perjantai 12. lokakuuta 2018

Pirtsakka kumppani aamusuihkuun! + arvontamuistutus

Heii!




Kaikki jotka tuntevat minut tai ovat lukeneet yhtään blogiani, tietävät, etten välitä sitrustuoksuista. Tykkään tummista, syvistä ja täyteläisemmistä tuoksuista ja usein sitrustuotteet vaan tuoksuvat, no.. Vessanraikastimille. Olikin siis mielenkiintoista tarttua Joikin puhdistavaan ja pehmentävään suihkuöljyyn* joka sattui olemaan tuoksussa sitruuna ja vanilja.


Suihkuöljyt ovat aina ehdottomasti olleet minun juttuni. Joikin suihkuöljy on täysin juoksevaa, mutta öljyisyydessään täyteläistä. Pullosta löytyy muun muassa niin auringonkukansiemenöljyä, avokadoöljyä kuin manteliöljyäkin, se leviää liukkaasti, mutta ei ole valitettavasti kovinkaan riittoisaa. Jouduttuaan veden kanssa kosketuksiin, emulgoituu se enemmän kuin vaahtoutuu ja jättää iholle selkeän öljyisen pinnan - tämä on piirre, jota itse rakastan! Iho jää nahkeaksi joksikin aikaa suihkun jälkeen, mutta tykkään siitä miten nämä öljyt pehmentävät ja hoitavat ihoa.

Mitä tuoksuun tulee, on tuoksu hyvin autenttinen, kirpeä sitruuna. Vanilja on lisätty mukaan pehmentämään tuoksua, mutta en itse sitä niinkään haista. Ja mikä parasta tässä tuoksussa, on se niin "oikea" että edes minä en saa siitä minkäänlaisia siivoustuote-viboja! Tuotteesta on useita eri tuoksuvaihtoehtoja ja jos hankin tätä jatkossa, on se luultavimmin toisessa tuoksussa.


Jos tämä merkki on täysin päässyt livahtamaan sormien välistä, on kyseessä virolainen yritys, joka on syntynyt yli kymmenen vuotta sitten ja kaikki on alkanut alunperin kynttilöistä. Nyt valikoimista löytyy vaikka mitä ja olen itse huomannut tykkääväni jo useammasta merkin tuotteesta. Mustatteko kasvoveden, jonka siirsin suihkepulloon ja jota aloin rrrrrrakastaa?

Suihkuöljy on ollut minulle todella mieluinen MUTTA se on aika suolaisen hintainen jatkuvaan käyttöön. Ehdoton hemmottelutuote siis!

Merkin tuotteita löydätte esimerkiksi täältä.


Sunnuntaina on viimeinen päivä osallistua huulipuna-arvontaan, muistakaa siis käydä jättämässä sydänpäivän postaukseen kommentti!



Kirpeän syksyistä viikonloppua ihanat💓

















*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Mä taas rakastan kaikkia sitrustuoksuja xD
    Aurinkoista viikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Rakastan suihkuöljyjä ja sitruunan tuoksua, joten tämä kuulostaa ihanalta :)

    VastaaPoista