokkaa, mutta tuote levittyy iholle ohuena. Sy-voiteesta löytyy muun muassa öljyjä, vahaa ja aloe vera jauhetta. Ravitsevuudessaan tämä on keskiluokan alapuolella ja esimerkiksi talvikauteen uskoisin tämän olevan aivan liian kevyt itselleni. Sisältää eteeristä lavandiiniöljyä ja tuoksu on pehmeän yrttinen.

Nourishing Moisturizer* on kuivalle iholle tarkoitettu kasvovoide niin päivä- kuin yökäyttöönkin. Tämäkin on tuttuun tapaan pakattu simppeliin tuubiin, joka toimiikin tälläisen tuotteen kanssa. Yllätyin koostumuksen ohuudesta ja koinkin, että tämä on minulle esimerkiksi yökäyttöön aivan liian ohut. Taidan siis odotellakin tämän kanssa talvea, jolloin tämä saattaisi toimia paremmin päiväkäytössä. Voiteesta löytyy muun muassa sheavoita, erilaisia öljyjä, aloe vera jauhetta sekä hyaluronihappoa. Tuotteesta on jokseenkin perusvoidemainen tuoksu.

Anti-Wrinkle Day Care-päivävoide* onkin sitten jo enemmän minun tyyliseni. Päivävoide on kuivalle iholle tarkoitettua yövoidetta paksumpaa ja nahkeamman pinnan jättävää. Päivävoide tuntuu täyteläisemmältä, mutta imeytyy silti ihoon joutuisasti, olenkin kokeillut tätä yökäytössä sekoittaen joukkoon muutaman tipan öljyä. Voiteesta löytyy muun muassa jojobaöljyä, arganöljyä ja aloe vera jauhetta. Tuote sisältää myös eteeristä lavandiiniöljyä ja tuoksu on pehmeän yrttinen.

Smooth&Glow Facial Oil* on sarjan ainoa kasvoöljy. Annostelu tapahtuu muovisella pipetillä ja tätä onkin helppo annostella juuri tarvittava määrä. Kaikille ihotyypeille tarkoitetusta kasvoöljystä löytyy useita erilaisia öljyjä, muun muassa oliivi- ja arganöljyä. Koostumus tuntuu yllättävän kevyeltä - olen käyttänyt tätä pääasiallisesti yökäytössä taputellen tämän muiden tuotteiden päälle viimeisenä, eikä tästä jää liukkaan öljyistä pintaa. Sisältää eteeristä lavandiiniöljyä ja tuoksu on pehmeän yrttinen.


Soothing Cornflower Micellar Water-misellivesi* on pakattu reippaan kokoiseen pulloon. Misellivesi sisältää ruiskukkavettä, ohran uutetta ja glyseriiniä. Tässäkin tuoksu on ns. perusvoidemainen, ei voimakas tai häiritsevä. Misellivesi tuntuu hellästi puhdistavalta ja olenkin itse ottanut sen lähinnä aamukäyttöön, en niinkään meikipuhdistamiseen. Jälkituntuma on nihkeä, ei missään nimessä kuiva tai kiristävä.

Rich Argan Nourishing Mist* on nimensäkin mukaisesti kosteuttava kasvosuihke. Ja loistavalla suihkepäällä voisin lisätä! Kasvosuihke sisältää muun muassa ruiskukkavettä ja arganöljyä. Suihke ei kuitenkaan tunnu millään tavalla raskaalta tai rasvaiselta, se tuntuu ihoa pehmentävältä ja joustavuutta antavalta. Tässäkin on tuttu "perusvoidemainen" tuoksu.

Viimeisenä onkin tämän läjän ainoa tuote, jossa on aivan erilainen tuoksu. Fresh Lemongrass Gel Wash*-puhdistusgeeli on hellästi vaahtoava, pumppupulloon pakattu tuote. Tuoksu on pehmeän sitruunaruohomainen ja raikas. Vaikka puhdistusgeeli onkin suunnattu normaalille ja sekaiholle, en nää sitä kuivattavana tai ihoa voimakkaasti puhdistavana. Tämä onkin toiminut minulla kakkosputsarina meikinpuhdistamisen jälkeen, en näe tätä tuotteena jota voisi käyttää ainakaan voimakkaamman meikin puhdistamiseen.


Itselleni yllätyksenä tulikin, että koko porukan lempparit olivat minulle puhdistustuotteet ja kasvosuihke. Koin hoitotuotteet todella samantyylisinä toisiinsa verrattaessa ja hoitotehot eivät niinkään itselleni riitä. Positiivisena yllätyksenä koin tuotteiden koostumukset ja tuoksut - usein luonnonkosmetiikka on ihmisille luotaantyöntävä tuoksujensa (tai hajujensa) takia, mutta tämän sarjan yrttisemmätkin tuotteet ovat tuoksuiltaan mietoja.

Kaiken kaikkiaan, jään innolla odottelemaan tuleeko sarjaan vielä jatkoa!

Kiinnostaako teitä tuotejättien luonnonkosmetiikkasarjat vai luotatteko luonnonkosmetiikassa kotikutoisempiin tai niihin täysin suuntautuneisiin merkkeihin?



Energistä uutta viikkoa kaikille💓




 

8 kommenttia:

  1. Näistä oon lukenut enemmänkin ja mua onkin jäänyt mietityttämään just se tuoksu, mutta kiva kuulla ettei se kuitenkaan oo kovin voimakas! Mähän en siitä yrittisestä, voimakkaasta tuoksusta pidä lainkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ei mun mielestä oo sellanen perinteinen luonnonkosmetiikan tuoksumaailma, tottakai kannattaa jossain tuoksutella etukäteen :) Ainakin kolmea erilaista tuoksua näistä tuntuu löytyvän.

      Poista
  2. Kokeilin jotain tämän sarjan tuotenäytettä mutta tuoksu oli sen verran hurja etten enempää innostunut :) kivoilta kyllä näyttävät ja houkutti vähän ostaa kokeiluun!

    VastaaPoista
  3. Kyllä mä tykkään että luonnonkosmetiikkaa alkaa tulla markettisarjoihinkin.
    Tästä porukasta ostin eilen tuon suihkeen, joka saa vielä odottaa hetken käyttöön ottoa.
    Hyvä kun sinulla on siitä positiivista sanottavaa, niin ei hirvitä alkaa suihkimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että nappasit mukaan! Joo, mustakin tämä on tosi hienoa. Onpahan sitten hinnoiltaankin edullisempia :)

      Poista
  4. Mie tilasin tuon suihkeen, mutta puhdistugeeli kiinnostaisi tämän postauksen myötä myös :D Tosin.. putsareita on ihan kiitettävästi jemmoissa jo :'D

    VastaaPoista