keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Hauskat suklaapaletit Makeup Revolutionilta

Heii!


Jospa aloitetaan tämä vuosi värikkäästi?

Makeup Revolution on puhuttanut paljon ihmisten keskuudessa niin edullisuudellaan kuin silläkin, että se tuntuu aika ajoin (siis aika usein) lähes kopioivan muiden yritysten tuotteita tai sävymaailmoja. Mutta niinhän se on jokaisessa bisneksessä, yksi yritys keksii jotain ja toiset luovat sitä samaa perässä vähän omalla twistillään.

Tänään siis esittelyssä Makeup Revolutionin I <3 Revolution Chocolate Orange ja Mint Chocolate-paletit.


Molemmat paletit on pakattu paksun napakoihin muovisiin ulkokuoriin, joissa näkyy hauska värillinen suklaayksityiskohta. Paleteissa on isot peilit ja luomivärien päällä muovisen lätkät, joissa lukee sävyjen nimet. Itse pidän muovisivut yleensä aika paikallaan, en niinkään värien nimien takia vaan sen takia, että se suojaa peiliä sotkeutumiselta.

Palettien sisältä löytyy myös yksi pitkä vaahtomuoviaplikaattori. Usein palettien mukana tulevat siveltimet/aplikaattorit ovat aika surkeita ja niin se on näissäkin.


I <3 Revolution Mint Chocolate-paletin sävymaailma on aika monipuolinen. Paletista löytyy niin mattasävyjä kuin hohtavampiakin, niin tummia kuin vaaleitakin. Mattasävyt ovat laadultaan aika tasalaatuisia, hohtavissa sävyissä on eroja. Voimakkaammin metallinhohtoiset sävyt ovat pehmeämpiä, joten ne voivat antaa myöten kovien otteiden alla. Paletista löytyy myös yksi duochrome-sävy, joka hohtaa ruskean ja sinivihreän sävyissä.

Mint Chocolate-paletin kauneimmat sävyt ovat ehdottomasti paletin koostumukseltaan pehmeät hohtavat sävyt. Sävyt toistuvat iholla kauniisti, eivätkä sula sen nopeammin luomivakoon kuin muutkaan. Paletista löytyy sopivia sävyjä häivytykseen, sekä tummempia luomivakoon. Olen ollut tähän todella tyytyväinen. Yllätyin siitä, ettei tämä oikeastaan tuoksu sen suuremmin.


I <3 Revolution Chocolate Orange-paletin sen sijaan haistaa jo heti avatessa ja tässä sävymaailma on hyvin yhteneväinen. Mitä mieltä muuten olette, joko olette täysin kypsiä näihin lämpimiin paletteihin? En tiedä, minun puolestani näitä saisi vielä tulla! Tosin, nyt on alkanut kiinnostamaan markkinoille tulvivat violetit paletitkin.

Tässä paletissa on sisarensa tapaan myös niin mattaisia, kuin hohtaviakin sävyjä ja aivan samalla tavalla voimakkaasti hohtavat sävyt ovat tässä pehmeämpiä. Intensiivisyys niissäkin on kohdallaan, tykkään todella paljon näiden palettien hohtavista napeista!


Mattaiset luomivärit ovat taas laadultaan hyvin tasalaatuisia tässäkin. Tällä hinnalla paleteilta ei odota priimaa, mutta täytyy sanoa, että nämä paletit yllättivät enemmän positiivisesti. Mattasävyt saattavat vähän pöllytä, mutta ne eivät ole laikukkaita tai vaikeita häivyttää. Pigmenttiäkin riittää vähintään keskivertoon asti. Vaikka Chocolate Orange-paletin sävyt ovat hyvin samantyylisiä, löytyy tästäkin helposti niin häivytyssävyjä kuin tummempiakin sävyjä syventämään katsetta.

Mint Chocolate-paletin upeimmat sävyt itselleni ovat vihreät ja keltainen, Chocolate Orange-paletin taas paletin hohtavimmat pronssin ruskea ja oranssi.


Olen itse tykännyt näistä molemmista paleteista niin joka päiväisessä käytössä kuin ulos lähtiessäkin, näillä saa aikaan hyvin erilaisia tyylejä.

Onko teillä I <3 Revolutionin paletteja? Oletteko te valmiita tinkimään luomiväripalettien hinnoista vai luotatteko tyyriimpiin merkkeihin? Minulle hinnalla ei ole koskaan ollut väliä kunhan tuote toimii ja miellyttää silmää.

Ja hei, miten vietitte uuden vuoden?Kaunista päivää ihanat💓

2 kommenttia:

  1. Ostan mieluummin edullisia kuin kovin hintavia luomivärejä, ja ne onkin minun heikkouteni kosmetiikan saralla.
    Tilasin Revolutionin omasta verkkokaupasta tämän paketin black fridayn aikaan,
    oli silloin saman hintainen kuin nytkin alessa.
    https://www.revolutionbeauty.com/en/I-Heart-Revolution-Chocolate-Vault/m-6845.aspx

    VastaaPoista