lauantai 29. syyskuuta 2018

Maailman Sydänpäivä 29.9 + arvonta

Heii!




Niin kuin otsikosta huomaa, on tänään taas aika tärkeän aiheen eli sydänterveyden. Tänään on maailman sydänpäivä ja aivan kuin viime vuonna, halusin tänäkin vuonna esitellä kauniin punaisen huulipunan sen kunniaksi.

Maailman sydänpäivään reagoidaan yleensä pukeutumalla punaiseen, joten laitoin päälleni myös jotain huuliini sopivaa!


Tänä vuonna huulilta löytyvä huulipuna on Maybellinen Color Sensational Matte-huulipuna sävyssä 970 Daring Ruby*. Huulipuna levittyy kitkattomasti eikä karkaa huultenrajojen ulkopuolelle edes ilman huultenrajauskynää. Vaikka kyseessä on mattakoostumus, ei tämä kuivu huulille vaan tuntuu silti hieman liukkaalta ja jää puolihimmeäksi. Kuitenkin hieman kuivemman koostumuksen takia, pysyy tämä hyvin menossa mukana ja kaipaakin korjailua lähinnä syömisen jälkeen.

Tämä ihana huulipuna tuli minulle Maybellineltä ja he tarjosivat myös yhden tälläisen teille arvottavaksi! Tuotteet on saatu Sensational You-kampanjan aikana, tästä syystä huulipunista löytyy ylimääräinen koristetarra. Ja muuten, huulipunan kaveriksi saatan sujauttaa voittajalle muutakin!

Muuttuneen tietoturvakäytännön takia pyydän että luette arvonnan ohjeet tarkasti, vastaukset joissa ohjeita ei ole noudatettu, hylätään automaattisesti.


- Osallistuminen on vapaaehtoista ja saadakseni yhteyden voittajaan, tarvitsen osallistujalta vastauksen mukana toimivan sähköpostiosoitteen. Tietoturvakäytännön tiukennuttua tarvitsen sähköpostiosoitteen omistajalta suostumuksen sähköpostiosoitteen käyttöön siinä tapauksessa jos voitto osuu kohdallesi. Sähköpostiosoitettasi ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen!

- Tämä tarkoittaa sitä että tarvitsen osallistumiskommenttiin:
Suostumuksen (esimerkiksi "sallin sähköpostiosoitteeni käyttämistä voitosta tiedottamiseen"), 
toimivan sähköpostiosoitteen,
tiedon siitä kuinka monella "arvalla" olet mukana (rekisteröitynyt lukija bloggerissa yksi arpa, facebook-tykkäys toinen arpa - jos tykkäät facebookissa, ilmoita myös nimikirjaimesi)
ja
vastaathan kysymykseen, kuinka usein käytät huulipunaa?


-Arvonta on auki 14.10.2018 puoleen yöhön asti.

- Säilytän arvontaa ajatellen jätettyjä kommentteja ja niissä olevia sähköpostiosoitteita blogissa korkeintaan viikon arvonnasta, jonka jälkeen ne poistetaan.



Onnea arvontaan!


Ja tänään, pukeutukaa punaiseen!💓💓💓






























*tuote saatu Maybellineltä




2 kommenttia:

  1. Vau mikä punahuuli, oot upea <3 :) Mä en muistanutkaan, että tänään on tämä päivä, täytyy muistaa itsekin pistää punaista päälle.

    VastaaPoista