keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

LV:n herkän ihon uutuudet

Heii!


LV on tuonut markkinoille nipun herkän ihon uutuuksia ja halusinkin nyt esitellä teille niitä. Suomalaisethan ovat aika atooppista ja kuivaihoista kansaa, itsellänihän on atooppinen iho ja kulunut talvi on ollut harvinaisen karmea. Tuoksuttomat tuotteethan ylipäätään ovat esimerkiksi sairaalassa työskentelevien ystäviä tai niiden, jotka ovat tuoksuille herkkiä.


LV toi kaksikon intiimialueiden hoitoon. Näissä asioissa on kahta koulukuntaa ja itse kuulun niihin, jotka vaalivat intiimituotteita. Mainitsinkin atopiastani ja joudun käyttämään ympäri kroppaani reilusti hoito- ja kortisonivoiteita, joten peseminen on minulle välttämättömyys.

Intiimipesuvaahto* on väljän pumpulista pesuvaahtoa, joka puhdistaa varoen ja jättää hyvällä tavalla "pesemättömän" tunnun - intiimialue siis ei tunnu kuivalta tai millään tavalla ns. häiriintyneeltä. Tuotteen jo valmis vaahtomaisuus mahdollistaa sen, että vaahdossa on vähemmän ihoa peseviä ainesosia, se on siis armollisempi ohuelle ja herkälle iholle. Intiimivoide* on koostumukseltaan paksuudessaan keskiluokkaa. Se on riittoissaa, helposti levittyvää ja tuntuu iholla pehmeältä. Intiimivoide sisältää muun muassa ihoa tasapainottavaa prebiottia. Koska koostumus ei ole paksun öljyinen, pelkäsin tämän kirvelevän pahimmillaan rikkonaista ihoa, mutta se pelko oli turha!

LV:lle tuli myös hiuksille tarkoitettu Prebiottootti-sarja sekä kosteuttava hoitosuihke. Prebiootti-sarjan on tarkoitus hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa hiuspohjaa jopa päivittäisessä käytössä. Prebiootit edistävät iholla hyvin mikrobien olosuhteita, ne siis auttavat päänahkaa pysymään sille sopivassa tasapainossa.

Shampoo* vaahtoutuu hyvin ja pesee hiukset ensimmäisellä vaahdotuksella puhtaaksi. Hiukset tuntuvat huuhdellessa selkeän pestyiltä, joka yleensä tuleekin esille hiusten kitkaisuutena, takkuiset ne eivät kuitenkaan olleet. Hiusten kuivuessa ne näyttävät kiiltäviltä ja hiusten tyvi ilmavalta. Hoitoaine* sai koostumuksensa puolesta hieman ennakkoluuloiseksi, se näyttää nimittäin yllättävän ohuelta. Hoitoaine levittyy hiuksiin hyvin, mutta lähes kuin häviää hiuksiin - mietin tässä vaiheessa, ettei tuote ainakaan kovin hoitavaa voi olla. Huuhdellessa koin kuitenkin suurimman yllätyksen, kun hiukset tuntuivat yllättävänkin sileiltä! Hiusten kuivuessa ainoastaan ne huonokuntoisimmat latvat kaipasivat jotain ekstraa, muutan hiusten pituus tuntui jäntevältä ja selvitetyltä. Hoitoaine oli todellinen yllättäjä!

Kosteuttava Hoitosuihke* olikin minulle jännä kokemus, en nimittäin itse ole koskaan kokeillut tuoksuttomia hiuksiin jätettäviä tuotteita. Suihkeen sanotaan kosteuttavan ja silottavan hiusten pintaa plus antavan kaunista kiiltoa, tätä voi käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Kokeilinkin tätä molemminpäin, mutta tykkäsin enemmän käytettynä kosteisiin hiuksiin - kuiviin hiuksiin levitettäessä omiin hiuksiin tuli herkästi ns. muovimainen kiilto. Pitäisinkin tätä hyvänä perustuotteena jokapäiväiseen käyttöön.


Koska omakin ihoni kiukuttelee aika ajoin (lähiaikoina paljon..) otan mielelläni vastaan markkinoille lisää niitä edullisia tuotteita, joista on poistettu kaikki ylimääräinen. Atopia osaa kyllä olla yksi kirous, se tuntuu kulkevan aalloissa ja nyt on pidemmän aikaa jo oltu sen aallon pohjalla. Minähän olen siis käynyt ihoni takia ihotautilääkärilläkin lähiaikoina ja karsinut käytettävien tuotteiden määrää voimakkaasti ihottumien ajaksi - ihottumainen ihohan herkistyy huomattavasti helpommin mille tahansa.

Suositko itse hajusteettomia tuotteita tai käytätkö niitä tarpeen mukaan?


Aurinkoista päivää💓



















*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. En ole itse hajusteherkkä, joten en varsinaisesti osta hajustamattomia tuotteita. Hajustamattomuus on hyvä joissakin tuotteissa, esim. pyykinpesuaineissa en tykkää hajustetuista. Joillakin merkeillä on aivan hirveän ällöhajusteisia tuotteita, varsinkin pyykinhuuhteluaineita. Tietenkin ihonhoitotuotteissakaan en suosi kovin tuoksuvia tuotteita, koska itselläni alkaa ainakin helposti silmät vuotamaan överituoksuista.
    Olen käyttänyt aika monia LV:n tuotteita, enkä edes muista mitä kaikkea;) Ihonhoitotuotteista kasvoseerumia käytin muutaman tuubin verran, koska se on erittäin hyvä perusseerumi. Käsivoidetta on myös tullut käytettyä muutama tuubi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo seerumihan se oli, josta kirkoitettiin jossain vaiheessa aika paljon! Sitä en ehtinytkään silloin kokeilla :) Tykkään itsekin hajusteettomista, korkeintaan laitan pienen lirauksen tuoksullista huuhteluainetta jos sitäkään. Tuota olen muuten ihmetellyt ennenkin, että miksi esimerkiksi sy-alueen tuotteissakin löytyy tuoksullisia tuotteita?

      Poista
  2. En tarkoita tätä mitenkään kritiikkinä, mutta huomasin että kaikki viimeaikojen postaukset ovat pr-näytteistä kirjoitettuja, aiotko jatkossa kirjoittaa enää muista kuin pr-näytteinä saaduista tuotteista?

    VastaaPoista