maanantai 29. huhtikuuta 2019

Kaksi ravitsevaa kasvovoidetta Evolvelta

Heii!


Tässä onkin postaus, jota olen valmistellut jo pidemmän aikaa joten nyt olisi aika saada tämäkin ulos! Halusin nimittäin kertoa teille Evolven kahdesta, hieman erilaisesta kasvovoiteesta, joita molempia olen käyttänyt yövoiteina. Mainitsinkin, että ihollani on ollut nyt huonompi kausi menossa, joten siksi näiden kunnolla kokeileminen on vienyt enemmän aikaa.


Multi Peptide 380 Moisture Cream* on erityisesti ikääntyvälle iholle suunnattu anti age-voide, joka parantaa ihonsävyä ja syväkosteuttaa, purkin kyljessä onkin mainittu, että se sopii kuivalle iholle. Ainesosista muun muassa capuacu-voi tehostaa kollageenin ja elastaanin tuotantoa, kaktusviikunauute rahoittaa ja syväkosteuttaa, peptidit edistävät ihon sileyttä ja vähentävät ryppyjen määrää, koostumuksesta löytyy myös cacay öljyä, joka sisältää bio retinolia.

Kasvovoide on purkissaan aika jäykän näköistä, mutta sitä sieltä ottaessa huomaakin, ettei se ole tiivistä vaan kermaisen täyteläistä. Se ei liu'u iholle mitenkään liukkaana vaan hieman jähmeämpänä, tämä ei siis sula kauheasti ihon lämmössä. Ensimmäisenä tulee mieleen, että voide on hieman voimaista liukkaampi ihotuntumaltaan. Tuoksu voiteessa on mieto, hieman hedelmäinen. Tykkään itse levittää tämän kasvoille käsin painelemalla - ohuella kerroksella voide imeytyy lähes täysin jättäen vain pienen tuotetunnun, reilummalla kerroksella iho jää liukkaammaksi. Tästä jää muuten käsiin jännä tunne, jos kyse olisi jostain toisesta merkistä arvelisin että silikoneista tuleva, mutta taitaa kertoa tässä tuotteessa siihen lisätyistä öljyistä.


Daily Renew Facial Cream* on merkin toinen lähinnä ikääntyvälle iholle suunnattu voide, se elvyttää väsynyttä ja kuivaa ihoa. Purkissa on maininta, että tämä käy normaalista aina kuivalle iholle asti. Voiteesta löytyy muun muassa runsaasti arganöljystä tulevia rasvahappoja, hyaluronihappoa, aloe vera mehua ja E-vitamiinia.

Purkin avattuani haistoin vaniljaisen makean, paahdetun pähkinän. Tuoksu pääsi yllättämään, olin aivan varma, että Evolve jatkaa kasvohoitotuotteissa sitä tutun hedelmäistä linjaa, johon olin törmännyt jo muutamassa muussa tuotteessa. Voiteen koostumus oli paksuudessaan keskiluokkaa, mutta selkeän täyteläistä - levitettäessä huomasi, ettei se levittynyt mitenkään liukkaasti. Voiteen imeydyttyä, se jättää jälkeensä selkeän ravitun, nahkean tuotetunnun.

Jostain syystä tästä voiteesta tuli suosikkini näistä kahdesta, lieköhän syy siihen sen sisältämät useat öljyt ja ihoni voimakas kuivuminen. Joka tapauksessa oli jännä huomata, että suosikiksi nousi tuote vähemmillä anti age-tehoaineilla!


Mainittakoon vielä, mitä itse todella arvostan, että molemmista voiteista löytyy myös niin sanotut "matkakoot" - normaalikoko näyttää olevan 60ml ja matkakoko 30ml, tosin minulla on ollut tuosta toisesta matkakoko jo lukuisia kuukausia käytössä.

Tykkäätkö sinä ns. matkakokoisista tuotteista eri tuotteisiin tutustuessa? Minusta ne ovat aivan loistava keksintö, sillä tavoin esimerkiksi voiteen ehtii käyttää loppuun ennen kuin se menee pahaksi, eikä sitä mene niin hukkaan jossei tuotteesta tykkääkään.


Ihanaa uutta viikkoa💓




















*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Mä taas kartan matkakokoisia tuotteita, heh;) Ne on käteviä matkoilla, mutta itse matkustan niin harvoin, ettei varsinaisille matkakokoisille ole hirveästi tarvetta. Pikkukoot on ihan hyviä, jos haluaa vain testata uutta tuotetta, mutta juuri matka-ja näytekokoisten tuotteiden takia en halua esim. tilata mitään kuukausiboksiakaan. Ne ei vaan nappaa!
    Evolven tuotteissa on aina ihanat tuoksut. Samaten laatu on todella loistava. Nämä tuotteet eivät ole tuttuja mulle, mutta kuulostavat ihanilta just tällaiselle anti-age -ikäiselle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä myöntää etten oikeen nää 30ml kasvovoidetta enää matkakokona, mutta no.. :D Tiedän mitä tarkotat, ne tyyliin 5ml minit alkaa olla jo turhauttavia!

      Poista
  2. Daily Renew Facial Cream on yksi parhaita luonnonkosmetiikan voiteita, joita olen testannut <3

    VastaaPoista