perjantai 16. elokuuta 2019

The Ordinaryn High-Adherence Silicone Primer

Heii!


Kuulun niihin meikkaajiin, jotka harvemmin käyttävät pohjustajia. Olen löytänyt elämäni aikana muutaman meikinpohjustajan joka ei tunnu vain pelkältä kosteusvoiteelta tai joka ei rullaa, sillä olenkin kokenut helpommaksi vain jättää ne välistä.

Minulla on kuitenkin varsinkin poskilla suurentuneita ihohuokosia ja aika ajoin sorrun silinonipohjustajiin niiden silottavan lopputuloksensa ansiosta.


The Ordinaryn High-Adherence Silicone Primer-pohjustajaan olikin helppo sortua, koska se ei ole hinnalla pilattu ja tälläiset tuotteet ovat vielä todella riittoisiakin. Liukkaan silikoniset pohjustajat siloittavat kasvot ennen meikkivoiteen levitystä, on kyse sitten ihohuokosista tai rypyistä. Itse levitän tämäntyyliset pohjustajat yleensä otsaan, nenään ja nenän viereen poskille sekä silloin tällöin silmien allekin. Silikonipohjustajien kanssa tärkeintä on muistaa että vähemmän on enemmän - jos todella silikonisia pohjustajia yliannostelee, on aivan varma että ne murustuvat meikkivoiteen alla. Hyvänä esimerkkinä on, että alla olevan kuvan määrä riittäisi varmasti neljään käyttökertaan.

Usein silikonipohjustajilla lupaillaan myös meikkipohjan parempaa pysymistäkin, sen voin osittain allekirjoittaa tämän kanssa. Kun High-Adherence Silicone Primeria käyttää, meikkipohja ei vajoa ihohuokosiin päivän mittaan hikoillessa tai ihon rasvoittuessa eikä se ala liukua niin helposti. Kaikkia ihohuokosia tai ryppyjä tällä (tai millään) tosin ei taiota kokonaan pois, mutta on tällä pohjustajalla selkeästi ihon pintaa kaunistava vaikutus. Ja mikä herkkäihoisille parasta, on tuote hajusteeton.


The Ordinaryn pohjustaja on siis jäänyt pyörimään meikkipussiini ja niinä aamuina kun iho näyttää normaalia epätasaisemmalta, olen sipaissut tätä meikkivoiteen alle.

The Ordinaryn tuotteita löydätte muun muassa Stockmannilta ja Eleveniltä.



Rentouttavaa viikonloppua💓





 

6 kommenttia:

  1. Tää on munkin mielestä hyvä silikoniprimer! Ja tosiaan tän kanssa on saanut huomata, että ihan minikokoisella määrällä saa jo kasvot käytyä läpi ja se vähemmän on todellakin enemmän tän kanssa :D Kiva että säkin oot tästä tykännyt<3

    VastaaPoista
  2. Mulla on pitkään ollut mielessä kokeilla tätä, koska ei tästä pitkäaika ole, kun yksi hivenen kuivempi ihoisempi tubettajakin kehui tätä, että on harvoja joita pystyy käyttämään, jos haluaa blurrausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää on kyllä miellyttävä iholla sillonkin kun on kuivempi kausi menossa :)

      Poista
  3. Tää oli muistaakseni varsin kiva ja edullinen! Vielä enemmän tykkäsin sisarmerkki Hylamiden HA blurista, joka maksaa merkin omassa verkkokaupassa kympin ja Stockalla 30€, eli kannattaa ilman muuta tilata Deciemiltä suoraan:) Multa tyhjenee piakkoin yksi primer ja oikein odotan, että saan tuon käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas en sille Hylamidelle ihan täysin lämmenny, huima hintaero kyllä! :D

      Poista