perjantai 4. tammikuuta 2019

Pelkäätkö flasbackia kuvatessa? - Wet n Wild Photofocus

Heii!


Ja jatketaan tänään vielä värikosmetiikalla.

Mikä kertoisikaan paremmin nykymaailmasta kuin se, että kehitellään meikkituotteita, jotka eivät reagoi kameroiden tai puhelimien salamavaloihin ikävästi? Tapaa Wet n Wild Photofocus-sarja!


Kaksikon kuuluisampi lienee Photofocus Foundation*. Tätä on hehkutettu vaikka jo kuinka kauan, ihmiset ovat olleet tyytyväisiä tämän kestoon iholla sekä sopiviin sävyihin. Itsehän olen sävyltäni todella vaalea, mutta keltapohjainen, olenkin siis kokenut haasteelliseksi löytää itselleni sopivan sävyisiä meikkivoiteita, koska joko ne a) on liian tummia tai b) vaaleimmat sävyt ovat punapohjaisia. Ensimmäiset pisteet meikkivoiteelle rapisi jo siinä kun näin, miten fiksusti itse pulloon oli merkitty kuvaus sävystä. Itselläni on sävy Soft Ivory ja alapuolella lukee kuvauksena Light, Warm. Sävy on tummuusasteeltaan minulle lähes sopiva, mutta taittaa omilla kasvoillani enemmän persikkaiseen kuin keltaiseen.

Pullossa ei ole annostelua ajatellen tyypillistä pumppua, vaan lasta. Meikkivoide on aika juoksevaa, joten itse olisin kokenut pumpun näppärämmäksi. Meikkivoide levittyy hyvin ja sitä pystyy kerrostamaankin helposti ilman, että vanha kerros lähtee inhottavasti liikkumaan. Kokisin peittävyyden sijoittuvan kevyen ja keskipeittävän väliin, vaikka tätä mainostetaan keskipeittävästä täysin peittävään. Meikkivoide kuivahtaa satiiniseksi ja nahkeahkoksi, mutta ei missään nimessä näytä kuivalta tai pakkelimaiselta. Kuivahtamisensa vuoksi meikkivoide kestää suht hyvin iholla liejuuntumatta, mutta jos ihosi on rasvainen, tarvitsee tämäkin korjailua päivän mittaan.


Photofocus Natural Finish Setting Spray* oli minulle itseasissa yllättävä ja hyvällä tavalla. Tykkään mattameikkivoiteista ja mattaavista suihkeista lähinnä sen takia, että ne saa meikkipohjasta inhottavan hikoilusta johtuvan liejuuntumisenkin kestävän. Harvemmin kokeilen edes muunlaisia kiinnityssuihkeita tai meikkivoiteita, koska en vain koe niistä vastaavaa hyötyä, sillä olikin jännä ihastua aivan päinvastaiseen tuotteeseen.

Tämä miedon pehmeältä tuoksuva kiinnityssuihke sisältää muun muassa aloe veraa ja lupaa kauniin kestävän meikkipohjan. Ensimmäisenä haluan sanoa, että sumutelkaa tätä tarpeaksi kaukaa - tämä on nimittäin hieman rajummin suihkutteleva tapaus ja muuten saatatte joutua vähän turhan märkänaamaisiksi. Vaikka sumutinpää on antelias, ei se silti puhaltele ulos isoja pisaroita pilaamaan meikkiä paikkapaikoin vaan minipisaroita tulee yhtä aikaa reilummin.

Se mikä tässä oli minulle vaikuttavaa, oli se miten kauniisti tämä sulautti meikkikerrokset toisiinsa. Oikeasti. Kaikki puuterisuus ja kuivuus hävisi, jopa hohtopuuterin korostama ihon tekstuuri pehmeni. Iho vaan näytti kauniimmalta, kuulaammalta ja tasaisemmalta. Minulla tämä ei tuonut niinkään lisäkestoa meikkiin, mutta tämä sai aikaan niin kauniin lopputuloksen, että sumuttelen tätä vaikka päällekkäin toisen kiinnityssuihkeen kanssa!


Tämä tuotemerkki on hinta-laatu-suhteeltaan aivan LOISTAVA ja alkaa olla taas pikkuhiljaa paremmin saatavillakin. Onko teillä jotain lemppareita merkiltä?

Wet n Wildia löydät esimerkiksi täältä tai täältä.Kaunista tulevaa viikonloppua💓*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Mua kiinnostelee Wettiksen silmämeikinpohjustaja ja tuo suihke myös tämän postauksen innoittamana. Seuraavan kerran, kun eksyn Stockalle täytyy käydä tutustumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä pohjustajasta on kyllä puhuttu aika paljon! Muista sit raportoida miten sen kanssa kävi :D

   Poista
 2. Mä tykkään kovasti tuosta Wet n Wildin meikkivoiteesta. Se on yksi mun lemppareita. Tosin tuoksu on aika voimakas ja maalimainen. Meikinkiinnityssuihketta en ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on joo ns. maalimainen, mutta sitten kävin miettimään, että mielummin tuollainen hajusteeton raaka-ainetuoksu kuin voimakas parfyymimainen mitä monet yritykset tuotteissaan käyttää :)

   Poista