keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Naamiohetki - Leegeehaam Master Wanna Be Honey Fit Mask

Heii!


Tänään kurkataankin yhteen kangasnaamioon. En hirveästi välitä kangasnaamioista, mutta aika ajoin näitä on kiva kokeilla ja Leegeehaamin versio olikin jännä kokemus. 


Master Honey Fit Mask on fiksusti leikattu kangasnaamio, joka on helppo asetella iholle siinä olevien ylimääräisten leikkausten takia. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa seikka, joka helpottaa naamion kasvoille asettelemista ja sen kasvoilla pysymistä - kangasnaamiossa oleva neste ei olekaan vesimäistä vaan geelimäistä. Toivoisin muidenkin yritysten hyppäävän tähän mukaan enemmän, miten helposti meni 20 minuuttia tämä naamalla, kun ei tarvinnut pelätä naamion liukumista tai nesteen tippumista naamiosta.

Tämän naamion on tarkoitus ravita väsynyttä ja elotonta ihoa, tähän on lisätty myös C-vitamiinia kirkastamaan. Kangasnaamiota kehoitetaan pitämään kasvoilla 10-20 minuuttia, jonka jälkeen kasvojen pinnalle jäänyt seerumi imeytetään ihoon taputtelemalla.

Kun 20 minuutin jälkeen vedin kangasnaamion pois kasvoilta, näytti ihon sävy tasaisemmalta, eikä millään tavalla kiukkuiselta tai punoittavalta. Iho tuntui selkeän nahkealta, mutta todella kosteutetulta - tämä on heittämällä kosteuttavin kangasnaamio, mitä olen ikinä kokeillut. Uskoisin, että monen ei tekisi tämän jälkeen mieli laittaa kasvoille voiteita ollenkaan, se on kuitenkin tärkeää kosteuden lukitsemisen kannalta.


Usein kysytään, mitä voi tehdä minkä tahansa naamion vaikuttamisen aikana ja minulla onkin teille hyvä vastaus, pysähtykää. Tässä hektisessä maailmassa aikaa pysähtyä ei aina ole, mutta kasvonaamion vaikuttamisen ajaksi voi hyvin pysähtyä ja vaikka tehdä niin kuin minä, laittaa päälle ohjatun meditaation.

Naamion löydät muun muassa täältä.Ihanaa keskiviikkoa💓
 

2 kommenttia:

  1. Noi ylimääräiset leikkaukset kangasnaamioissa on nerokkaita, saa heti paremmin asettumaan kasvoille, eikä joudu kummiin taittelupuuhiin. Sitten tähän samaan syssyyn mun on tehtävä tunnustus, viimeisen parin kuukauden aikana olen käyttänyt kangasnaamiota kerran, ennen käytin vähintään 1-2 kertaan viikossa. Pitäisi varmaan alkaa petraamaan... :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en ymmärrä miksei niitä ole kaikissa! Ja hahhahha, naamiot on kyllä aivan liian helppo tiputtaa rutiinista :D

      Poista