torstai 18. lokakuuta 2018

Viime hetken messuvinkit!

Heii!



Ja hitto vie tämä viikko on karannut täysin alta! Minun piti kirjoitella huomenna alkavista messuista jo maanantaina, mutta niin sitä vaan ollaan jo torstai-illassa. Niinpä tässä teille pikavinkkailut niistä näytteilleasettajista jotka kiinnostavat itseäni eniten💓


Teen ystäville löytyy Forsman ES1 ja 7r110 sekä English Tea Shop osastolta 7s140.

Naturativ on minulle vielä vieraampi merkki ja se löytyy osastolta 7h141. Toinen tuntematon löytyy osastolta 7f110, nimittäin Laponie Of Scandinavia. Love Beauty And Planet kuuluu myös merkkeihin, joihin minun on kiinnitettävä enemmän huomiota, se löytyy osastolta 6f1. Okabo Organicsin taisin jossain vaiheessa bongata toisesta blogista, mutta itse en ole tätä osastolta 7f119 löytyvää merkkiä kokeillut.

Atopik on mielenkiintoinen suomalainen, apteekeissa myytävä tuotemerkki ja se löytyy osastolta 7g140

Tänä vuonna odotan innolla myös pääsyä hypistelemään Babyblissin tuotteita, etsin nimittäin itselleni kuumailmarullia! Babybliss löytyy osastolta 6f69. Niin muuten, löytyy se Remingtonkin osastolta 6g50.


Ihana myös huomata että verkkokauppa Bearel löytyy listalta! 6e89

Isadora ja Nuxe löytyy myös messuilijoiden joukosta tänä vuonna osastolta 6a60. Nuxen tuotteihin olen törmännyt vähemmän, joten olisi kiva päästä tuoksuttamaan niitä!

Biozellin piste on aina ihanan monipuolinen ja tänä vuonna se löytyy osastolta 6e50.

Riemastuin, kun huomasin tämän merkin löytyvän listalta! Osastolta 6e68 löytyy Bomb Cosmetics, tuo merkki joka valmistaa suloisia ja tuoksuvia tuotteita ihonhoitoon.

Mielenkiintoista, osastolta 6g48 löytyy myös Yliopistonapteekin Ego. En tiedä olenko käynyt yhdessäkään Egon liikkeessä, joten täällä on käytävä tutustumassa!

Ihana EKOPHARMA löytyy osastolta 7f130. Uskoisin tälläkin merkillä olevan ihania messutarjouksia, joten on käytävä kurkkaamassa merkin ihoöljyjä.


Ja ah se niin kaikkien odottama verkkokauppa Eleven 6e81. Eleven on messuilla nyt ensimmäistä kertaa ja messuilla nähdään kaikkea kivaa!

Face Helsingillä on yleensä laaja piste useilla eri merkeillä ja niin se taitaa olla tänäkin vuonna! Osasto on 6b50 ja sieltä löytyy muun muassa Ziaja.

Flow Cosmeticsilta tuli juuri ulos ihanat uudet kukkaisvedet ja merkki löytyykin osastolta 7k111, toivottavasti ne kukkaisvedet mukanaan!

Oli kiva huomata että Four Reasons messuilee myös tänä vuonna, heidän osastonsa on 7e128 ja 7e130.

Glitternistikin on paikalla osastolla 6d80.

Cybershop/Herman's Amazing löytyvät osastolta 7d120. Herman'siltahan löytyy läjä upeita suoravärejä, niitä on päästävä ihastelemaan!

Verkkokauppa House Of Organic löytyy myös osastolta 7g128.


Korres on tuotemerkki, johon minulla liittyy nostalgisia fiiliksiä. Rakastuin ensimmäisenä merkin vartalovoihin, eikä se rakkaus ole koskaan sammunut. Korres löytyy osastolta 6f28.

Tiedän että L'Occitane kuuluu monen suosikkeihin, joten mainittakoon että sekin löytyy porukasta, osastolta 7h130.

Jos etsitte suomalaisia tuotteita, löytyy osastolta 7f111 Lh-Beauty. Lh-Beautyn osastolta bongaat Lacto Linen, VARPUn sekä Bio Richin.

Muistatteko kohuakin herättäneen Instant Effects-pullistavan huulikiillon? Muun muassa se merkki löytyy osastolta 6e69.

Vita Liberata ja NKD SKN löytyvät osastolta 6f50 seuranaan ah niin ihanat Organic Shopin tuotteet!

Make Up For Ever kuuluu merkkeihin, joilla on vaikuttava maine. Minun on pitänyt käydä swatchailemassa heidän meikkivoiteitaan jo vaikka kuinka kauan, ja tänä vuonna he ovatkin sopivasti hollilla osastolla 6a70.


Miraz Organic osastolla 7f128 kuuluu niihin yrityksiin, jonka sisälle mahtuu vaikka kuinka monia mielenkiintoisia merkkejä. Niihin kuuluu muun muassa Eco By Sonia, JOIK ja Zuii.

Natural Goods Company on kestosuosikki monella osa-alueella. Tänä vuonna se löytyy osastolta 6f48 edustamiensa merkkien Madaran, Mossan, Whamisan ja Essen kanssa.

Nordic Health Systems kuuluu myös messujen konkareihin. Optiat, Lavera, Nurme, Benecos ja Cattier löytyvät osastolta 7g130.

NYX Professional Makeup aiheutti viime vuonna kuhinaa ja se löytyy tänäkin vuonna osastolta 6e80.

OletKaunis-fi-verkkokaupan osasto on ehdottomasti käytävä kurkkaamassa, sen numero on 6f50.


Orlyn lakat ovat laadukkaita ja ne löytyvät osastolta 6f101.

Verkkokauppa Ruohonjuurella on valikoimissaan useita mielenkiintoisia merkkejä, joten onhan se piipahdettava niitä kurkkaamaan osastolle 7k128.

Vasta lanseerattu TonyMolykin on löytänyt tiensä messuille ja osastolle 6a48.

Yotuelin hammastahnat ovat aivan ykkösiä ja löytyypä niitä taas messuiltakin osastolta 6k40.


Muistakaa että messuilta löytyy myös I Love Jooga-alue sekä alue kauneudenammattilaisille. Voisin sanoa lähes joka yritykseltä/merkiltä löytyvän huikeita messutarjouksia - tarttukaa ehdottomasti niihin! Muistakaa laittaa jalkaan mukavat kengät ja huomioikaa että ilma messukeskuksessa on luultavasti aika kuuman tunkkaista. Ruoka messukeskuksessa on usein tyyriimpää, joten oma vesipullo ja mikä jottei eväätkin on hyvä ajatus.

Ja ei kun nauttimaan messuista!




Ihanaa viikonloppua💓


Pssssst! Huulipuna-arvonnan voittaja on arvottu ja puna jo lähetetty matkaan. Onnea vielä💓








 

2 kommenttia:

  1. Puna on päässyt jo kovaan käyttöön, piristi päivää paljon kun avasin lähettämäsi kirjekuoren! Kiitos❤️

    -Eve

    VastaaPoista