perjantai 11. tammikuuta 2019

Aveeno - Löytö kuivalle ja reagoivalle iholle

Heii!


Toissapäivänä kirjoitin Murumurun tehotuotteista, joten eikö tämä perjantai ole hyvä jatkaa samoilla linjoilla kertomalla teille Aveenon ravitsevista tuotteista?


Aveeno on vuonna 1945 perustettu tuotemerkki, joka on varmasti suomalaisille vieraampi. Olen törmännyt tähän useita kertoja Englannissa, mutta en ole sitä jostain syystä koskaan kokeillut. Merkin tuotteet pohjautuvat enemmän tai vähemmän kauraan ja kävin miettimään, että näinköhän tässä on ainakin osittain tehoaineena kauralima, tuo suomalaisenkin vanhan kansan suosittelema apu atooppiselle ja ihottumaiselle iholle.

Harvoin vihaan tuotteita, mutta lähes yhtä harvoin rakastun aivan palavasti. Tässä nimittäin kävi nyt niin, että saatoin rakastua merkin Body Washiin*. Lueskeltuani purkkia ja sitä käsiini puristaessa mietin että eikä, tämähän on perinteistä suihkugeeliä. Jotenkin odotin kermaisen voidemaista, enkä geelimäistä pesutuotetta kuivalle iholle. Mutta eipä tässä mitään perinteistä olekaan. Geeliä tarvitaan pienehkö määrä ja se vaahtoaa maltillisesti, jo huuhdellessa tämän kanssa huomaa eron. Tuntuu aivan kuin pesuneste jättäisi jälkeensä suojaavan ja kosteuttavan kalvon, joka tuntuu ihon pehmeytenä vielä kuivaamisen jälkeenkin. Tottakai rasvaamistakin kuiva iho vielä kaipaa, mutta en ole koskaan kokeillut tälläistä pesutuotetta, joka jättää ihon näin miellyttävän tuntuiseksi! Tuntuu aivan kuin tämä pehmentäisi pahinta ihon suomuisuutta. Tässä on todella mieto tuoksu, juuri niin mieto että peittää raaka-aine tuoksun.


Skin Relief Nourishing Lotion* oli tuttavuutena atoopikolle aivan kuin olisi kotiin palannut. Tämä nimittäin muistutti minua käyttömukavuudeltaan ja koostumukseltaan hyvin kosteuttavaa perusvoidetta. Voide on riittoisaa ja hyvin levittyvää, jopa niukemmalla kädellä levitettäessä tämä jättää jälkeensä selkeän kosteutetun nahkean tuotetunnun ja samettisen ihon. Voide on tuoksuton ja olen itse käyttänyt tätä jopa ihottumaiselle iholle ilman mitään ongelmia, tuote onkin tarkoitettu erittäin kuivalle iholle ja ongelma-alueille. Näppärästä pumppupullosta plussaa!

Aveeno Hand Cream* on kolmikon ehdottomasti kevyin tuote. Tämä joka päiväiseen käyttöön tarkoitettu, hajusteeton voide on paksuudeltaan keskiluokan alapuolella ja siitäkin syystä nopeasti imeytyvää. Käsivoide kuitenkin pehmentää ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti, ihan ykkönenhän tämä on viimaisien pakkaskelien aikaan. Runsaasti annosteltuna käsivoide jättää jälkeensä nahkean tuotetunnun, mutta varovaisemmin annosteltuna tuotetuntua ei jää lähes ollenkaan.


Tutustuminen tähän tuotemerkkiin on ollut itselleni todella mielenkiintoista. Atoopikkona miellyttäviä vaihtoehtoja on kiukkuisen ihon aikaan hankala löytää, kuinka moni meistä onkaan tottunut niihin limaisiin ja raskaisiin voiteisiin. Nyt näyttäisi siltä että Aveenolla on tarjolla ärsyttämättömiä vaihtoehtoja, jotka mitä luultavimmin sopisivat monille. Tykkään myös siitä, ettei kaikki tuotteet ole täysin tuoksuttomia. Vielä kun nämä saataisiin isommalla valikoimalla laajemminkin myyntiin!

Aveenon tuotteita voit kurkkailla täältä.
Rentouttavaa viikonloppua💓
*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti