keskiviikko 21. elokuuta 2019

Cattier Parisin uusi silmämeikinpoistoaine

*pr-näyte


Heii!


Tänään haluan mainita teille ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Cattier Parisin uudesta kaksifaasisesta meikinpuhdistusaineesta.


Ensimmäisenä voisin mainita, että minä en kuulu niihin, jotka puhdistavat ensin silmämeikin erillisellä tuotteella ennen vesipesua. Käytän yleensä kaksoispuhdistusta, muttta tämäntyyliset tuotteet eivät kuulu vakiotuotteisiini. Olen kuitenkin vuosien saatossa kokeillut erilaisia kaksifaasisia meikinpuhdistusaineita - ne ovat yleensä tehokkaita vedenkestäväänkiin meikkiin, mutta voivat samalla olla "limaisia", silmiä kirveleviä ja voivat vaativat silmien kovaakin hankaamista vanulapuilla.

Cattier Parisin Biphase Makeup Remover* on herkän punaiseen pulloon pakattua, lähes tuoksutonta silmämeikinpuhdistusainetta. Putsari lupaa puhdistaa sitkeimmänkin vedenkestävän silmä- ja huulimeikin. Pulloa ravistellaan ennen käyttöä ja sitä kaadetaan esimerkiksi vanulapulle. Puhdistusaineesta löytyy muun muassa ruusu-uutetta, ruiskaunokin kukkaisvettä ja aloe vera-uutetta.

Kun kokeilin tätä ensimmäisen kerran, oli silmilläni raskas silmämeikki. Silmiltä löytyi muun muassa vedenkestävää kajalia, paksu kerros ripsaria, pohjustustuotteita ja useita luomivärejä kerroksittain. Kastelin vanulapun puhdistusnesteellä, painoin sen silmäluomien päälle noin kymmeneksi sekuntiksi ja pyyhkäisin. Ensimmäisen pyyhkäisyn jälkeen tajusin, että tämä taitaa olla tehokkain silmämeikinpuhdistuaine, johon olen koskaan törmännyt! Olen tottunut käyttämään vanulappuja vanulappujen perään silmämeikkiä puhdistaessa, mutta nyt jopa näinkin voimakkaan meikin puhdistamiseen tarvitsin kaksi vanulappua. Siis KAKSI.

Yllättävintä oli että puhdistuksen jälkeen ihon kuivahtaessa ennen vesipesua, iho ei tuntunut miltään. Ei siis mitään limaista tunnetta sy-iholla, eikä näkökentässä leijuvaa "öljyä" vaan normaali, korkeintaan nahkea iho.


Täytyy myöntää, tämä oli yllättävin kokeilussani ollut tuote johonkin aikaan. Plussaa tottakai tulee tuoksuttomuudesta, uskoisin herkempienkin silmien sietävän tätä vallan mainiosti!

Cattier Parisin tuotteita löydät muun muassa täältä tai täältä.

Käytätkö sinä kaksoispuhdistusta tai erillistä silmämeikinpuhdistusainetta osana sitä?



Ihanaa päivää💓





 

4 kommenttia:

  1. Mä käytän aina erillistä silmämeikinpoistoainetta. Jotenkin olen vaan ihan nuoresta tottunut sellaiseen systeemiin;) Itse en yleensä suosi kaksifaasisia poistoaine, koska ne monesti tuntuvat jotenkin raskailta herkille silmänympäryksilleni, mutta tietysti riippuu tuotteesta. Cattierin tuotteita tulee käytettyä aika harvoin. Tämä vaikuttaa kuitenkin kiinnostavalta tehokkuuden vuoksi. Punainen pullo on aika erikoinen;)
    Kivaa viikkoa Nanna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli mullekin, kaksifaasisiin tottumattomalle miellyttävä tuttavuus :)

      Poista
  2. Tämä on tosi hyvä just sen takia kun ei ärsytä silmiä eikä jää sitä öljyä näkökenttään :)

    VastaaPoista