maanantai 8. lokakuuta 2018

Kaksi uutta tuotetta Biozellilta!

Heii ja pirtsakkaa maanantaita!



Tänään kurkataankin muutamaan Biozellin uutuuteen! Olen nyt hieman jälkijunassa näistä kirjoittamisessa, mutta no.. Kertaus on opintojen äiti ;)


Biozell toi markkinoille uusia tuotteita muun muassa vaaleille hiuksille, mutta myös uuden värinaamion ja väriä haalistavan shampoon, toisin sanoen vähän niin kuin syväpuhdistavan shampoon.

Color Mask Cool Violet* on nimensäkin mukaisesti viileä violetti. Itsellänihän on punaiseksi värjätyt hiukset, joita yritän aika ajoin pitää viileämmän punaisina, joten tälläinen värinaamio toimii siihen hienosti. Olen kokeillut tätä yksin hiuksiini, mutta parhaiten huomaan tämän toimivan sekoitettaessa tätä punaiseen värinaamioon - massa näyttää lähinnä tumman viininpunaiselta ja se sopii minulle. Kyseessä on tosiaan värinaamio eikä suoraväri, ihmeisiin tällä ei välttämättä pysty, jos ei ajatuksissa ole heittää tätä vaalennettuun hiukseen tai pehmeästi taittamaan toista väriä. Mikään ekstrahoitava tuote tämä ei ole, joten jos hiuksesi takkuuntuvat herkästi, voit tarvita vielä tämän kylkeen toisen hoitotuotteen tai sitten voit sekoittaa tämän hoitoaineeseen.

Color Mask Color Remover shampoo* on lähinäkyvää, geelimäistä shampoota. Ja tästä nyt koppi hajusteyliherkille, nämä molemmat tuotteet ovat tuoksuttomia! Shampoo on riittoisaa ja vaahtoutuu pehmeästi, huuhdellessa hiukset tuntuvat selkeän puhtailta, mutta eivät kuitenkaan narskuvilta tai karheilta. Tämä on ollut muuten yllätys minulle uusien syväpuhdistavien tuotteiden kanssa, ne eivät saa hiusta huutamaan hoitotuotteita!


Biozellin saatavuus on todella hyvä ja niitä löydätte esimerkiksi Tokmanneilta, K-Citymarkeilta tai jopa useista ruokakaupoista.

Onko teillä jokin Biozellin tuotteista jatkuvassa käytössä? Minullahan punainen värinaamio on jo aivan vakkari kylppärinhyllyllä!


Muistakaa osallistua sydänpäivän huulipuna-arvontaan!




Ihanaa aamua💓














*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti