torstai 14. helmikuuta 2019

Ihanaa ystävänpäivää, ystävät!

Heii!


Mietin pitkän tovin, miten muistaisin teitä (ja blogia) tänä ystävänpäivänä, joten miten olisi kynnet? Halusin jotain söpöä ja rakkauden punaista, glitterithän nyt kuuluvat ehdottomasti mukaan!


Tänä ystävänpäivänä siis kynsillä Ciaten Beach Please! ja Isadoran Cosmo Rose*. Beach Please! kuuluu käsittääkseni pysyvään kokoelmaan, mutta Isadoran Cosmo Rosesta en ole aivan varma, se oli nimittäin osa joulukauden kokoelmaa, sen tosin saattaisi vielä bongata poistokoristakin!

Ciaten lakka on peräisin toissa joulun joulukalenterista ja olen näin jälkeenpäin todella tyytyväinen, että hankin sen! Valtaosa lakoista on ns. minikokoja, mutta mitään varsinaisia minejä nämä eivät kyllä ole. Sivellin on leveä, koostumus pigmenttinen ja lakka kuivuu nopeasti - tässä Ciaten lakkaa kynsillä vain yksi kerros ja se on täyspeittävä. Isadoran hilelakka on kaunis ja näyttävä, se ei ole hileissään täyspeittävä, vaan sitä on kuvissa kynsillä jo kaksi kerrosta.


Rakastan ystävänpäivää. Se saa miettimään meille rakkaita ihmisiä, niitä jotka ovat vielä täällä ja niitä, jotka ovat jo poistuneet. Itse kuulun niihin ihmisiin, että tykkään muistaa rakkaitani pitkin vuotta, mutta onhan se hyvä pysähtyä edes kerran vuodessa jos ei muuten.

Mikä elämässä sen arvokkaampaa kuin se, että tiedät voivasi soittaa ystävällesi vaikka aamuyön tunteina tai pystyt unettomana yönä lähettämään viestin "oletko vielä hereillä?". Tiedät, että elämän vastatuulessa on aina joku, joka ottaa kopin tai sairastuttuasi, joku kantaa sinulle ruokaa oven taakse.


Pitäkää rakkaitanne lähellä, kaunista ystävänpäivää💓
















*pr-näyte 

4 kommenttia:

  1. Toi hilelakka on hurjan kaunis, ja kynnetkin toki upeat<3 ;) Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  2. Upeat kynnet. Ihanaa ystävänpäivää! <3

    VastaaPoista