keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Muutama meikki Makeup Revolutionin Soph-paletilla

Heii!


Jos pyöräytetäänkin tämä keskiviikko pehmeämmin käyntiin ja kurkkaillaan Soph-paletilla* tehtyyn kahteen erilaiseen tyyliin. Alunperisen paletin esittelypostauksen löydät täältä.


Alavasemmalla oleva silmämeikkissä häivytyssävynä (ja rajaamassa alaluomea) on käytetty ylärivin vasemmalta viidennettä, liikkuvalla luomella kakkosrivin vasemmalta neljännettä, ulkonurkkaan ja hieman luomivakoon on käytetty neljännen rivin vasemmalta viidennettä ja kulmaluulla sekä silmänurkassa on käytetty ensimmäisen rivin vasemmalta neljännettä. Tumman ruskea sekä häivytykseen käytetty sävy olivat hieman jauhoisia, mutta kuitenkin helposti työstettäviä,. Pääosassa oleva tummanvioletti taas ei ollut aivan niin metallinhohtoinen kuin olisin halunnut, luulisin että se oli kaivannut seurakseen tahmeamman pohjan. Kulmaluulla ja silmänurkassa käytetty sävy sen sijaan oli upean hohtava!

Alaoikealla oleva meikki onkin näkynyt jo blogin facebook-sivuilla (siitä kannattaa tykkäillä, höpöttelen siellä milloin mitäkin blogipostausten lisäksi). Tässä meikissä häivytyssävynä on käytetty ensimmäisen rivin vasemmalta toista, koko liikkuvalla luomella toisen rivin vasemmalta toista, kulmaluulla ja silmänurkassa taas ensimmäisen rivin vasemmalta neljännettä, alaluomen rajasin toisen rivin vasemmalta neljännellä sekä ulkonurkkaan ja luomivakoon levitin reilusti kolmannen rivin vasemmalta ensimmäistä. Beige häivytyssävy oli taas hieman jauhoinen, mutta levittyi tasaisesti. Koko luomella käytetty kultainen oli UPEA ja toistuu aivan huikean kauniisti luomilla jopa ilman pohjustajaa. Luomivaossa ja ulkonurkassa käytetty oranssi sen sijaan oli todellinen väripilkku, intensiivinen väri ja hyvä levittyvyys - hieman jauhoinen, mutta annettakoon se anteeksi.

Kummassakaan meikissä ei ole käytetty rajauskyniä tai irtoripsiä.


Tässä on juuri se syy miksi tykkään tästä paletista, sillä saa aikaan todella erinäköisiä meikkilookeja! Vaikka laatu saattaakin vaihdella Makeup Revolutionin paleteissa, olen saanut ne aina toimimaan. Minullehan otollisimpia ovat paletit joiden kanssa ei tarvitse käyttää edes pohjustajia ja se onnistuu useiden tämänkin merkin luomivärien kanssa.

Oletteko te tehneet uusia luomivärihankintoja?


Ihanaa talvipäivää💓

*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Ihania meikkejä molemmat, eka on jotenkin sua, mut kiva nähdä sut lämpimässäkin meikissä, sellaisessa jonka mä tekisin itselleni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä myöntää et oon itekin ihastunut lämpimiin meikkeihin, en ole valmis vielä sen trendin ohimenemiseen :D

   Poista
 2. Itse tykkään MakeUp Revolution paleteista ja niitä on tullut jo useampi hankittua :). Kivat meikit olet loihtinut :).

  VastaaPoista
 3. Etenkin tuo vasemmanpuoleinen tummameikki on musta tosi kaunis! En ole vuosiin kokeillut Makeup Revulutionin luomivärejä, koska mulle on tainnut aina sattua ne heikomman laatuiset paletit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♡ Hahha ja onhan nää vähän sellaisia, et ne joko iskee tai ei :D

   Poista
 4. Tosi kauniita molemmat meikit! :)
  Mä yritän olla ostamatta uusia meikkejä tänä vuonna, eli en ole nyt uusia luomivärejäkään hankkinut.

  VastaaPoista