tiistai 2. lokakuuta 2018

Yksisarvisvillitystä!

Heii!



Niin se vaan "lapsettaa" täälläkin enkä voi vastustaa kaikennäköisiä yksisarvis- tai merenneitojuttuja! Imperial Leather on tehnyt jo jonkin aikaa suihkuvaahtoja, siis nuo ovat käyttäytymiseltään lähinnä kuin partavaahtoja, mutta olen aina jättänyt ne kokeilematta. Tällä kertaa en vaan voinut vastustaa kiusausta kun näin yksisarvissuihkuvaahdon!


Imperial Leather Foamburts Marshmallow on 200ml pulloon pakattu tuote, joka tulee ulos tiiviinä geelinä, mutta joka laajenee vaahtoutuen huomattavasti suuremmaksi alkuperäistä kokoaan. Ensimmäisen kerran tein sen virheen että suihkutin ulos sen verran tuotetta, jonka verran käyttäisin normaalisti suihkugeeliä ja huuuuupsis.. Geelin turpoamisen seurauksena siitä olisi riittänyt naapureillekin!

Vaahdon sanotaan tuoksuvan vaahtokarkilta ja kyllä, siitä tulee mieleen mansikkainen vaahtokarkki. Se pesee yllättävän hellästi ja tuntuu lähes kosteuttavalta, joka oli minulle se suurin yllätys. Tämä on siis ollut kaikin puolin miellyttävä tuttavuus ja mielellään toivoisin tuon purkin riittävän ikuisesti!


Pitipä kuvaan napata mukaan toinen hairahdukseni. Olen mietiskellyt uutta reilumman kokoista kahvikuppia ja olisitte nähneet ilmeeni kun näin tuon! Kauniin metallinhohtoisesta yksisarvisesta johtuen sitä ei tosin voi laittaa mikroon, mutta no.. Tuoreena kahvi pitää nauttiakin.

Myöntääkö kukaan muu hairahtaneensa ah niin herttaisiin tuotteisiin? Ja pukeuduitteko punaiseen lauantaina?

Muistakaa osallistua arvontaan!




Ihanaa päivää muruset💓





4 kommenttia:

  1. TAHTOO MYÖS!

    Nivean suihkumousset on myös aikas hyviä, kuten Ritualsitkin!

    Onkohan miulla mitään punaista.. Aika harmaalta ja mustalta näyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ookaan kokeillu kumpaakaan noista :) Englannissa taitaa olla jo Dovellakin noita!

      Poista
  2. Ostaisin tätä varmasti, jos tulisi kaupassa vastaan. Kesällä ostinkin reissusta voiteen vain etiketissä olleen yksisarvisen takia :D

    VastaaPoista