perjantai 3. toukokuuta 2019

Minun ihoni pelastanut apteekkituote - Avene XeraCalm Balm

Heii!


Kenellä muulla on vaikeuksia uskoa, että nyt ollaan oikeasti TOUKOKUUSSA?? Vappu on jo ohi, kohtahan on juhannus ja sitten taas lehdet alkavat kellertyä. No.. Jos nyt ensin keskitytään sen keskikesän saapumiseen!

Tuotteissa jatketaankin keskiviikon postaukseen sopivalla teemalla, haluan nimittäin kertoa teille tästä löydöstä!

Minullahan nimittäin on ollut ongelmia atooppisen ihoni kanssa lapsesta saakka. Atooppiselle iholle on ominaista, että sen huonot kaudet kulkevat aallottain. Usein atopisen ihon ongelmat vaivaavat lapsena, taukoavat teini-iässä ja puhkeavat taas aikuisuudessa, näin nimenomaan omakin ihoni on käyttäytynyt.


Olen siis käynyt läpi vuosien saatossa kymmeniä voiteita. Emulsioita, rasvoja, öljyjä. Oma ihoni ei näytä kuivumistaan punoituksena vaan iskee aivan kuin puskista rohtumisena, se tuntuukin siis ensimmäisen kerran intensiivisenä kirvelynä esimerkiksi veden alle mentäessä. Siitä syystä ihoni ei siedäkään ohuita koostumuksia eikä usein vesipohjaisia tuotteita noina kausina, minulle onkin aina kirjoitettu ne kaikista tönköimmät ja limaisimmat koostumukset. Kutina on itselläni myös hyvin hallitseva piirre, syön moninkertaisia määriä allergialääkkeitä, että voisin edes nukkua yöt yhtenäisemmin. Todellisuudessa, allergialääkkeet auttavat hyvin rajallisesti atopian aiheuttamaan kutinaan.

Kortisoonit ja muut hoitovoiteet ovat välttämätön paha atooppisessa ihottumassa, mutta niiden lisäksi minulla on aina ollut etsinnässä ihoa ravitseva voide, joka toimisi omalle iholleni mahdollisimman hyvin.

Tämän tuotteen löytyminen olikin vahinko. Puhuin vuokraemäntäni kanssa, miten ihoni on taas huonona ja hän nosti esille tuotteen, jota omassa perhepiirissä on käytetty lapsilla samassa tilanteessa. Niinpä tavattiinkin taas lounaalla ja vuokraemäntäni toi mukanaan pullonpohjat tuosta tuotteesta minulle kokeiluun. Ja tässä sitä sitten ollaan!


XeraCalm Lipid-Replenishing Balm on täyteläinen, helposti iholle levitettävissä oleva voide, joka on suunnattu kuivalle, atooppiselle, kutiavalle ja ärtyneelle iholle. Sen luvataan ravitseva, kosteuttavan ja vahvistavan ihoa. Lupauksethan kuulostavat tosi tutuilta, mutta uskoisin, että tämän taika piilee sen patentoidussa tehoaineessa, joka vähentää kuivuudesta johtuvaa punoitusta ja kutinaa. Nimittäin mikään voide ei ole aiemmin auttanut itselläni näin hyvin kutinaan! Tuotteessa ainesosien määrä on minimoitu ja näin ollen myös karsittu allergeenit mahdollisimman pitkälle.

Tuote ei muuten sisällä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita tai alkoholia, hyvä vaihtoehto siis myös niille, jotka arvelevat olevansa herkistyneitä esimerkiksi säilöntäaineille. Tuubissa on erityinen, patentoitu kortti, joka pitää tuotteen tuoreena loppuun saakka

Monelle esteeksi saattaakin tulla hinta, 200ml maksaa reilut parikymppiä. Tuo määrä tuotetta kun ei todellakaan kestä ikuisesti, jos sillä rasvaa itsensä päästä varpaisiin joka päivä muutamaan otteeseen. Itse olenkin käyttänyt tätä niin, että käytän sitä ainoastaan omilla ongelmallisimmilla alueillani. Käytän siis edullisempaa paksua perusvoidetta muuten vartalolla, mutta tätä säärillä, kainaloissa ja kasvoissa. Kyllä, vaikeina kausina ihan silmäluomia myöten!


Minulla kävi vielä tuuri tätä ostaessakin. Menin kotikyläni apteekkiin XeraCalmia etsimään ja nämä olivatkin poistokorissa. Ei sillä, että ne olisivat menossa vanhaksi, vaan sillä ettei niitä oltu ostettu tarpeaksi. Sain siis kaksi tuubia tätä yhden hinnalla!

Avenen jälleenmyyjät löydät helpoiten googlettelemalla, merkin tuotteita kyllä löytyy useammista apteekeista.


Ja tähän väliin ilmoituksena: Ensi viikolla tulee vain kaksi postausta (ti&to), sillä minulla on teille tiistaina IHANA ARVONTA!! Pysykää siis kuulolla!


Aurinkoista viikonloppua💓






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti